supergoga Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Nowa sesja foto - psiaki się pokażą. Korek pyta nieśmiało - czy znajdzie się dla niego jakiś mały kącik w domu i w sercu. Czy będzie musiał żyć w schronisku już zawsze? Tak chciałbym wyjść Korek z mamą - mam tez by chciała iść do domu, ale pewnie najpilniej chciałaby aby dom znalazł synek Szukamy domków dla Korka i jego mamusi Lusi. Quote
supergoga Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 To jeszcze żeby było sprawiedliwie - Lusia pokaże jaka jest sliczna, maleńka sunia: To Lusia - szuka domu. Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No supergoga - ale z Ciebie był paparazzi w ten czwartek :evil_lol: Quote
Hakita Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Piękne Psinki, tylko dlaczego tych domków brak...:shake: Nie było mnie troszkę i teraz jeszcze przez jakiś czas będę tylko czasem. Wybaczcie, postaram się plakaciki zrobić jak najszybciej... Quote
MonikaP Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 W końcu znalazłam Korka :-)! Najpierw zobaczyłam go na allegro i zastanawiałam się, dlaczego nie widziałam go na Dogo :cool3: ...a okazuje się, że po prostu nie śledzę dokładnie wątków. Podałam link do allegro komuś, kto szuka szczeniaczka. Ma z niego wyrosnąć nieduży piesek - Korek ten warunek chyba spełnia ;-). Nie wiem, czy coś z tego będzie, ale spróbować warto. Quote
basiaap Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moniko, supergogi nie będzie w necie jeszcze ponad tydzień, więc jakby co, to daj znać mi albo Paulinie T - a złapiemy supergogę i zastanowimy się, jak to załatwić podczas Jej nieobecności. Quote
MonikaP Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 basiaap napisał(a):Moniko, supergogi nie będzie w necie jeszcze ponad tydzień, więc jakby co, to daj znać mi albo Paulinie T - a złapiemy supergogę i zastanowimy się, jak to załatwić podczas Jej nieobecności. Tak, wiem, że wyjechała, na razie czekam, czy ci ludzie się odezwą... W razie czego dam Wam znać :-). Quote
PaulinaT Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Monika - byłoby super, czekamy więc na szpilkach co z tego będzie! Quote
PaulinaT Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Póki nic nie wiadomo - wędrujcie psia rodzinko na początek! Quote
PaulinaT Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Lusia i Korek - Korek i Lusia... na początek proszę! Quote
MonikaP Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 PaulinaT napisał(a)::helo: Jest tu ktoś?? Ech..ja jestem....Państwo, którym "podesłałam" Korka, na razie się nie odzywają...:-(. Quote
PaulinaT Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Tak to bywa kurde. A Korek ma akurat 8 tyodni - idealnie by było, gdyby trafił do domu.... :roll: Quote
PaulinaT Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Korek ma już 8 tygodni.... w sam raz by do nowego domku iść....:roll: Quote
PaulinaT Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Lusia i Korek synek Lusi... śliczna rodzinka niedużych piesków czeka cierpliwie na swoją szansę. Quote
supergoga Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Ktos znów pyta o Korka, ale na tym zwykle się kończy. A pamiętajmy też o Lusi, ona szuka domku. Mała czarna sunia - niesmiała, bojaźliwa, zamknięta w sobie. Quote
saga_86 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dla Korka to już najwyższy czas, żeby trafił do nowego domku... Quote
supergoga Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dzięki że pamiętacie o Koreczku. Wczoraj znów ktoś pisał w jego sprawie. Wysyłam ankietę przedadopcyjną. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Mam nadzieje, że to wszystko w końcu przeniesie się na domek. Quote
MonikaP Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 supergoga napisał(a):Dzięki że pamiętacie o Koreczku. Wczoraj znów ktoś pisał w jego sprawie. Wysyłam ankietę przedadopcyjną. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Mam nadzieje, że to wszystko w końcu przeniesie się na domek. To ja trzymam kciuki za Koreczka :-). I za jego mamę także. Quote
Hakita Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Oby domek dla Koreczka się znalazł... Ale też oby domek dla ślicznej Lusi się znalazł... Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 KOrek zostanie w tygodniu zaszczepiony i najwyższy czas na domek. Tylko gdzie ten domek jest. POwinien socjalizować się z człowiekiem w domku a nie z mamą, niestety także zestresowaną - nie nauczy go miłości do człowieka. Quote
Hakita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Maleństwo i jego Mamusia szukają domku... Quote
Recommended Posts