Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowa sesja foto - psiaki się pokażą.

Korek pyta nieśmiało - czy znajdzie się dla niego jakiś mały kącik w domu i w sercu. Czy będzie musiał żyć w schronisku już zawsze?

Tak chciałbym wyjść

Korek z mamą - mam tez by chciała iść do domu, ale pewnie najpilniej chciałaby aby dom znalazł synek

Szukamy domków dla Korka i jego mamusi Lusi.

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne Psinki, tylko dlaczego tych domków brak...:shake:

Nie było mnie troszkę i teraz jeszcze przez jakiś czas będę tylko czasem.
Wybaczcie, postaram się plakaciki zrobić jak najszybciej...

Posted

W końcu znalazłam Korka :-)! Najpierw zobaczyłam go na allegro i zastanawiałam się, dlaczego nie widziałam go na Dogo :cool3: ...a okazuje się, że po prostu nie śledzę dokładnie wątków.
Podałam link do allegro komuś, kto szuka szczeniaczka. Ma z niego wyrosnąć nieduży piesek - Korek ten warunek chyba spełnia ;-). Nie wiem, czy coś z tego będzie, ale spróbować warto.

Posted

Moniko, supergogi nie będzie w necie jeszcze ponad tydzień, więc jakby co, to daj znać mi albo Paulinie T - a złapiemy supergogę i zastanowimy się, jak to załatwić podczas Jej nieobecności.

Posted

basiaap napisał(a):
Moniko, supergogi nie będzie w necie jeszcze ponad tydzień, więc jakby co, to daj znać mi albo Paulinie T - a złapiemy supergogę i zastanowimy się, jak to załatwić podczas Jej nieobecności.

Tak, wiem, że wyjechała, na razie czekam, czy ci ludzie się odezwą... W razie czego dam Wam znać :-).

Posted

Dzięki że pamiętacie o Koreczku.
Wczoraj znów ktoś pisał w jego sprawie. Wysyłam ankietę przedadopcyjną. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Mam nadzieje, że to wszystko w końcu przeniesie się na domek.

Posted

supergoga napisał(a):
Dzięki że pamiętacie o Koreczku.
Wczoraj znów ktoś pisał w jego sprawie. Wysyłam ankietę przedadopcyjną. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Mam nadzieje, że to wszystko w końcu przeniesie się na domek.

To ja trzymam kciuki za Koreczka :-). I za jego mamę także.

Posted

KOrek zostanie w tygodniu zaszczepiony i najwyższy czas na domek. Tylko gdzie ten domek jest.
POwinien socjalizować się z człowiekiem w domku a nie z mamą, niestety także zestresowaną - nie nauczy go miłości do człowieka.