Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusinek nie ma nowych fotek i raczej teraz malowniczo się nie prezentuje. Musi odchowac malca, a wtedy będziemy robili foteczki. Sliczna jest Lusia - o ile ktos lubi małe czarne krótkowłose :evil_lol:

Posted

Cioteczka zagląda - tyle że Lusinka teraz maluszka ma - i czekam aż będzie można zmalować fotki całej rodzince (dwuosobowej).
Hakita, dzięki, że wspierasz nasze bukowskie malce. :razz:

Posted

Nie ma za co dziękować Cioteczko. ;)
Oby się udało Psiakom domek znaleźć...
Czekamy aż Mamusia odchowa Maluszka i będziemy szukać domeczku Rodzince...

Posted

Chyba na wątku Lusi jesteśmy tylko my dwie. Sorry,nie byłomnie 2 dni, ale już jestem. Maluch sie chowa - ale szczegóły podam jak tylko się dowiem co słychać. Może jakieś fotki za jakis czas się uda wstawić psiej rodzinki.

Posted

Nie ma ukochanego schroniskowego Pańcia Pawła, a ciotka Iwonka widać to nie to samo. Sunia warczy i broni malca. Ciężko dojśc do niego. Mam nadzieje, że jak Paweł wróci - uda sie sfotografować maluszka i powoli zaczniemy poszukiwania domku dla rodzinki.

Posted

Byłam dziś w schronisku. Malec ma 2 tygodnie. Ale nie udało się go zobaczyć. Siedzi w budzie a Lusia...hmmm, szczerzy zebiska na wszystkich oprócz Pawła. Nie pozwala na poufałości z malcem.Mały Korek - niedaługo będzie szukał domku.A potem Lusia. Może jak mały pójdzie do domu Lusia się wyciszy.

Posted

LUsia nieufna była zawsze, ale teraz warczy na obcych bo ma małego Korka. Natomiast widać, jak może byc oddana po stosunku do Pawła. Ona go po prostu kocha, bo on jest jedynym który okazał jej serce i miał czas. W domku, do którego raz jechała - nie spodobała się. A wtedy był dobry czas na adopcję, bo była w schronie dopiero 2 tygodnie