Hakita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A to numer!!! No niestety przybywa Psiaków coraz więcej...:-( Quote
supergoga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Lusinek nie ma nowych fotek i raczej teraz malowniczo się nie prezentuje. Musi odchowac malca, a wtedy będziemy robili foteczki. Sliczna jest Lusia - o ile ktos lubi małe czarne krótkowłose :evil_lol: Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wszystkie Psiny są śliczne...:loveu: :loveu: :loveu: I Lusinka również!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Lusinko do góry!!! Nikt do Ciebie nie zagląda...:-( Quote
supergoga Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Cioteczka zagląda - tyle że Lusinka teraz maluszka ma - i czekam aż będzie można zmalować fotki całej rodzince (dwuosobowej). Hakita, dzięki, że wspierasz nasze bukowskie malce. :razz: Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie ma za co dziękować Cioteczko. ;) Oby się udało Psiakom domek znaleźć... Czekamy aż Mamusia odchowa Maluszka i będziemy szukać domeczku Rodzince... Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pomimo tego Lusiu, nadal uparcie maszerujemy do góry!!! Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :roll: :roll: :roll: Wiem, że Ciotki Gogi nie ma, ale może są jakieś wieści, jak Mamusia i Maluch??? Quote
supergoga Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Chyba na wątku Lusi jesteśmy tylko my dwie. Sorry,nie byłomnie 2 dni, ale już jestem. Maluch sie chowa - ale szczegóły podam jak tylko się dowiem co słychać. Może jakieś fotki za jakis czas się uda wstawić psiej rodzinki. Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Oj, nowe foteczki!!! Byłoby wspaniale!!! :loveu: Quote
Hakita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja się nie poddaję i uparcie zaglądam...:diabloti: Quote
supergoga Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Malec chowa się na razie dobrze, więc choć to jest ok. ALusieńka - mamuleńka będzie czekała na domek. Quote
Hakita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oj, chciałabym zobaczyć Mamusię z Maluszkiem...:loveu: Quote
supergoga Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nie ma ukochanego schroniskowego Pańcia Pawła, a ciotka Iwonka widać to nie to samo. Sunia warczy i broni malca. Ciężko dojśc do niego. Mam nadzieje, że jak Paweł wróci - uda sie sfotografować maluszka i powoli zaczniemy poszukiwania domku dla rodzinki. Quote
Hakita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No to czekamy cierpliwie lub niecierpliwie na foteczki. ;) Quote
supergoga Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Byłam dziś w schronisku. Malec ma 2 tygodnie. Ale nie udało się go zobaczyć. Siedzi w budzie a Lusia...hmmm, szczerzy zebiska na wszystkich oprócz Pawła. Nie pozwala na poufałości z malcem.Mały Korek - niedaługo będzie szukał domku.A potem Lusia. Może jak mały pójdzie do domu Lusia się wyciszy. Quote
Hakita Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Lusince chyba przydałby się DT, żeby troszku z nią popracować... Czy ona wcześniej nie była taka??? Quote
supergoga Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 LUsia nieufna była zawsze, ale teraz warczy na obcych bo ma małego Korka. Natomiast widać, jak może byc oddana po stosunku do Pawła. Ona go po prostu kocha, bo on jest jedynym który okazał jej serce i miał czas. W domku, do którego raz jechała - nie spodobała się. A wtedy był dobry czas na adopcję, bo była w schronie dopiero 2 tygodnie Quote
Recommended Posts