supergoga Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Hakita, cos mi wygląda, że Lusi kibicujemy tylko my dwie. Szkoda, bo ta mała przestraszona sunia zasługuje na uwage i na dom. TYlko jak nikt do niej nawet nie zagląda, to co możemy zrobić. Quote
Hakita Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 No cóż, zawsze we dwie raźniej...;) A my się tak łatwo nie poddamy!!! Quote
supergoga Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Na pewno nie. Mały i mamusia - czekają na oferty domków. Tylko poważne oferty i najlepsze z najlepszych będa przez nas z Hakita rozpatrywane - prawda?;) Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ależ oczywiście Kochana... Tylko najlepsze, najcudowniejsze... Innej opcji nie ma!!! :shake: Quote
supergoga Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Niestety, nie ma takich ofert. Nie ma żadnych ofert - nikt nie chce Lusi. Quote
supergoga Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Oto obiecana sesja - pierwsza sesja małego Korka - Lusiowego synka. Nie wiem, czy mam zakładać nowy watek, więc na razie będzie tutaj, a ja zmienie tytuł. Korek ma miesiąc, niebawem będzie szukał domku a jego mama zostanie poddana sterylce, aby więcej nie miała kłopotów. Oto Korek: Przy boku mamusi - najbezpieczniej: Wyglądam z mojej budki - jaki ten świat jest wielki. Ciekawe co mnie na nim czeka? Reszta fotek jutro, dzisiaj nic mi nie chodzi, zwłaszcza net.:shake: Quote
bumerang Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jakie śliczności :loveu: :loveu: oby szybko znalazł domek!!!! Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jakie cudowne Maleństwo!!! :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na kolejne foteczki. ;) Quote
supergoga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Mały Koreczek nie powinien dorastac w schronisku - ale nikomu się nie podoba. Szkoda, taki malec kochany. Quote
Hakita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cioteczko, my zakochane w Koreczku...:loveu: :loveu: :loveu: Tylko, że nic więcej zrobić nie możemy...:shake: Quote
supergoga Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 KOreczek i Lusia szukają domków. Korek spędza dzieciństwo ( żłobek) w schronisku. Czy przedszkole też tam spędzi.:shake: Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 supergoga napisał(a):KOreczek i Lusia szukają domków. Korek spędza dzieciństwo ( żłobek) w schronisku. Czy przedszkole też tam spędzi.:shake: :placz: :placz: :placz: Ciotuniu, zdjątka i zrobimy plakaciki - może akurat się uda...:roll: Quote
supergoga Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Maleńki Koreczek - dorasta w schronisku, bez swego ludzia. Przecież tak nie może byc. Jego mama jest nieufna, boi się - jeśli zarazi tym wszystkim Korka, będzie trudno. Pomóżcie mi szukać mu szybko domu. Mały, bezdomny Koreczek bardzo prosi o umozliwienie dorastania we włąsnym domu. Ja tez prosze o pomoc - szukam domu dla Korka. Quote
Hakita Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Supergoga, Koreczek ma allegro??? Ja zrobię plakaciki. :p Quote
supergoga Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Koreczek allegro będzie miał w tym tygodniu. Na razie był za mały. Tylko na dogo pokazałam. JUtro mu porobię inne ogłoszenia. Quote
supergoga Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Czy ktos pokocha Koreczka i da mu dom. A co będzie z Lusią - psinką jednego pana.:shake: Quote
supergoga Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Koreczek czeka z mama na domki. TYlko gdzie one są. Może na pierwszej stronie są jakieś dobre domki dla małych piesków. Quote
Hakita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No właśnie maszerujemy na górę i domków usilnie wypatrujemy...:cool3: Quote
PaulinaT Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj jaka śliczna rodzinka... Piękności! I mama i synek. Och ja jestem marzyciel niepoprawny i mi się marzy, ze ktoś ich razem weźmie i Lusię i Korka... Quote
PaulinaT Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ha! Rodzinka w górę - niech inni też oczy pięknymi pieskami nacieszą! :lol: Quote
Recommended Posts