togaa Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='MikAga']Basieńko, cudne wieści,tak bardzo się cieszę-z Mikusią,oczywiście:lol: a,Ty chcesz naskarżyć Zbychowi-ok,masz dwa tymczasy na BDT na stałe,mnie i Mikusię-już mamy się pakować?:evil_lol: Misiaczku,tak trzymaj![/QUOTE] Muszę to rozważyć ?:hmmmm: Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Czy Misio ma w ogóle jakieś szansę na domek? Tak sobie myślę... I nie bardzo to widzę. Quote
Toska1 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Zakończył się już mój bazarek dla Misia , wpłynęły wszystkie wpłaty -zebrało się 219,70 zł :) dla równego rachunku dziś zrobiłam przelew na 230 zł jak dotrze ,to proszę o potwierdzenie tutaj : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254228-KONIEC-Fajne-ciuszki-i-inne-rzeczy-kilka-gier-dla-Misia-do-16-07-14-godz-21[/url] Quote
Toska1 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='mar.gajko']Czy Misio ma w ogóle jakieś szansę na domek? Tak sobie myślę... I nie bardzo to widzę.[/QUOTE] nie uprawiaj nam tu czarnowidztwa :evil_lol: nie takie cuda się na Dogomanii zdarzały ! Misio kawałek przystojniaka jest , może kogoś zauroczy ? :) Quote
mar.gajko Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Ale takie bidy, to często starsi ludzie biorą, a on drogi w utrzymaniu, przez te leki. Bo śliczny jest niewątpliwie. Quote
mar.gajko Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 A tak wpadnę do Misia kochanego wieczorową porą. Pewnie lula sobie na boczkach :loveu: Quote
togaa Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Toska1']Zakończył się już mój bazarek dla Misia , wpłynęły wszystkie wpłaty -zebrało się 219,70 zł :) dla równego rachunku dziś zrobiłam przelew na 230 zł jak dotrze ,to proszę o potwierdzenie tutaj : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254228-KONIEC-Fajne-ciuszki-i-inne-rzeczy-kilka-gier-dla-Misia-do-16-07-14-godz-21[/URL][/QUOTE] Potwierdzam że powyższa kwota wpłynęła dzisiaj na konto S[B]towarzyszenia[/B] i i raz jeszcze bardzo, bardzo dziękuję w imieniu[B] Misiulca.[/B] :loveu: [B]230,00 zł, t[/B]o prawie miesięczna kuracja VETROLEM !!!:multi: Quote
mar.gajko Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='togaa']Potwierdzam że powyższa kwota wpłynęła dzisiaj na konto S[B]towarzyszenia[/B] i i raz jeszcze bardzo, bardzo dziękuję w imieniu[B] Misiulca.[/B] :loveu: [B]230,00 zł, t[/B]o prawie miesięczna kuracja VETROLEM !!!:multi:[/QUOTE] Toska kochana jest :loveu: Quote
Toska1 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='mar.gajko']Toska kochana jest :loveu:[/QUOTE] :fadein: :user: no tak mi pisz ,pisz , pisz... staram się ,jak mogę :evil_lol: toż to wszystko dla Misia :loveu: Quote
mar.gajko Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Toska1']:fadein: :user: no tak mi pisz ,pisz , pisz... staram się ,jak mogę :evil_lol: toż to wszystko dla Misia :loveu:[/QUOTE] Szczera prawda z ust moich płynie :) Msiunio kochany jest i taki bezbronny. Quote
togaa Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Przepraszam za absencję, ale problemy zdrowotne moich psio-kocich kompletnie mnie wybiły z rytmu. Z telefonicznej rozmowy z[B] Irenką[/B] wiem , że[B] Miś [/B]w znakomitej wręcz formie. Wesolutki, szczekać zaczął, dopomina się spacerków. Gdyby nie te łyse placki, nie byłoby widać że to chory pies. Quote
mar.gajko Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='togaa']Przepraszam za absencję, ale problemy zdrowotne moich psio-kocich kompletnie mnie wybiły z rytmu. Z telefonicznej rozmowy z[B] Irenką[/B] wiem , że[B] Miś [/B]w znakomitej wręcz formie. Wesolutki, szczekać zaczął, dopomina się spacerków. Gdyby nie te łyse placki, nie byłoby widać że to chory pies.[/QUOTE] No i lepiej mu o tym, że chory, nie przypominajmy. A placki porosną. Quote
Toska1 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Jakie dobre wieści o Misiu :) oby tak już było zawsze ! sierść pięknie Misiowi odrośnie , jestem pewna ,że jeszcze chłopak zawojuje czyjeś serducho :) Quote
mar.gajko Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='Toska1']Jakie dobre wieści o Misiu :) oby tak już było zawsze ! sierść pięknie Misiowi odrośnie , jestem pewna ,że jeszcze chłopak zawojuje czyjeś serducho :)[/QUOTE] Też uważam, że to śliczne psienie jest. Takie wzruszające. Quote
Toska1 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Odwiedzam Misia naszego ulubionego :) jak on biedak znosi te upały ? zdrowiej Misiu, zdrowiej a o kasę się nie martw, bo na swoim bazarku mar.gajko zbiera dla ciebie furę pieniędzy :) Quote
mar.gajko Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Zdrowiej, zdrowiej kochany. A Toska i ja będziemy dbać, żebyś miał co go gardełka włożyć. Quote
Toska1 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='mar.gajko']Zdrowiej, zdrowiej kochany. A Toska i ja będziemy dbać, żebyś miał co go gardełka włożyć.[/QUOTE] wspaniale o niego dbasz -bazarek Twój zebrał niezłą sumkę dla Misia :) Quote
mar.gajko Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Toska1']wspaniale o niego dbasz -bazarek Twój zebrał niezłą sumkę dla Misia :)[/QUOTE] Przecież wszyscy dbamy. O Miisulca kochanego. Quote
AgaG Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Bardzo się cieszę, że Misiaczek taki żwawy, a futerkiem niech się nie przejmuje. Panowie nierzadko mają łysinkę a wcale nie są przez to mniej kochani.. :) a bywa, że i odwrotnie.;) Quote
mar.gajko Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='AgaG']Bardzo się cieszę, że Misiaczek taki żwawy, a futerkiem niech się nie przejmuje. Panowie nierzadko mają łysinkę a wcale nie są przez to mniej kochani.. :) a bywa, że i odwrotnie.;)[/QUOTE] Święte słowa. Łysinki to więcej miejsca do całowania. Quote
mar.gajko Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 I tu sobie pozwolę zaprosić na bazarek hazardzistowy dla podopiecznych Stowarzyszenia; Maksia i Fizi. Link w mojej sygnaturce. Serdecznie zapraszam. Quote
togaa Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Trzy dni temu odwiedziłam [B]Misiulca.[/B] Nie ten sam pies. Wesolutki, żwawy, zainteresowany Światem. Zdjęcia tego nie oddają, w ogóle wyszły marnie. Tak bywa, jak się człowiek stara ...:roll: [IMG]http://images68.fotosik.pl/56/8310777339b05f05med.jpg[/IMG] [B]Starsi Panowie dwaj: Miś i demencyjny Marcelek, również tymczas Irenki[/B]. [IMG]http://images67.fotosik.pl/56/decff2dcddede69bmed.jpg[/IMG] [B]Miś i Lolo. Pierwsze obwąchiwania....;) [/B] [IMG]http://images69.fotosik.pl/55/9dc42b60918e9a21med.jpg[/IMG] [IMG]http://images68.fotosik.pl/56/5be821fe3ca76f07med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts