mar.gajko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Jakie to szczęścię, że Toga go wynalazła. I można patrzeć na to maleństwo, jak sobie tupta i żyje szczęśliwe. Quote
togaa Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 mar.gajko napisał(a):Jakie to szczęścię, że Toga go wynalazła. I można patrzeć na to maleństwo, jak sobie tupta i żyje szczęśliwe. To Tamara go wynalazła i wierciła dziurę w brzuchu bym nawiązała kontakt z "Panem" .;) A jak już spojrzałam Miśkowi w oczy, to został w moim sercu i siedzi.... Quote
Toska1 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 mar.gajko napisał(a):Piękny ten Miso, taki ... przytulaczek słodki. togaa napisał(a):Piękny i poczciwy wielce. Takie gapiątko - żyjątko bezbronne . Wzrusza mnie za każdym razem jak Go widzę. Śliczny mały Misio :) widzę, że w nas wszystkich wzbudza podobne odczucia :) Quote
mar.gajko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 mariusz pp napisał(a):A jaki Vetoryl bierze Misiek?/ile mg/ 30 mg. Misio nasz zjada :) Quote
mariusz pp Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 O to szkoda bo mam do oddania dziesiątki Nasza szesnastoletnia sunieczka odeszła tydzień temu :-( Quote
mar.gajko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Współczuję bardzo. To okropne, że ci nasi przyjaciele tak szybko odchodzą. Cokolwiek byśmy nie robili i starali się. Quote
AgaG Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 no to przeniosę z poprzedniej strony jego zdjęcia :) Śliczne cudeńko kosmate. Na każdym zdjęciu inaczej wygląda: raz borsuczkowato, kiedy indziej dziczkowato, a nawet liskowato, a Misiowato zawsze :)nic tylko kochać :loveu: Quote
Toska1 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 mariusz pp napisał(a):O to szkoda bo mam do oddania dziesiątki Nasza szesnastoletnia sunieczka odeszła tydzień temu :-( Przykro mi bardzo , bo wiem jak trudne są takie pożegnania :( dziewczyny, a Misiowi nie nada się taki Vetoryl ? brałby po prostu więcej tabletek ! Quote
mar.gajko Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Toska to Togaa musi powiedzieć, zapytać weta. Na zdrowy rozum - mógłby; zamiast jednej brać 3 dziennie. Quote
Poker Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 mariusz pp napisał(a):O to szkoda bo mam do oddania dziesiątki Nasza szesnastoletnia sunieczka odeszła tydzień temu :-( Bardzo współczuję odejścia Figuni.Wiem jak ją kochaliście i KIM była dla Was. Jeżeli Misio bierze 30 mg, a macie -0 10 mg, to może dostawać 3 sztuki naraz. 49 sztuk to kuracja 16 dni !! Quote
mariusz pp Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Figunia w przeciwieństwie do nas pokochała Holandię i w Holandii odeszła.Przez ostatnie pół roku miała domek z dużym tarasem co jej się bardzo podobała, a na urlopach w Polsce była bardzo smutna. Jak przyda się vetoryl to wyślemy pocztą ,będzie szło około 10 dni. Quote
mar.gajko Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 No a ja dzisiaj miałam przemiłą wizyte Misiową. Byłą w Krakowie Ela40, przywiozła fanty dla Misia na bazarek. Coś koło 6 wielkich toreb i dwie mniejsze :p Ela też dała Misiowi pieniążek - 50 zł - dzisiaj przeleję na konto Misia. Będę tworzyć ten potężny bazar, ale to chwilę potrwa zanim to ogarnę :) Bo ja tak powoli te zdjęcia wstawiam. Ela była ze swoją piękną Selin, byłyśmy na spacerku pod Wawelem, na lodach na barce, a potem u mnie wypakować rzeczy. Moje dziewczęta były bardzo grzeczne i przywitały Selinkę uprzejmie, a Kasia oczywiście chciała się pobawić i zaprzyjaźnić, ale swoim chrumkaniem i charkotem trochę deprymowała Selinkę :) Selinka Eli od dwóch lat ma Cushinga . Quote
jola&tina Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Jeżeli fantów jest tak dużo to podziel to na kilka bazarków. Quote
mar.gajko Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 jolantina napisał(a):Jeżeli fantów jest tak dużo to podziel to na kilka bazarków. Trochę ponad 40, to nie tak dużo obiektywnie. DLa mnie dużo z tym wstawaniem. Ciężko mi to idzie :) Quote
jola&tina Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ja wstawiam przez http://www.tinypic.com/ Nie jest to może najwspanialszy program ale idzie dosyć szybko. Quote
mar.gajko Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Jutro wieczorem zacznę walczyć :p Kiedy skończę, nie wiem. Mam nadzieję, że w tym tygodniu :evil_lol: Quote
togaa Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Selinka Eli od dwóch lat ma Cushinga Zamurowało mnie ! Nie wiem co powiedzieć... Ela40 dziękujemy Ci z całego serca ! Przy okazji potwierdzam że za pośrednictwem mar.gajko , wpłynęło dla Misia (1.09.2014) na konto Stowarzyszenia50,00 zł od Ela40. A tu jeszcze bazar się szykuje ..... Bardzo jesteśmy wdzięczni, bardzo ! Quote
togaa Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 mariusz pp napisał(a):O to szkoda bo mam do oddania dziesiątki Nasza szesnastoletnia sunieczka odeszła tydzień temu :-( Ojejku ! na pewno się przyda. Najwyżej będzie łykał 3 naraz i tyle.... Quote
togaa Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 mariusz pp napisał(a):To proszę adres na pw Wysłany. Bardzo dziękuję. Quote
ela40 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Nie ma sprawy , Misio musi mieć na leki grosza bo to paskudna choroba :( Quote
mar.gajko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ela40 napisał(a):Nie ma sprawy , Misio musi mieć na leki grosza bo to paskudna choroba :( Cześć :) zaglądaj do nas czasami, i jakbyś mogła to wstaw chociaż jedno zdjęcie Seliny :) bo to cudo też przecież chorasek, a taka piękna i szczęśliwa jest. Quote
Recommended Posts