Toska1 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Skoro tu tyle cioć zagląda do Misia , to pozwolę sobie jeszcze raz zaprosić na bazarek ,na którym zbieramy pieniądze na Misiowe leki : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254228-Fajne-ciuszki-i-inne-rzeczy-kilka-gier-dla-Misia-do-16-07-14-godz-21[/url] zapraszam , zaglądajcie , podnoście -może choć troszkę ulżymy finansowo Misiowi ! Quote
MikAga Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Odwiedzam Miśka:lol:z Mikusią i pozdrawiamy w oczekiwaniu na wyniki,pa malutki-i powiedz cioteczce Basi,ze jak bedzie na mnie krzykała,to poszczuję Mikuśką:diabloti: Quote
mar.gajko Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Misiaka dzisiaj dręczyli u veta. Niedobra Togaa, oj, nie. Quote
togaa Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='MikAga']Odwiedzam Miśka:lol:z Mikusią i pozdrawiamy w oczekiwaniu na wyniki,pa malutki-i powiedz cioteczce Basi,ze jak bedzie na mnie krzykała,to poszczuję Mikuśką:diabloti:[/QUOTE] Będzie krzykała, będzie i nie tylko !!!!:mad: Dzisiejszy[B] Miś.[/B] Strasznie dużo krwi trzeba do tych testów utoczyć. Ach, jakie to kochane stworzonko. Takie ufne i bezbronne. Nie można się nie wzruszyć, patrząc na Niego. [IMG]http://images68.fotosik.pl/2/164b93ac3351c86cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images67.fotosik.pl/2/fdb3895ebe8f488cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images68.fotosik.pl/2/e2940d2718bfe771med.jpg[/IMG] [IMG]http://images67.fotosik.pl/2/da53e25950a71b58med.jpg[/IMG] [IMG]http://images69.fotosik.pl/2/45717f2e2a1b7bc2med.jpg[/IMG] Quote
AgaG Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Kochany Miś tyle się wycierpiał..tyle krwi z biednej łapki. A pyszczuś ma kochany, widać, że poczciwe słodkie psiatko. Już lecę na bazarek Toska1. :) Quote
MikAga Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Basieńko, nie strasz,nie strasz-ja na te baty czekam:evil_lol: Misiaczku,czochraczki ode mnie-podziwiam za cierpliwość w lecznicy!Dzielny jesteś chłopaku! Quote
Toska1 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 przeuroczy jest Miś :loveu: i jestem pełna podziwu, jaki grzeczny i spokojny ,choć go opadło tyle wampirzyc :evil_lol: Quote
Poker Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Widocznie wampirzyce były urocze i Miś im przebaczył. W nagrodę przelałam na Misia 223 zł z bazarków. Quote
Toska1 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='Poker']Widocznie wampirzyce były urocze i Miś im przebaczył. W nagrodę przelałam na Misia 223 zł z bazarków.[/QUOTE] wow , to jest coś !!! Quote
togaa Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Toska1']przeuroczy jest Miś :loveu: i jestem pełna podziwu, jaki grzeczny i spokojny ,choć go opadło tyle wampirzyc :evil_lol:[/QUOTE] I to dwukrotnie wczoraj !:placz: [B]Miś[/B] po raz kolejny bogatszy o[B] [SIZE=3]50,00 [/SIZE]zł[/B] dzięki kochanej [B]mar.gajko[/B] .:multi: W imieniu naszego chorowitka, pięknie dziękujemy ! [B]Pokerku[/B], no... no...:crazyeye: Szok ! Quote
mar.gajko Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='togaa'] [B]Miś[/B] po raz kolejny bogatszy o[B] [SIZE=3]50,00 [/SIZE]zł[/B] dzięki kochanej [B]mar.gajko[/B] .:multi: W imieniu naszego chorowitka, pięknie dziękujemy ! [/QUOTE] :crazyeye: hi, hi, hi - gupia jestem. Ale się zaraz poprawiam. Quote
mar.gajko Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='mar.gajko']:crazyeye: hi, hi, hi - gupia jestem. Ale się zaraz poprawiam.[/QUOTE] Nie jestem gupia. Dobrze napisałam w przelewie. To było dla Duszka Papierka. Bo jemu nic nie dałam. Ale :) Misiowi może na razie bardziej potrzebne jest. Więc niech Togaa sama decyduje :) Quote
togaa Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='mar.gajko']Nie jestem gupia. Dobrze napisałam w przelewie. To było dla Duszka Papierka. Bo jemu nic nie dałam. Ale :) Misiowi może na razie bardziej potrzebne jest. Więc niech Togaa sama decyduje :)[/QUOTE] Ależ ze mnie durnota . :mad:Przepraszam. Oczywiście że na przelewie było [B]Duszek-Papierek.[/B] Zaraz to poodręcam....;) Quote
mar.gajko Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='togaa']Ależ ze mnie durnota . :mad:Przepraszam. Oczywiście że na przelewie było [B]Duszek-Papierek.[/B] Zaraz to poodręcam....;)[/QUOTE] Nie zabieraj Misiowi :angryy: Jakoś to naprawimy zaraz :evil_lol: Quote
togaa Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='mar.gajko']Nie zabieraj Misiowi :angryy: Jakoś to naprawimy zaraz :evil_lol:[/QUOTE] Już naprawione !!!!!;) Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [INDENT] [SIZE=3][B]MikAga[/B][/SIZE] ! Słońce Ty nasze ! A właściwie [B]Aguniu i Mikusiu[/B] ! Dziękujemy w imieniu [B]Duszka, Miśka, Pętelki, Pesteczki.[/B] Dziękujemy z całego serca i z ogromną wdzięcznością, [B]Ty[/B] szalona, przekorna, kochana [B]Istotko[/B] ! [B]400,00 zł[/B] podzielimy po równo i jest to dla nas ogromna, przeogromna pomoc .:buzi: A że będą baty i naskarżymy Mężowi, to swoją drogą !!!!! Zobaczysz !!!:razz: [/INDENT] Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Poker']Widocznie wampirzyce były urocze i Miś im przebaczył. W nagrodę przelałam na Misia 223 zł z bazarków.[/QUOTE] Kolejna ogromna kwota !!! To prawie jedno miesięczne opakowanie[B] Vetorylu[/B] ! Potwierdzam zatem iż na konto Stowarzyszenia wpłynęło 16.07.2014 aż [SIZE=3][B]223,00 [/B][/SIZE]zł!!!! Dziękujemy, [B]Poker[/B] kochana !:loveu: Quote
mar.gajko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Oj, oj Misio kochany będzie na leki miał. Kochane te Misiowe cioteczki są. Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='mar.gajko']Oj, oj Misio kochany będzie na leki miał. Kochane te Misiowe cioteczki są.[/QUOTE] To prawda ! Nie wierzyłam że to się uda, że[B] Miś[/B] będzie leczony. Pamiętam jak się rozbeczałam na wieść o cenie [B]Vetyrolu.[/B] Quote
mar.gajko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='togaa']To prawda ! Nie wierzyłam że to się uda, że[B] Miś[/B] będzie leczony. Pamiętam jak się rozbeczałam na wieść o cenie [B]Vetyrolu.[/B][/QUOTE] Tyle dobrych ludzi dba o Misia. Będzie dobrze. Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Jest wynik badania w[B] IDEXX[/B]; kortyzol po stymulacji w normie, czyli leczenie odnosi skutek ! Tak trzymać, [B]Misiaczku !:multi:[/B] Quote
mar.gajko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='togaa']Jest wynik badania w[B] IDEXX[/B]; kortyzol po stymulacji w normie, czyli leczenie odnosi skutek ! Tak trzymać, [B]Misiaczku !:multi:[/B][/QUOTE] [B]Misio dzielny jest!!!![/B] Quote
Toska1 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='togaa']Jest wynik badania w[B] IDEXX[/B]; kortyzol po stymulacji w normie, czyli leczenie odnosi skutek ! Tak trzymać, [B]Misiaczku !:multi:[/B][/QUOTE] hurra !!! :) Quote
MikAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='togaa']Jest wynik badania w[B] IDEXX[/B]; kortyzol po stymulacji w normie, czyli leczenie odnosi skutek ! Tak trzymać, [B]Misiaczku !:multi:[/B][/QUOTE] Basieńko, cudne wieści,tak bardzo się cieszę-z Mikusią,oczywiście:lol: a,Ty chcesz naskarżyć Zbychowi-ok,masz dwa tymczasy na BDT na stałe,mnie i Mikusię-już mamy się pakować?:evil_lol: Misiaczku,tak trzymaj! Quote
Poker Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Świetnie ,że Misio dobrze zareagował na leczenie. :multi: Quote
Recommended Posts