Havanka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Havanko,z całego serca dziękuję za pomoc.Jesteś Kochana.Sądzę,że Figunia wskaże posty na których są zdjęcia Loni.Zdjęcia są bardzo ładne tylko trzeba przewertować wątek.Jesień zbliża się dużymi krokami a Figunia zapewne musi wyjechać na okres zimy.Co będzie z Lonią? Bardzo martwię się tym,a domku nie widać i sam nie przyjdzie,dlatego poprosiłam o pomoc HaVankę.Za OLX zapłacę wyróżnienie za miesiąc. Zaproponowałam kontakt na anicę i zmianę imienia na Kamyczek i tym samym tekst będzie inny i ogłoszenia powinny przejść. A może jeszcze coś z tych zdjęć? W sumie potrzeba 8 zdjęć. Anulko, na razie nie ma za co dziękować. Bardzo chciałabym pomóc znaleźć Loni domek. Kontakt telefoniczny będzie do Anica a mailowy do mnie. Quote
Anula Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Havanko,super imię Kamisia.Może to imię przyniesie Lini domek? Quote
Bogusik Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Havanko,super imię Kamisia.Może to imię przyniesie Lini domek? O tak! Mocno trzymam kciuki za nowe ogłoszenia Kamisi :) Quote
Bgra Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 będą inne zdjęcia i nowy tekst ogłoszeń to przejdą bez problemu,nowe ogłoszenia,nowa szansa :) Kamisia ? ładnie :) Quote
anica Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 będą inne zdjęcia i nowy tekst ogłoszeń to przejdą bez problemu,nowe ogłoszenia,nowa szansa :) Kamisia ? ładnie :) jasne ,że tak Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 We wszystkim zdaję się na Was, doświadczone Ciocie i liczę na Waszą szczęśliwą rękę do adopcji psiaków. Wizja spędzenia z Lonią zimy w moich warunkach sprawiła, że popadłam w stan przygnębienia i tzw. obnizonego nastroju. I głównie chodzi mi o Lonię, bo ona bardzo lubi ciepełko. Ale dzięki Wam świta nadzieja. Dziękuję! Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 sciskuniam Was Anuniu i u nas u Krabeuszka cudnego nikt nie dzwoni .... nikt nie pyta ja wylatalalm wypytalalm wsyckich znajomych i nic ..... a Krabeusio juz pokochal tych ludzi cudnych ten hoteliczek jako swoj domus swoja przystan boc tam milosc bezpieczenstwo radosci zycia ale ale domunio by sie przydal na zawsze sciskam mocno za Was Aniu i za te zime ... Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Miejmy nadzieję, Ewuniu, że i nasze starszaczki znajdą wreszcie swoje domki... Havanko, zdjęcia Loni są jeszcze na str. 86 i 87 (z domku w Długołęce) Także na str. 84 post 1666. Str. 69 post 1378- zdjęcia w ubranku po sterylce, str. 64 post 1261 - zdjęcia robione na trawce, nad Odrą. str. 63 -post 1245 - zdjęcia robione przez Ciocię Anicę - m.in. u mnie na rękach - widać, jaka to malizna Jakby ktoś chciał zobaczyć rozkoszną Malunię Cioci b-b, to jej zdjęcie jest na str. 82 - post 1640. :) Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 https://www.facebook.com/events/306601752851754/ a to wydarzenie Loni na Fb zrobione przez Fundację Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 O rany, jestem w szoku, udało się wkleić...jak ja to zrobiłam???? 1 Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Prawda, że cudna jest srajdka...i taka rezolutna :) Quote
Havanka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Zaraz zajrzę na posty ze zdjęciami Loni. Może coś jeszcze wybiorę, a tymczasem pokażę tekst do ogłoszeń. Dziś wieczorem zabiorę się za nie. Malutka jamnisia Kamisia, czeka na dom i dobrego opiekuna ! Ta kruszynka waży zaledwie 4kg i jest raczej bezproblemową, mądrą i posłuszną suczką w średnim wieku. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Pozostawiona sama w domu, zachowuje czystość, niczego nie niszczy i nie szczeka. Potrafi sama zająć się sobą lub wypoczywa na łóżku lub kanapie. Jest niezwykle wrażliwą i delikatną suczką. Wysterylizowana. Obecność innych psów odbiera jako zagrożenie swojej pani i wówczas szczeka, stając w jej obronie, ale łagodnieje, gdy sama zostanie obszczekana. Kamisia bardzo przywiązuje się do swojego opiekuna, choć na początku znajomości jest nieufna. Obecnie mieszka w domu tymczasowym we Wrocławiu. Poszukujemy dla niej osoby,która zapewni jej szczęśliwe życie i opiekę. Wszelkie informacje o suni, tylko pod podanym numerem telefonu. 601 744 301 Ania Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Pięknie Havanko :) mam tylko małe sprostowanie. Lonia w swych najlepszych czasach ważyła ok. 4.300. Teraz waży niecałe 4kg. Może to niewielka różnica, ale gdyby ktoś akurat szukał pieska tak do 4kg, wtedy byłoby to b. ważne. Może dobrze byłoby również nadmienić, że kiedy drugi pies jej się "postawi" i też ją obszczeka, to Lonia spuszcza z tomu i grzecznieje. Dać do zrozumienia, że to nie byłby raczej wielki problem, tylko kwestia czasu. Zeby ktoś nie zrezygnował, bojąc się kłopotów. Podobnie z kotami. No i to, że jest wysterylizowana i bierze leki na serduszko. Ale jesli tego byłoby za dużo, to pisz Ciociu, jak uważasz. W końcu o wszystkim można powiedzieć, kiedy dojdzie do rozmowy. Piszę to tak na wszelki wypadek, dla Twojej wiadomości :) Quote
Havanka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Pięknie Havanko :) mam tylko małe sprostowanie. Lonia w swych najlepszych czasach ważyła ok. 4.300. Teraz waży niecałe 4kg. Może to niewielka różnica, ale gdyby ktoś akurat szukał pieska tak do 4kg, wtedy byłoby to b. ważne. Może dobrze byłoby również nadmienić, że kiedy drugi pies jej się "postawi" i też ją obszczeka, to Lonia spuszcza z tomu i grzecznieje. Dać do zrozumienia, że to nie byłby raczej wielki problem, tylko kwestia czasu. Zeby ktoś nie zrezygnował, bojąc się kłopotów. Podobnie z kotami. No i to, że jest wysterylizowana i bierze leki na serduszko. Ale jesli tego byłoby za dużo, to pisz Ciociu, jak uważasz. W końcu o wszystkim można powiedzieć, kiedy dojdzie do rozmowy. Piszę to tak na wszelki wypadek, dla Twojej wiadomości :) Figuniu, wagę skoryguję jak najbardziej, bo im mniejsza, tym większe szanse. Dopiszę również o info strylce, ale pozostałe informacje, to już w bezpośredniej rozmowie z potencjalnym opiekunem. Na olx jest już jeden telefon i 53 odsłony! http://olx.pl/oferta/malutka-jamnisia-kamisia-wypatruje-czlowieka-na-wlasnosc-CID103-IDbtsUh.html Quote
b-b Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Trzymam kciuki za nowe ogłoszenia. Domku przybywaj! :) Quote
asiuniab Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 z Lonieczki, to naprawdę malizna, waży niecałe 4 kg, aż trudno mi sobie to wyobrazić, przy mojej 40kg Lisie Quote
b-b Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 z Lonieczki, to naprawdę malizna, waży niecałe 4 kg, aż trudno mi sobie to wyobrazić, przy mojej 40kg Lisie Jak trudno?;) To przecież 1/10 Lisie :D Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Figuniu, wagę skoryguję jak najbardziej, bo im mniejsza, tym większe szanse. Dopiszę również o info strylce, ale pozostałe informacje, to już w bezpośredniej rozmowie z potencjalnym opiekunem. Na olx jest już jeden telefon i 53 odsłony! http://olx.pl/oferta/malutka-jamnisia-kamisia-wypatruje-czlowieka-na-wlasnosc-CID103-IDbtsUh.html Dziękuję!!!! :) Nic już nie mówię o kciukach... Quote
Mysza2 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 A ja tam kciuki potrzymam:) :) Śliczna malizna Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Jak trudno? ;) To przecież 1/10 Lisie :D No właśnie...:) Asiu, czy to Twoje 40 kg szczęście uśmiecha się właśnie w Twojej sygnaturce? Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Jak trudno? ;) To przecież 1/10 Lisie :D Ten komunikat jest...zadziwiający Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko a i tak wkleja i potem są debilki...przepraszam dubelki...;) Quote
Havanka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Dziękuję!!!! :) Nic już nie mówię o kciukach... Tak bym chciała, zeby zadzwoniła właśnie TA osoba... Są już 3 odkrycia. Wiem, ze to o niczym nie świadczy, ale może... Quote
Recommended Posts