Hala Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Bianka rozpoczęła 200 stronę. Niniejszym ogłaszam, że zaprasza nas na imprezkę!! Bianka stawia. ;) Quote
halbina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
masienka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hala, fota poszla na maila ale juz nie chce off ' owac w tamtm watku;) I nie nakrecajcie sie tak:razz: dziewczynom sie wszystko ulozy wiec bez paniki [COLOR=pink]Edit: a tak tylko wpadlam na ta planowana imprezke[/COLOR] ;) Quote
Neigh Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [B]Yona[/B] oberwała i to od własnego dziecka.........sobie wyobrażacie? A ja sobie siedzę dziś i popłakuję........Kołtunka vel Findusa dziś pozegnałam......właśnie dotarł do nowego domu........eeee Quote
Yona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Hala']chyba nie jestem w teamacie z tym noskiem. O co wam chodzi paskudy?[/quote] Poczytaj sobie Hala, jak moja córcia przez sen może człowieka urządzić :cool1: Post nr 40 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75387&page=4[/URL] Quote
Hala Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Masieńka, postaram się już towarzystwa nie nakręcać. ;) Quote
Hala Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 hiehiehie...!! Yona, przeczytałam o tym nosie nieszczęśliwym! Ale numer. Biedby TZ. Wyrazy współczucia. ;) Quote
Hala Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 A na wątku mojej Soni nikt się nie odzywa, po prostu nikt. Nie mam pomysłu narazie na transport Soni do mnie. Tztowi wspominałam delikatnie, ale udał że nie rozumie. Mogłabym go namawiać na przejazd, ale jak będę mieć kasę na paliwo. Muszę przejrzeć dokłądnie wątek transportowy. Quote
MonikaP Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Hala']A na wątku mojej Soni nikt się nie odzywa, po prostu nikt. Nie mam pomysłu narazie na transport Soni do mnie. Tztowi wspominałam delikatnie, ale udał że nie rozumie. Mogłabym go namawiać na przejazd, ale jak będę mieć kasę na paliwo. Muszę przejrzeć dokłądnie wątek transportowy.[/quote] Halu, jeśli zadeklarowałaś chęć wzięcia tej suni na tymczas, to nie dziw się, że nie ma tam "hopania" - wszyscy wiedzą, że Sonia ma dt zapewniony. Jednak na Twoim miejscu "przycisnęłabym" Greven o zmianę tytułu (że szuka transportu do Poznania) i sama dodatkowo napisała wyraźnie, że potrzebny jest ktoś do pomocy, albo że prosisz o udział w pokryciu kosztów paliwa. Kurcze, znów zaczyna się robić podobnie, jak w przypadku Olci i Carmen - wszyscy byli na "hurra, jak fajnie, Hala bierze sunie", ale Hala została z problemem sama... Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 I jak impreza , udała się ? Bo ja padłam o 20,30 :oops: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Hala']Bianka..zabrakło głównej ...sponsorki ;)[/quote] No już bez przesady Ciotka z tym tytułem :evil_lol:201 też zaczełam :cool3: Wczoraj to normalnie padłam jak nieżywa . Tylko w nocy 2 razy wstawałam do malców . W nocy o 1 sprzątałam kocią zagrodę , bo bawią się żwirkiem :mad: No .... cały rytm mam rozpitolony :roll: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Hala']Pomyśl Bianka, jak bedziesz mieć wesoło, jk podrosną jeszcze z miesiac. :d[/quote] Ja już mam wesoło :mad: Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ja tam uważam, że bardziej niż strona liczy się "okrąglutki" post... 2000 i to jego autor powinien być sponsorem imprezy... :evil_lol: Quote
MonikaP Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Hala']Monika!! Na Ciebie padło!! Ho ho..ale się bedzie działo.[/quote] A niech to! Ale ja jestem całkiem nieimprezowa dziewucha :eviltong:. Quote
Yorija Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Okrąglutki? to ja za dziesięc razy wiecej postów moich zaproszę na impreze :-) Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dobrej nocki, Halu, niech Ci się przyśnią ukochane suczki... szczęśliwe! Quote
Yorija Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A jak na to wpadłąś Watsonie: :diabloti: Chyba ma bom go z wątku skradła. Quote
Hala Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 No moje kochane. I Cortez jest już u mnie. Agnieszka niedawno pojechała, a Cortez został u mnie na okres próbny. Quote
andzia69 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Hala']No moje kochane. I Cortez jest już u mnie. Agnieszka niedawno pojechała, a Cortez został u mnie na okres próbny.[/quote] co znaczy na okres próbny??? a jak nie zda???? Quote
BIANKA1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='andzia69']co znaczy na okres próbny??? a jak nie zda????[/quote] Kto nie zda . Cortez czy Hala :cool3: Quote
Hala Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Własnie wrociłam ze spaceru z Cortezem. Jestem pod wrażeniem. Po schodach nie ciągął mnie w dół. Czekał spokojnie aż sie "zgrachlam". Na samym spacerze również spokojnie. Nie odchodził za daleko. Czasem tylko wykorzystywał całe 5 metrow smyczy. Jednak robił to delikatnie bez pociągnieć Był czujny na to gdzie idę i natychmiast skręcał. Jeśli się zapatrzył lub zawąchał i nie zauwazył że skrecam, wracał zaraz po usłyszeniu mojego głosu. Ten spacer to był dla mnie niesamowita przyjemnosć. Jednak po powrocie do domu, kiedy mu zdjełam smycz, oparł się o mnie a ja go pogłaskałam. Wtedy usłyszałam warczenie. Nie wiem o co mu chodziło. Oczywiście nie cofnęłam się tylko skarciłam głosem. A jak sięuspokoił, to pogłaskałam jeszcze raz. Wtedy już nie warczał. Chyba chłopak chce mnie wypróbować. Quote
Yorija Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ciekawe. A co masz na myśłi wypróbować? Miałaś do czynienia z taką sytuacją? Quote
Poker Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Halu,przepraszam za offa ,ale możecie pmóc? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=785[/URL] Dzięki. A Cortez jest śliczny. Ucałuj w śnie suczynki ode mnie.:loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Uj... ale on cie faktycznie chyba probuje chce zobaczyc na ile moze ci podskoczyc :cool3: Quote
Recommended Posts