bakusiowa Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Ponieważ nie odbiera telefonów więc napisałam." Proszę o telefon.Chcę porozmawiać na temat strategi poszukiwań i czy coś Pani ustaliła." Odpowiedziała następująco."Szukaliśmy przez trzy dni i nie przynosi to rezultatów. Z naszej strony zrobiliśmy wszystko aby tego psa odnaleźć." Quote
Tyśka) Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Poddali się? Nie wierzę... mogliby chociaż odebrać telefon... Quote
Dusia-Duszka Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 5 minut temu, bakusiowa napisał: Ponieważ nie odbiera telefonów więc napisałam." Proszę o telefon.Chcę porozmawiać na temat strategi poszukiwań i czy coś Pani ustaliła." Odpowiedziała następująco."Szukaliśmy przez trzy dni i nie przynosi to rezultatów. Z naszej strony zrobiliśmy wszystko aby tego psa odnaleźć." Bardzo dobrze skonstruowany tekst "zaczepny". Super. Niestety po przeczytaniu suchej odpowiedzi, nawet bez użycia imienia sunieczki, łzy cisną się do oczu. Quote
uxmal Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 40 minut temu, bakusiowa napisał: "Szukaliśmy przez trzy dni i nie przynosi to rezultatów. Z naszej strony zrobiliśmy wszystko aby tego psa odnaleźć." Tego psa? Co to za styl. Strzyboga "należy" do parafii w Starej Rawie http://www.parafiastararawa.nets.pl/index.php/features Quote
Murka Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 W głowie się to nie mieści:( Biedna Zorka:( Quote
Olena84 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Myślę że można by powiadomić schroniska okoliczne, by nie dawali im psa, bo są nieodpowiedzialni Quote
Dusia-Duszka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Ja nie mam fb. Czy ktoś mógłby wrzucić tutaj informacje o zaginięciu Zorki: https://pl-pl.facebook.com/GlosSkierniewiciOkolicy/ Quote
bakusiowa Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 40 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ja nie mam fb. Czy ktoś mógłby wrzucić tutaj informacje o zaginięciu Zorki: https://pl-pl.facebook.com/GlosSkierniewiciOkolicy/ Napisałam prośbę o udostepnienie. Quote
Dusia-Duszka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Napisałam prośbę o udostepnienie. Dziękuję. Quote
bakusiowa Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 4 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Ja nie mam fb. Czy ktoś mógłby wrzucić tutaj informacje o zaginięciu Zorki: https://pl-pl.facebook.com/GlosSkierniewiciOkolicy/ 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Napisałam prośbę o udostepnienie. Odpisali, że nie zamieszczają ogłoszeń. Zamieszczą ogłoszenie na fb urzędu Gminy w Skierniewicach. Napisałam też do Urzędu Gminy w Nowym Kawęczynie ponieważ u nich są tego typu ogłoszenia. Quote
bakusiowa Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 U nich jest tak, że wejście na posesję jest przy głównej trasie. Najpierw jest tylko brama i wąski, długi wjazd. Dom jest oddalony od drogi, że nie było go widać. Posesja jest duża. Natomiast na jej tyłach jest las. Myślę, że być może Zorka siedzi w tym lesie. Quote
Dusia-Duszka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Nie znam się na fb :( ale może na "beszczela" wstawić w komentarzach chociaż, np. pod zdjęciem z danielem na ulicy - sporo osób to zdjęcie obejrzało i skomentowało. Że nie tylko dzikie zwierzęta mogą nas zaskoczyć na drogach... Quote
Dusia-Duszka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 6 minut temu, bakusiowa napisał: U nich jest tak, że wejście na posesję jest przy głównej trasie. Najpierw jest tylko brama i wąski, długi wjazd. Dom jest oddalony od drogi, że nie było go widać. Posesja jest duża. Natomiast na jej tyłach jest las. Myślę, że być może Zorka siedzi w tym lesie. Właśnie, nie mogłam znaleźć 28, bo jeździliśmy od strony wsi. A na Google pokazuje ten adres na polu. Quote
bakusiowa Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Dobrze by było poszukać nie przy trasie lecz na tyłach. Quote
Olena84 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Zorka może faktycznie tam siedzi, a oni nawet nie raczą pomóc w poszukiwaniach... Quote
ala123 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Straciłam chęć do jakiegokolwiek działania, ta historia z Zorką strasznie mnie przytłoczyła.Jeżeli się nie odnajdzie, to chyba do końca życia będę ją mieć na sumieniu :( Zycie jednak toczy się dalej, zbliża się koniec roku, więc podsumowałam dochody z bazarków i kwotę 513zł przelałam na konto przychodni w Izbicy: Do spłaty było 2305zł 2305zł - 513zł dzisiejszy przelew = 1792zł pozostaje do spłaty Potem napiszę więcej. Quote
Aldrumka Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Nie dziwię się Twojej frustracji, ale nie możesz siebie obwiniać. Była wizyta, dołożyli się do transportu, nie było zwiastunów niepowodzenia ... A czy Zorka przyszłaby do innego psa. Dusia-Duszka chyba dociera tam z psem i gdyby dotarła do tego lasu ....? Quote
Olena84 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 1 godzinę temu, ala123 napisał: Straciłam chęć do jakiegokolwiek działania, ta historia z Zorką strasznie mnie przytłoczyła.Jeżeli się nie odnajdzie, to chyba do końca życia będę ją mieć na sumieniu :( Zycie jednak toczy się dalej, zbliża się koniec roku, więc podsumowałam dochody z bazarków i kwotę 513zł przelałam na konto przychodni w Izbicy: Do spłaty było 2305zł 2305zł - 513zł dzisiejszy przelew = 1792zł pozostaje do spłaty Potem napiszę więcej. miejmy nadzieje że się odnajdzie, szkoda że ludzie nie chca współpracować 1 Quote
Dusia-Duszka Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Byłam, szwendałam się, niestety bez efektu. Ktoś przede mną umieścił ogłoszenie w gablocie na stacji benzynowej w Strzybodze. Dziękuję :) Sklepowa w Strobowie przyjęła ogłoszenie i przy mnie przypięła w bardzo widocznym miejscu. Podobnie zrobiła miła Pani w sklepie - hurtowni alkoholi i napojów. Mam nadzieję, że przewinie się tam teraz dużo ludzi. Do soboty nic już nie zdziałam. Może w niedzielę jeszcze spróbuję. 3 Quote
Aldrumka Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 4 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Byłam, szwendałam się, niestety bez efektu. Ktoś przede mną umieścił ogłoszenie w gablocie na stacji benzynowej w Strzybodze. Dziękuję :) Sklepowa w Strobowie przyjęła ogłoszenie i przy mnie przypięła w bardzo widocznym miejscu. Podobnie zrobiła miła Pani w sklepie - hurtowni alkoholi i napojów. Mam nadzieję, że przewinie się tam teraz dużo ludzi. Do soboty nic już nie zdziałam. Może w niedzielę jeszcze spróbuję. dziękujemy Ci bardzo, Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Oby się odnalazła... :( Razem z Likusia. Boże, to wszystko straszne. Ala, Murka, trzymajcie się dzielnie. Dusia-Duszka, jak dobrze, że jesteś... Quote
ala123 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dzisiaj na poszukiwania Zorki wybiera się do lasu sama bakusiowa... Wcześniej zgłosiły się dwie osoby z fb, ale chyba zrezygnowały, bo już nie odpisują od wczoraj :( 1 Quote
Olena84 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 50 minut temu, ala123 napisał: Dzisiaj na poszukiwania Zorki wybiera się do lasu sama bakusiowa... Wcześniej zgłosiły się dwie osoby z fb, ale chyba zrezygnowały, bo już nie odpisują od wczoraj :( może nie widzą pw, jeśli nie są znajomymi? Quote
Recommended Posts