karusiap Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 jest Ok;) juz pisze...a wiec ruszylismy z Krakowa a Bari poszedl spac-w koncu Ania udostepnila nam cale tylnie siedzenia:)byl bardzo grzeczny (prawda??:))...dzieki mapce jaka Ania uzyskala od kolegi trafilismy (prawie) bezblednie:evil_lol: ....nowi Panstwo to mlode malzenstwo.bardzo mili i sympatyczni...Barus czasem boi sie pewnych rzeczy,tym razem nie chcial wejsc na klatke schodowa..ale siup na raczki i jestesmy w srodku...obszedl dzielny mezczyzna mieszkanie i ...zaczal szczekac do telewizora:loveu: on szczekal!!!bo tam taki straszny pies byl...w odbiciu (TV wylaczony):loveu: cudne to bylo!!! Barus bedzie mial dlugie spacery i gotowane jedzonko i spac bedzie mogl gdzie chce (choc w lozku nie bardzo ,gdyz w przyszlosci mogl by zagrozic pozycji Pana domu) w koncuu bedzie z niego chlopisko:) ogolnie wrazenia b.dobre!! i nawet nie tesknil:mad: a ja ...troszke...nawet wiecej:( ale by;eby bylo dobrze...i nowi Panstwo wsparli nas w oplaceniu hoteliku-dziekujemy i czekamy na zalogoanie sie:) zdjecia beda,tylko mnie chyba padl juz aparat.... dziekuje serdecznie AniaB i Anasharowi za te wypare i za wszytsko:loveu: powiedzcie jak o czyms zapomialam bo ja jeszcze nie ochlonelam.. aha dzwonila wlasnie i Bari byl na spacerku i wie jzu gdzie jest lodowka:):evil_lol: Quote
Jagienka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bosko!!!!!! Jesteście WIELCY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anashar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Z tym tv był poprostu boski! :loveu: A nowi państwo Barusia wydają się naprawdę mili :) No i już zakochani w nim :) Zdjęcia będą jutro, bo choć raz chce pójść normalnie spać ;) Aniu, Karolino dziękuje za miłą wyprawę :) Quote
karusiap Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Taki piekny jestem:) jestem slicznie ubrany bo jade do domku:loveu: czekamy na Anie i Macka:cool3: a tak sobie spie: Quote
AniaB Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jaki słodziaczek:loveu: ja moje zdjecia musze dopiero obrobić - jak sie cos bedzie nadawało to zaraz wstawie.. Bo bari jest straaaasznie ruchliwy i zrobic mu zdjecie statyczne to nie lada sztuka..:evil_lol: PS karusiu - szukałam szczotki - ale z tyłu zostawiłaś tylko wode w butelce..Szczotki nie znalazłam.. Gdzie ta szczotka miałaby byc? Quote
karusiap Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 do skitrania szczotki przyznal sie Maciek:diabloti: a tak naprawde to faktycznie sama prosilam by wzial ja jak szlismy z Barim do domku a potem zapomnialam i zostala u niego w plecaku..;) dziekuje Ania za poszukiwania:) Quote
karusiap Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 tak mi dobrze w nowym domku: i taki sliczny jestem i jeszcze tak i tak:loveu: Quote
Kropcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ale cudo :loveu::loveu: i jakie malutkie :lol: Quote
Anashar Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bariś taki Miś :loveu: moje zdjęcia będą, jak tylko zgram je na pc ;) Quote
Jagienka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :lol: :lol: :lol: Nooo rewelacja normalnie :loveu: bazarek na pokrycie długu w hotelu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6413543#post6413543 karusiap jak stoimy z pieniędzmi? i tytuł aż się prosi o zmianę.. hihihi Quote
karusiap Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dzieki ciotka!!:loveu: z pieniedzmi to my lezymy a nie stoimy:( mamy 50 zl z nowego domku, 15 zl z bazarku i dobre checi przy dlugu 510 zl:shake: Quote
mar.gajko Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cudo kochane. Niech mu sie dobrze żyje w nowym domku. Pocieszny, kochany maluch. Quote
Jagienka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 karusiap napisał(a):dzieki ciotka!!:loveu: z pieniedzmi to my lezymy a nie stoimy:( mamy 50 zl z nowego domku, 15 zl z bazarku i dobre checi przy dlugu 510 zl:shake: to napisz karusiap w tytule, ze dom i dług jest Quote
karusiap Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 i taki jeszcze jestem piekny!!! z kolega: Jumbo w natarciu:evil_lol: dzielnie maszeruje:) reszta jutro co by ciotki zasnac daly rade:) Quote
Jagienka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ślicznota!! Ania i Anashar co tak zwlekacie ze zdjęciami?? :eviltong: Quote
AniaB Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja nie zwlekam - uwierz i ale korbe mam taką ze nie wiem jak sie nazywam..:oops: nie kazdy ma wakacje niestety..:eviltong: :loveu: zdjecia obrobie dzisiaj i wstawie wieczorkiem..(jak wróce od brendy, bo jeszcze do niej musze jechac..) Quote
Jagienka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 AniaB napisał(a): nie kazdy ma wakacje niestety..:eviltong: :loveu: co prawda to prawda... to juz moje ostatnie :cool1: Quote
karusiap Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 a Jagienka w wakacje i tak nie moze uwolnic sie od uczelni:roflt: to nie jest smieszne:oops: a u Barusia wszytsko ok,jest podobno super grzeczny i madry (po kims to ma<dumna>:evil_lol: )...i zjada aparaty fotograficzne (to ma po ktorejs ciotce:evil_lol: ) Quote
amikat Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Gratulujemy nowego domku słodziaku! Jak sie troche odrobie to obiecuje że wspólny spacerek bedzie bankowa. Od dzisiaj mam 3 psa w domu - wyrzucony z okna - 3 piętro przez włascicieli - wiec troche u mnie kruchho z czasem. Karusiap - mam nadzieję ze to nie ostatnie wspólne pomaganie. Pozdrowienia Quote
karusiap Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 amikat:loveu: na pewno nie ostatnie!!!! Święta kobieta z Ciebie,biedny ten psiaczek...ale teraz juz mu nikt krzywdy nie zrobi....dziekuje Ci serdecznie,ze bedziesz miala Kluska na oku:loveu: Quote
AniaB Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 poniewaz barus był cały czas w ruchu tylko te cztery zdjecia były znosnej jakosci:p Quote
karusiap Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Bari i jego "wrog" w odbiciu:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 śliczny psiak z niego :loveu: i jak dobrze trafił:) Quote
Recommended Posts