Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest Ok;)

juz pisze...a wiec ruszylismy z Krakowa a Bari poszedl spac-w koncu Ania udostepnila nam cale tylnie siedzenia:)byl bardzo grzeczny (prawda??:))...dzieki mapce jaka Ania uzyskala od kolegi trafilismy (prawie) bezblednie:evil_lol: ....nowi Panstwo to mlode malzenstwo.bardzo mili i sympatyczni...Barus czasem boi sie pewnych rzeczy,tym razem nie chcial wejsc na klatke schodowa..ale siup na raczki i jestesmy w srodku...obszedl dzielny mezczyzna mieszkanie i ...zaczal szczekac do telewizora:loveu: on szczekal!!!bo tam taki straszny pies byl...w odbiciu (TV wylaczony):loveu: cudne to bylo!!!
Barus bedzie mial dlugie spacery i gotowane jedzonko i spac bedzie mogl gdzie chce (choc w lozku nie bardzo ,gdyz w przyszlosci mogl by zagrozic pozycji Pana domu) w koncuu bedzie z niego chlopisko:)
ogolnie wrazenia b.dobre!!
i nawet nie tesknil:mad: a ja ...troszke...nawet wiecej:(
ale by;eby bylo dobrze...i nowi Panstwo wsparli nas w oplaceniu hoteliku-dziekujemy i czekamy na zalogoanie sie:)
zdjecia beda,tylko mnie chyba padl juz aparat....

dziekuje serdecznie AniaB i Anasharowi za te wypare i za wszytsko:loveu:

powiedzcie jak o czyms zapomialam bo ja jeszcze nie ochlonelam..
aha dzwonila wlasnie i Bari byl na spacerku i wie jzu gdzie jest lodowka:):evil_lol:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym tv był poprostu boski! :loveu: A nowi państwo Barusia wydają się naprawdę mili :) No i już zakochani w nim :)

Zdjęcia będą jutro, bo choć raz chce pójść normalnie spać ;)

Aniu, Karolino dziękuje za miłą wyprawę :)

Posted

jaki słodziaczek:loveu:
ja moje zdjecia musze dopiero obrobić - jak sie cos bedzie nadawało to zaraz wstawie.. Bo bari jest straaaasznie ruchliwy i zrobic mu zdjecie statyczne to nie lada sztuka..:evil_lol:

PS karusiu - szukałam szczotki - ale z tyłu zostawiłaś tylko wode w butelce..Szczotki nie znalazłam.. Gdzie ta szczotka miałaby byc?

Posted

do skitrania szczotki przyznal sie Maciek:diabloti: a tak naprawde to faktycznie sama prosilam by wzial ja jak szlismy z Barim do domku a potem zapomnialam i zostala u niego w plecaku..;)
dziekuje Ania za poszukiwania:)

Posted

karusiap napisał(a):
dzieki ciotka!!:loveu:
z pieniedzmi to my lezymy a nie stoimy:(
mamy 50 zl z nowego domku, 15 zl z bazarku i dobre checi przy dlugu 510 zl:shake:

to napisz karusiap w tytule, ze dom i dług jest

Posted

ja nie zwlekam - uwierz i ale korbe mam taką ze nie wiem jak sie nazywam..:oops:

nie kazdy ma wakacje niestety..:eviltong: :loveu:

zdjecia obrobie dzisiaj i wstawie wieczorkiem..(jak wróce od brendy, bo jeszcze do niej musze jechac..)

Posted

a Jagienka w wakacje i tak nie moze uwolnic sie od uczelni:roflt: to nie jest smieszne:oops:

a u Barusia wszytsko ok,jest podobno super grzeczny i madry (po kims to ma<dumna>:evil_lol: )...i zjada aparaty fotograficzne (to ma po ktorejs ciotce:evil_lol: )

Posted

Gratulujemy nowego domku słodziaku! Jak sie troche odrobie to obiecuje że wspólny spacerek bedzie bankowa. Od dzisiaj mam 3 psa w domu - wyrzucony z okna - 3 piętro przez włascicieli - wiec troche u mnie kruchho z czasem.
Karusiap - mam nadzieję ze to nie ostatnie wspólne pomaganie. Pozdrowienia

Posted

amikat:loveu: na pewno nie ostatnie!!!!
Święta kobieta z Ciebie,biedny ten psiaczek...ale teraz juz mu nikt krzywdy nie zrobi....dziekuje Ci serdecznie,ze bedziesz miala Kluska na oku:loveu: