Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nadzieje,ze trafi do super domku,nudzi mu sie w boksie Klusiorkowi "malemu":loveu:

ciotteczki blagam pamietajcie o Max-prawie dobku....tak dlugo juz czeka w hotelu...nadaje sie do mieszkania i jest super grzeczny:(

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, a wieszałyście jego ogłoszenia w schronie.. mnóstwo szczeniaków idzie ze schronu, napewno jakiś chętny się znajdzie a i my bysmy polecali ludziom :)

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny, a wieszałyście jego ogłoszenia w schronie.. mnóstwo szczeniaków idzie ze schronu, napewno jakiś chętny się znajdzie a i my bysmy polecali ludziom :)

Bari nawet plakatu nie ma... m.in. mój podopieczny i wszytskim robię a Bariemy chyba nie zrobiłam... karusiap co się nie upominałaś hmm?? Może dzisiaj mi się uda..

Posted

nie trac sil ciotka;)zobaczymy jak sie zaprezentuje potencjalny domek jak amikat zrobia nalot:evil_lol:
w schronie tez nie powiesilysmy,aha bo juz Jaga pisala ze nie bylo co:oops: :evil_lol:

Posted

kochane cioteczki...wizyta wypadla bardzo dobrze..rozmawialam z mezem amikat i wszystko gra:lol: mieszkanie przestrzenne i piekne tereny do spacerow...Panstwo bardzomili z dobrym podejsciem..

bardzo serdecznie dziekuje amikat i Jej TZowi:loveu:

teraz musze skombinowac transport do Czeladzi najlepiej na poniedzialek (do niedzieli nie ma domku Bariego w domku), bo Panstwo maja urlop...

Moje auto odmawia posluszenstwa:mad: ale bede kombinowac,moze jakis laczony...choc chcialabym tez poznac nowy domek...to sie zobaczy;)

Posted

Dziekuje weszko,moze wlasnie jakos by polaczyc czy cos...bede myslec a jak nie wymysle to pomecze Anie..tylko Klusek nie siedzi grzecznie w aucie..a jak Ania do pracy...ale cos na pewno sie da zrobic;)

Posted

karusiap - a na kiedy ten transport potzrebny?
w razie czego w weekendy moge ekstra pojechac do katowic..
a anashar by pojechał ze mna, prawda maćku..?:loveu: :diabloti:

Posted

Dzieki Macku,ale jak ktos da rade jechac to ja pojade z nim,chocbym miala PKSem wracac;)
Aniu Ci Panstwo wracaja w niedziele wieczor i najbardziej prosili na poniedzialek,a wszyscy wtedy w pracy....:)

Posted

w poniedziałek rano czy wieczorem? do katowic nie jest tak daleko - mozemy ew. skoczyć np wieczorkiem (autostrada to jes 30 min jaddy - gorzej po miescie). Ja jestem dostepna od powiedzmy 18.00 - wtedy przyjezdżam do domu - ew. moze ktoś mógłby psiaka zabrac i podwieźc z Toba karusiu na Podwawelskie - wtedy mozemy ruszyc od razu..
jak nikogo nie znajdziecie to dajcie znac..

Posted

[quote name='karusiap']jutro jedziemy z Ania zawiesc bariego:)
dziekuje Aniu:loveu: i Tobie weszko,ze "podkablowalas " Anie;:evil_lol: :loveu:
:multi: :multi: :multi: :multi:
mam nadzieje, że wrócicie zadowoloone.. a czy któraś z ciotek posiada aparat??

Posted

DZIEWCZYNY !!!!!CZEKAMY !!!!!Wiem ,że upał dziś niemiłosierny ,że póżno a rano do pracy....,ale napiszcie tylko jedni słóweczko.....jest OK.[wyszły dwa słowa]