karusiap Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 mam nadzieje,ze trafi do super domku,nudzi mu sie w boksie Klusiorkowi "malemu":loveu: ciotteczki blagam pamietajcie o Max-prawie dobku....tak dlugo juz czeka w hotelu...nadaje sie do mieszkania i jest super grzeczny:( Quote
Asior Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dziewczyny, a wieszałyście jego ogłoszenia w schronie.. mnóstwo szczeniaków idzie ze schronu, napewno jakiś chętny się znajdzie a i my bysmy polecali ludziom :) Quote
Jagienka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny, a wieszałyście jego ogłoszenia w schronie.. mnóstwo szczeniaków idzie ze schronu, napewno jakiś chętny się znajdzie a i my bysmy polecali ludziom :) Bari nawet plakatu nie ma... m.in. mój podopieczny i wszytskim robię a Bariemy chyba nie zrobiłam... karusiap co się nie upominałaś hmm?? Może dzisiaj mi się uda.. Quote
karusiap Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 nie trac sil ciotka;)zobaczymy jak sie zaprezentuje potencjalny domek jak amikat zrobia nalot:evil_lol: w schronie tez nie powiesilysmy,aha bo juz Jaga pisala ze nie bylo co:oops: :evil_lol: Quote
karusiap Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 a moze dzis ktoras ciocia lub wujek ma ochote poznac Barusia??:cool3: Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja mam ochotę, ale to słońce nie na moją głowę :shake: Jak się trochu ochłodzi mogę z Wami jechać :loveu: Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to czekam z niecierpliwością na rezultaty wizyty! Quote
Jagienka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Rany mam nadzieje, ze coś się ruszy, bo mamy samych długodystansowców... Max, Nuśka... :roll: Quote
karusiap Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 kochane cioteczki...wizyta wypadla bardzo dobrze..rozmawialam z mezem amikat i wszystko gra:lol: mieszkanie przestrzenne i piekne tereny do spacerow...Panstwo bardzomili z dobrym podejsciem.. bardzo serdecznie dziekuje amikat i Jej TZowi:loveu: teraz musze skombinowac transport do Czeladzi najlepiej na poniedzialek (do niedzieli nie ma domku Bariego w domku), bo Panstwo maja urlop... Moje auto odmawia posluszenstwa:mad: ale bede kombinowac,moze jakis laczony...choc chcialabym tez poznac nowy domek...to sie zobaczy;) Quote
karusiap Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 a moze jakas cioteczka z Krakowa jedzie do Katowic??i wraca oczywiscie:evil_lol: Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Teraz skojarzyłam! karusiap zapytaj AniaB - ona jeździ codziennie do pracy do Tych (czy Tychów jak to się tam odmienia) - może by wzięła psinkę! Quote
karusiap Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dziekuje weszko,moze wlasnie jakos by polaczyc czy cos...bede myslec a jak nie wymysle to pomecze Anie..tylko Klusek nie siedzi grzecznie w aucie..a jak Ania do pracy...ale cos na pewno sie da zrobic;) Quote
Anashar Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja bym mógł z kimś jechać, ale z gwarancją powrotu:evil_lol: Quote
AniaB Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 karusiap - a na kiedy ten transport potzrebny? w razie czego w weekendy moge ekstra pojechac do katowic.. a anashar by pojechał ze mna, prawda maćku..?:loveu: :diabloti: Quote
karusiap Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Dzieki Macku,ale jak ktos da rade jechac to ja pojade z nim,chocbym miala PKSem wracac;) Aniu Ci Panstwo wracaja w niedziele wieczor i najbardziej prosili na poniedzialek,a wszyscy wtedy w pracy....:) Quote
AniaB Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 w poniedziałek rano czy wieczorem? do katowic nie jest tak daleko - mozemy ew. skoczyć np wieczorkiem (autostrada to jes 30 min jaddy - gorzej po miescie). Ja jestem dostepna od powiedzmy 18.00 - wtedy przyjezdżam do domu - ew. moze ktoś mógłby psiaka zabrac i podwieźc z Toba karusiu na Podwawelskie - wtedy mozemy ruszyc od razu.. jak nikogo nie znajdziecie to dajcie znac.. Quote
karusiap Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Aniu jestes Aniolem,pisze Ci priwa:loveu: Quote
karusiap Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 jutro jedziemy z Ania zawiesc bariego:) dziekuje Aniu:loveu: i Tobie weszko,ze "podkablowalas " Anie;:evil_lol: :loveu: Quote
Jagienka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='karusiap']jutro jedziemy z Ania zawiesc bariego:) dziekuje Aniu:loveu: i Tobie weszko,ze "podkablowalas " Anie;:evil_lol: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: mam nadzieje, że wrócicie zadowoloone.. a czy któraś z ciotek posiada aparat?? Quote
Kropcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No to czekam na wieści jak tam nowy domek :loveu: Trzymam kciuki :kciuki: No i może będą jakieś zdjęcia :lol: Quote
aniac50 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 DZIEWCZYNY !!!!!CZEKAMY !!!!!Wiem ,że upał dziś niemiłosierny ,że póżno a rano do pracy....,ale napiszcie tylko jedni słóweczko.....jest OK.[wyszły dwa słowa] Quote
Recommended Posts