Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Czy ktos moglby wspomoc nas finansowo??Udalo sie uratowac tego psiaka przed schroniskiem,trafi na pewno do dobrego domu,nie zazna glodu ani zimna ale....mamy juz 300 zl dlugu w hotelu a najwyzszy czas sie szczepic....kazdy grosz nam sie przyda...moze ktos moglby jakis bazarek np wystawic?

Moja droga byc moze tutaj sie uda z mojego ogloszenia odezwala sie pani. napisala ze sliczny szczeniorek , i gdzie moze go zobaczyc itp. podala swoj nr tel zadzwon do niej. Ma na imie Malgorzata. jej nr; 606140738
mAM nadzieje ze sie uda:loveu: warto sprobowac. pozdro

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anashar napisał(a):
a kiedy jedziecie do hotelu? Chciałbym go osobiście poznać:loveu:

Maciek tylko wiesz to podróż nie za jeden uśmiech, ale za trzy bilety.. i przechadzka, tak z 50 min... :cool3:
A o wstawienie go na strone juz nie wiem kiedy Cie prosiłam...

Posted

:evil_lol:no blisko nie jest,ale jakos tak fajnie sie idzie...w fajnym towarzystwie zawsze fajnie:cool3: tylko burki wiejskie obszczekuja...
i Pan Tomek za kazdym razem sie dziwi "Wy na nogach?"...ale mozna przywyknac i bedziesz spacerowal jak do sklepu po mleko:evil_lol:

Posted

[quote name='Jagienka']Maciek tylko wiesz to podróż nie za jeden uśmiech, ale za trzy bilety.. i przechadzka, tak z 50 min... :cool3:
Kupcie mi samochód to będziecie miały zwiększony komfort jazdy :cool3:

[quote name='Jagienka']A o wstawienie go na strone juz nie wiem kiedy Cie prosiłam...

:hmmmm: Przecież jest na stronie, i to 1. http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/bari.html

No a co z tą osobą licytującą na allegro?

Posted

Paulinka faktycznie umaszczenie ma huskiego.....dziekuje wszytskim ciotkom za zainteresowanie:loveu:
amikat juz wyslalam priwa -dziekuje:)
weszko ucaluj dzis m mordke ode mnie bo bede dopiero jutro u Niego...

Posted

Nie ucałowałam Barusia, ani nawet go nie widziałam. Bo wpadłyśmy oczywiście spóźnione do hotelu z Kamykiem, Talarem zabranym ze schronu i jeszcze trzeba było kociakom zrobić zdjecia. I już brakło czasu na Bariego, a pora była późna i p. Tomek nas "wyganiał"... Szkoda. Może jesli jeszcze będzie do soboty to się poznamy ale wolałabym żeby już siedział we własnych 4 kątach.