Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za obecność na wątku. Wypadałoby go trochę rozruszać, bo bez sensu, żeby Diego siedział w hoteliku bez naszej aktywności w poszukiwaniu mu domu. Już wiemy, że nie taki z niego potwór, jak go malowano. Oczywiście musi jednak trafić w doświadczone ręce.

Monika, może zrobimy mu jakieś wyróżnione ogłoszenie? Czy ktoś się orientuje jaki portal ogłoszeniowy jest najbardziej popularny w Łodzi? Olx.pl ? gumtree.pl ?

Posted

[quote name='Bonsai']Dziękuję za obecność na wątku. Wypadałoby go trochę rozruszać, bo bez sensu, żeby Diego siedział w hoteliku bez naszej aktywności w poszukiwaniu mu domu. Już wiemy, że nie taki z niego potwór, jak go malowano. Oczywiście musi jednak trafić w doświadczone ręce.

Monika, może zrobimy mu jakieś wyróżnione ogłoszenie? Czy ktoś się orientuje jaki portal ogłoszeniowy jest najbardziej popularny w Łodzi? Olx.pl ? gumtree.pl ?[/QUOTE]

na pewno wszędzie popularne są oba portale

Posted

Jak najbardziej,trzeba zacząć ogłaszać chłopaka!Wiadomo,że czasami to trwa długo,zanim trafi się odpowiedni domek.Te dwa portale należą do najbardziej odwiedzanych :smile:

Posted

Ja mu niedawno robiłam kilka ogłoszeń, pomagały mi też inne osoby w tym. Więc jakieś ogłoszenia ma (nawet był telefon w jego sprawie, ale nic z tego nie wyszło). Tylko zastanawiam się na którym z tych portali lepiej jest zrobić wyróżnione ogłoszenie. Gumtree.pl np. w Poznaniu odnoszę wrażenie, że nie jest zbyt popularne. Za to w Warszawie owszem, bardzo.

Posted

Wiem, że Ania (rutta) jest w kontakcie z hotelikiem, niech już jedna osoba się tym zajmie. Inna sprawa to, że ostatnio Ania jest gorzej uchwytna. Dziś wraca z zagranicy, to z nią pogadam.

Posted

Wiem tyle, że na wyróżnionym ogłoszeniu, jakie mu zrobiłam na olx.pl, jest 5 odsłon telefonu, ale nie wiem czy to przełożyło się na rzeczywiste telefony.

Z bazarku cegiełkowego uzbieraliśmy na Diego 400 zł. :)

Poza tym trzeba pomyśleć o kastracji i zaczipowaniu chłopaka. W tej sprawie chciałabym odezwać się do fundacji, która obiecała nam pomóc, to było jeszcze przed zabraniem Diego.

• Upvote 1
Posted

[quote name='grazia_1979']czy dotarła moja deklaracja?[/QUOTE]

Monika zrobiła dziś aktualizację wpłat na pierwszej stronie wątku i wynika z niej, że wpłata dotarła. Dziękujemy w imieniu Diego!!

Posted

Zaglądam do Diego..............

A czy były właściciel nie odda kasy za kastrację? Coś kojarzę, ze został do niej zobowiązany, a i tak psa na kastracje nie zaprowadził.

Ja bym egzekwowała brak wykonania warunków umowy......

Posted

a to trzeba na nowo zapisywać .... nie mogę się połapać

ja zapisuję...i jeszcze klikam w "śledź ten temat"-i próbuję doszukać się wszystkich wątków, a nawet ze swoimi mam problem :(