Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diegula napisał(a):
Betinko a jak można pomóc Łapci?
Czy ona na te łapki bierze jakieś leki?

Nie mam zadnych informacji bo nikt za wiele niechce mowic na jej temat, wiem tylko tyle ze łapcia juz prawie sie nie podnosi, bo taK JA TO WSZYSTKO BOLI :placz: Mozna powiedziec ze umiera w cierpieniach

Posted

betinka24 napisał(a):
Niewiem jak to jest z łapcia i jej zgoda na zamieszczenie jej na dogomani, ale wiem ze Ola jest znana na paluchu.

Jesli mamy na mysli tą samą Olę-a mysle,ze tą samo-to zadaj sobie pytanie czy znana na paluchu, z dobrej czy złej strony:roll:

betinko24, a dlaczego Ty legionowskich psiakow,swoich, nie oglaszasz, tam przeciez jest przepelnienie i setki psow czeka na domy.

Posted

ARKA napisał(a):
Jesli mamy na mysli tą samą Olę-a mysle,ze tą samo-to zadaj sobie pytanie czy znana na paluchu, z dobrej czy złej strony:roll:

betinko24, a dlaczego Ty legionowskich psiakow,swoich, nie oglaszasz, tam przeciez jest przepelnienie i setki psow czeka na domy.

A z ajkiej strony jest znana???
Nie ogłaszm legionowskich psiaków, bo ogłaszam psiaki ktore przesyla mi Ola z prosba o pomoc w znalezieniu im domku!!!

Posted

[quote name='betinka24']Pozwol ze ja zdecyduje komu bede pomagala, i to nie jest psiak z moich okolic. Ty zajmij sie swoim a ja swoim i bedzie ok.
Pozatym to jest watek Łapci wiec go niema poco zasmiecac

Jesli uwazasz ze pomoc psom jest zasmiecaniem to nie wiem co tu wlasciewie robisz.:roll: Link jest podany do psa w potrzebie a nie strony o klockach.

No jesli prawde wpisalas ze jestes z Legionowa to Józefow k/Legionowa jest jak najbardziej w Twoich okolicach, bardzoooo blisko.

Posted

ARKA napisał(a):
Jesli uwazasz ze pomoc psom jest zasmiecaniem to nie wiem co tu wlasciewie robisz.:roll: Link jest podany do psa w potrzebie a nie strony o klockach.

No jesli prawde wpisalas ze jestes z Legionowa to Józefow k/Legionowa jest jak najbardziej w Twoich okolicach, bardzoooo blisko.

Skoro znalazlas ten link, to nie rozumiem czemu nie zajmiesz sie ty tym psiakiem!!!!
A pozatym w jaki ty sposobniby tu pomagasz łapci bo oprocz tego ze cos zazucasz to nie widze nawet jednego slowa na temat Łapci

Posted

mar.gajko napisał(a):
Wiem, że schroniska niechętnie wydają psy, na tzw. tymczasy, czy innym organizacjom, a jak jest z Paluchem?

Dokladnie niewiem ale cos slyszalam ze kiepsko, histroia Łapci jest ogolnie kiepska bo gdyby nie Paluch to łapcia od roku by byla juz w nowym domku!!!

Posted

mar.gajko napisał(a):
Są jakieś przeciwwskazania do adopcji: agesja czy co?

Nie ma nic tylko tyle ze twierdza ze to psiak z klopotami zdrowotnymi i maja duze wymagania co do jego adopcji. Raz znalal sie domek za granica nie wydali teraz ostatnio znalal sie tez domek, ale zostala tak odradzona ta adopcja ze ludzie zrezygnowali!!!

Posted

mar.gajko napisał(a):
Są jakieś przeciwwskazania do adopcji: agesja czy co?

mar.gajko jesli jestes zainteresowana tą sunia, to radze porozmawiac bezposrednio z p.Dyrektor, naprawdę.