betinka24 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 łapcia tak bardzo cierpi i z bolu i z powodu samotnosci:placz: Quote
betinka24 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 idziemy na poranny spacerek Quote
betinka24 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Idziemy na wieczorny spacerek Quote
Diegula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Rano też trzeba wyjść na spacerek:cool3: Quote
betinka24 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 i zemna tez pojdzie na spacerek Quote
betinka24 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Łapcia ciagle na nas liczy!!! Quote
betinka24 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Łapcia tak bardzo cierpi i z powodu samotnosci i bolu łapek:placz::placz: Quote
Diegula Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Betinko a jak można pomóc Łapci? Czy ona na te łapki bierze jakieś leki? Quote
betinka24 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Diegula napisał(a):Betinko a jak można pomóc Łapci? Czy ona na te łapki bierze jakieś leki? Nie mam zadnych informacji bo nikt za wiele niechce mowic na jej temat, wiem tylko tyle ze łapcia juz prawie sie nie podnosi, bo taK JA TO WSZYSTKO BOLI :placz: Mozna powiedziec ze umiera w cierpieniach Quote
betinka24 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Łapciu czemu ty nie masz wogole szczescia w tym zyciu:placz::placz: Quote
Diegula Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Moeże trzeba byłoby złożyć się na jakieś leki dla tej suni? Nie wiem może Rimadyl by coś pomógł Quote
ARKA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 betinka24 napisał(a):Niewiem jak to jest z łapcia i jej zgoda na zamieszczenie jej na dogomani, ale wiem ze Ola jest znana na paluchu. Jesli mamy na mysli tą samą Olę-a mysle,ze tą samo-to zadaj sobie pytanie czy znana na paluchu, z dobrej czy złej strony:roll: betinko24, a dlaczego Ty legionowskich psiakow,swoich, nie oglaszasz, tam przeciez jest przepelnienie i setki psow czeka na domy. Quote
betinka24 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 ARKA napisał(a):Jesli mamy na mysli tą samą Olę-a mysle,ze tą samo-to zadaj sobie pytanie czy znana na paluchu, z dobrej czy złej strony:roll: betinko24, a dlaczego Ty legionowskich psiakow,swoich, nie oglaszasz, tam przeciez jest przepelnienie i setki psow czeka na domy. A z ajkiej strony jest znana??? Nie ogłaszm legionowskich psiaków, bo ogłaszam psiaki ktore przesyla mi Ola z prosba o pomoc w znalezieniu im domku!!! Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='betinka24']Nie ogłaszm legionowskich psiaków, bo ogłaszam psiaki ktore przesyla mi Ola z prosba o pomoc w znalezieniu im domku!!! :roll: to jakies takie dziwne, ze tak powiem... Zobacz, to chyba psiak z TWOJEGO schroniska, i On naprawde bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82131 Quote
betinka24 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='ARKA']:roll: to jakies takie dziwne, ze tak powiem... Zobacz, to chyba psiak z TWOJEGO schroniska, i On naprawde bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82131 Pozwol ze ja zdecyduje komu bede pomagala, i to nie jest psiak z moich okolic. Ty zajmij sie swoim a ja swoim i bedzie ok. Pozatym to jest watek Łapci wiec go niema poco zasmiecac Quote
ARKA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='betinka24']Pozwol ze ja zdecyduje komu bede pomagala, i to nie jest psiak z moich okolic. Ty zajmij sie swoim a ja swoim i bedzie ok. Pozatym to jest watek Łapci wiec go niema poco zasmiecac Jesli uwazasz ze pomoc psom jest zasmiecaniem to nie wiem co tu wlasciewie robisz.:roll: Link jest podany do psa w potrzebie a nie strony o klockach. No jesli prawde wpisalas ze jestes z Legionowa to Józefow k/Legionowa jest jak najbardziej w Twoich okolicach, bardzoooo blisko. Quote
betinka24 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Łapciu idziemy na poranny spacerek!!!! Quote
betinka24 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ARKA napisał(a):Jesli uwazasz ze pomoc psom jest zasmiecaniem to nie wiem co tu wlasciewie robisz.:roll: Link jest podany do psa w potrzebie a nie strony o klockach. No jesli prawde wpisalas ze jestes z Legionowa to Józefow k/Legionowa jest jak najbardziej w Twoich okolicach, bardzoooo blisko. Skoro znalazlas ten link, to nie rozumiem czemu nie zajmiesz sie ty tym psiakiem!!!! A pozatym w jaki ty sposobniby tu pomagasz łapci bo oprocz tego ze cos zazucasz to nie widze nawet jednego slowa na temat Łapci Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Czy naprwde nikt juz jej nie pokocha???:placz: Quote
mar.gajko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wiem, że schroniska niechętnie wydają psy, na tzw. tymczasy, czy innym organizacjom, a jak jest z Paluchem? Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 mar.gajko napisał(a):Wiem, że schroniska niechętnie wydają psy, na tzw. tymczasy, czy innym organizacjom, a jak jest z Paluchem? Dokladnie niewiem ale cos slyszalam ze kiepsko, histroia Łapci jest ogolnie kiepska bo gdyby nie Paluch to łapcia od roku by byla juz w nowym domku!!! Quote
mar.gajko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Są jakieś przeciwwskazania do adopcji: agesja czy co? Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 mar.gajko napisał(a):Są jakieś przeciwwskazania do adopcji: agesja czy co? Nie ma nic tylko tyle ze twierdza ze to psiak z klopotami zdrowotnymi i maja duze wymagania co do jego adopcji. Raz znalal sie domek za granica nie wydali teraz ostatnio znalal sie tez domek, ale zostala tak odradzona ta adopcja ze ludzie zrezygnowali!!! Quote
ARKA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mar.gajko napisał(a):Są jakieś przeciwwskazania do adopcji: agesja czy co? mar.gajko jesli jestes zainteresowana tą sunia, to radze porozmawiac bezposrednio z p.Dyrektor, naprawdę. Quote
Recommended Posts