Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapcia to ok.5 letnia wyjątkowa sunia... Jest niezwykle ufna i przyjacielska, kocha ludzi...to chodzące wielkie serduszko..Wpatrzona w człowieka nie odstepuje go na krok... Niestety...Łapeńka jest kaleką, tzn. ma problem z tylnymi łapkami które ma trochę wygiete i w związku z tym nie jest w pełni sprawna, porusza się gorzej... Jednak wcale jej to nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu, jest pełna radości zycia, chetnie chodzi na spacery. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha Łapeńke bez względu na jej ułomność? Jedno wiem-nie sposób jej nie pokochać!jest najwspaialszym psiakiem jakiego poznałam i mam nadzieje, że ktoś tez to zobaczy i zaadoptuje sunię, która może zamieszkać zarówno w domku z ogrodem jak i w mieszkaniu ale z winda.
Podaje e-maial oraz nr telefonu do osoby która zajmuje się Łapcią - [email protected] , 502-204-595

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saga_86']Napisz może do Kasie wiellbicielki kaukazów może ma domek w zanadrzu dla takiego aniołka:loveu:[/quote]
A powiedz mi jak ja mam sie z tą osobą skontaktować?? Od niedawna jestem na dogomani i niezbyt jeszcze wszystko wiem

Posted

[quote name='saga_86']Najprościej można napisać prywatna wiadomość do Kasie;) U góry pod "Witaj, betinka" kliknij w prywatne wiadomości.[/quote]
Dziekuje bardzo za pomoc juz napisałam, zobaczymyy moze uda sie jej znalesc domek!!

Posted

Ciotka Ziuta trafia na każdy założony wątek przez Betinke :cool3:......i podnosze te koffane psiaki.....do góry po domek piękna kaukazko :loveu:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Ciotka Ziuta trafia na każdy założony wątek przez Betinke :cool3:......i podnosze te koffane psiaki.....do góry po domek piękna kaukazko :loveu:

Dziekuje ciotusiu Ziutko w imieniu Łapci