Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że ostatecznie trzebaby Amana umieścić w jakimś hotelu albo przytulisku, bo jeśli nie znajdzie domu na cito, grozi mu niebezpieczeństwo.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie też się tak wydaje .Mogę zaproponować tylko pomoc finansową. Jakbyście potrzebowały piszcie na pw. I koniecznie nr konta na który trzeba przesyłać kaskę!

Posted

Dziewczyny z Łodzi, mam taki apel!Wywołajcie kilka zdjęcć Amana napiszcie ogłoszenie i porozwieszajcie w lecznicach w Łodzi, albo jeszcze lepiej powiedzcie o Amanie waszym weterynarzom. Oni mają na codzień kontakt z ludźmi który np. stracili psa i chcą, lub jeszcze nie wiedzą czy chcą, wziąć innego psa do pilnowania domu. Ja tak zrobiłam z moim wetem, inawet był już odzew, ale niestety dom się rozmyślił. Pojeżdzę jeszcze po innych wetach, niestety nie mam za dużo czasu , bo mam małe dziecko, a jestem przez cały dzień całkiem sama.
Ja napisałam takie proste ogłoszenie:

Aman szuka domu
Piękny, duży pies o groźnym wyglądzie, ale bardzo łagodny i przyjazny dla ludzi i zwierząt. Młody, ok. roku. Lubi się bawić i spacerować. Idealny do domu z ogrodem. Pies w wielkiej potrzebie.
Kontakt. 605 652 880

ale może być coś innego. Dziewczyny, proszę pomóżcie. Jeśli ktoś chciałby zdjęcia Amana prześlę mailem.
Hotel tak, ale i tak trzeba mu szukać domu. Ani ja , ani Aga nie mamy możliwości zajmowania się Amanem w hotelu.

Posted

no naprawde on jest piekny.jest mlody,w miare zadbany,odzywiony,tylko dzis przyjechal facet ktory go przegania....i nie moglam go znalezc nawet na jedzenie...boi sie tego faceta.
teraz jest u nas burza....pomozcie mu.
ja nie dowierzam,ze taki piekny,rzadko spotykany pies jest wciaz bezdomny.....wszyscy sie tu nim zachwycaja....

Posted

monikusf napisał(a):
moge wplacac do 50 zl mies do listpoada wyjatkowo w tym mies.jesli nikt sie nie dolozy to 100.lepszy hotel za 10 zl niz zostawienie go tam.

W tej sprawie musi wypowiedzieć się Aga. Z pewnością nie można go tam zostawić po wyjeździe agi. Jeśli się do tej pory nic nie znajdzie trzeba zdecydować się na tego typu wyjście. Ale czy ktoś zaoferuje opiekę nad Amanem w hotelu?
To naprawdę przepiękny pies, aż mi dech zaparło.
Dziewczyny wywoływać zdjęcia tego amanta i szukać domu!