Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kto ma troszke serduszka aby podzielic sie z tym piesiem ................ja mam az 3 piesie w tym bernardyna :shake::shake::shake:...!!!!!a kto chce AMANA :shake::shake::shake:

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aman smutny na kupie piachu bo odebralam mu "zabawke".....to niezly nabytek ten piesek....do sasiada przyjechala kobitka i zostawila za brama rower z reklamowka....ja patrze czym bawi sie nasz olbrzymek...a on "mietoli" portfel..........ale nie pogryzl go na szczescie,byl w fazie wachania i sliienia....jaki zdziwiony spojrzal na mnie....smiesznota do granic....tu wszyscy wiedza,ze go dzis wywoze do nowych wlascicieli.....wkopalam sie chcac go ratowac....bo jak tu na niego tak naskakiwali to wymyslilam to na biegu....juz nie wiem jak mam dalej kombinowac...pomozcie,prosze!!!!!

Posted

Przede wszystkim zmienić tytuł wątku na bardziej tragiczny, że grozi mu śmierć itd, bo tak szczerze mówiąc na naszej wsi sielskiej-anielskiej tak się to pewnie zakończy :placz:
po drugie trzeba poogłaszać Allegro itd
Ja niestety nie mogę inaczej pomóc jak tylko podrzucać.
a AMANt ;) jest cudny i ma wyjątkowo mądre spojrzenie.