ANETTTA Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 kto ma troszke serduszka aby podzielic sie z tym piesiem ................ja mam az 3 piesie w tym bernardyna :shake::shake::shake:...!!!!!a kto chce AMANA :shake::shake::shake: Quote
jola od jadzi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :Podnoszę! Aman,uosobienie łagodności, piękny,spokojny olbrzym szuka domu, którego mógłby przypilnować! I człowieka, który go pokocha! Quote
BasiaD Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Amanku gdzie Twój domek???? Hopaj na 1 niech Cię wypatrzy! Quote
aga1969 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 aman smutny na kupie piachu bo odebralam mu "zabawke".....to niezly nabytek ten piesek....do sasiada przyjechala kobitka i zostawila za brama rower z reklamowka....ja patrze czym bawi sie nasz olbrzymek...a on "mietoli" portfel..........ale nie pogryzl go na szczescie,byl w fazie wachania i sliienia....jaki zdziwiony spojrzal na mnie....smiesznota do granic....tu wszyscy wiedza,ze go dzis wywoze do nowych wlascicieli.....wkopalam sie chcac go ratowac....bo jak tu na niego tak naskakiwali to wymyslilam to na biegu....juz nie wiem jak mam dalej kombinowac...pomozcie,prosze!!!!! Quote
mama_Dorota Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Przede wszystkim zmienić tytuł wątku na bardziej tragiczny, że grozi mu śmierć itd, bo tak szczerze mówiąc na naszej wsi sielskiej-anielskiej tak się to pewnie zakończy :placz: po drugie trzeba poogłaszać Allegro itd Ja niestety nie mogę inaczej pomóc jak tylko podrzucać. a AMANt ;) jest cudny i ma wyjątkowo mądre spojrzenie. Quote
ANETTTA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 zaglada zaglada tylko pomysłów brak ..:shake::shake:...i domku tez :placz:....ludzie ludzie otwórzciew serd=ucha :shake::shake::shake: Quote
Agata69 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Amanowi grozi śmierć z ręki "dobrych ludzi" ze wsi! Błagam o DT! Quote
BasiaD Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Aman do góry! Cioteczki tego psa trzeba natychmiast stamtąd zabrać! :-( Quote
BasiaD Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :Help_2: :modla: :modla: :modla: Aman potrzebuje pomocy! Help Quote
BasiaD Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Amanku nie spadaj! Tobie tak bardzo potrzebny jest domek! Quote
ANETTTA Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 gdzie ten domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie Aman prosi Quote
ANETTTA Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 gdzie ten domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie Aman prosi Quote
ANETTTA Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AMAN :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts