Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka']Jest już jakieś konto? Kiedy sunia pojedzie do Wolfa?[/QUOTE]Konto podam jutro, postaram się... Transport mamy na po wekendzie, ale szukam czegoś szybciej, bo dla niej te kilka dni robi dużą różnicę:-(

Posted

[quote name='złośnica93']Zaglądam ;)[/QUOTE]Witamy Cię:-) Jutro porozsyłam konto, przepraszam, dziś mi net średnio chodzi i nie mam jak sprawdzić, a nie chcę się pomylić. Dziękuję wszystkim za chęć pomocy, ja szczerze mówiąc martwię się brakiem stałych deklaracji:-(

Posted

Madziu nie martw się, nie pozwolimy jej zginąć. Jeśli jedzie do Wolfa - to będzie zaopiekowana i kochana :). Będziemy ją intensywnie ogłaszać.
Piękna jest i młoda. Trzeba ją tylko pobadać i trochę utuczyć ;).

Posted

Dzwoniłem wczoraj ale ...cisza ;) Magda fundacja na fb sunię też ogłasza...Działacie równolegle czy niezależnie od siebie? Nie będę podawał nazwy,tak na wszelki wypadek...Czasami na Dogo dziwne rzeczy się dzieją więc dmucham na zimne :cool3:

Posted

[quote name='wolf122']Dzwoniłem wczoraj ale ...cisza ;) Magda fundacja na fb sunię też ogłasza...Działacie równolegle czy niezależnie od siebie? Nie będę podawał nazwy,tak na wszelki wypadek...Czasami na Dogo dziwne rzeczy się dzieją więc dmucham na zimne :cool3:[/QUOTE]Ja nic nie wiem... Przepraszam, że nie odebrałam, ale mój tel. został w samochodzie, który pojechał w trasę. Jeśli możesz mi wysłać info na PW, będę wdzięczna.

Posted

[quote name='wolf122']Wyslalem priv.Co do telef. tylko nadmieniłem :lol: Spoko komorka to nie smycz,choć czasami tak działa ;)[/QUOTE]Dzięki, nieststy po raz któryś ludzie ogłaszają wszędzie rasowe psy, żeby się nie okazało, że trafiła do jakiegoś rozmnażacza, już tyle razy tłumaczyłam i prosiłam...Eh:-(

Posted

Melduję się u suni :)
Mam nadzieję, że jakoś do przyszłego tygodnia wytrzyma :thumbs:
Na Skarpecie mamy już pierwsze głosy za udzieleniem wsparcia
Pewnie będzie potrzebne na weta, bo na karmę widzę już coś się uzbierało :happy1:

Madziakato, jesli chcesz, to możemy zbierać pieniążki dla suni na konto SKARPETY, czyli SMONu

Posted

[quote name='DONnka']Melduję się u suni :)
Mam nadzieję, że jakoś do przyszłego tygodnia wytrzyma :thumbs:
Na Skarpecie mamy już pierwsze głosy za udzieleniem wsparcia
Pewnie będzie potrzebne na weta, bo na karmę widzę już coś się uzbierało :happy1:

Madziakato, jesli chcesz, to możemy zbierać pieniążki dla suni na konto SKARPETY, czyli SMONuDziękuję!:-)Jeśli SMON się zgadza, to byłoby super, dzięki!

Posted

[quote name='madziakato']Dziękuję!:-)Jeśli SMON się zgadza, to byłoby super, dzięki!

To konto SKARPETY w SMON więc nie ma problemu :)
Podaję dane do wpłat:

SMON
ul. Chałubińskiego 22/83
80-807 Gdańsk
Numer konta:
89 2490 0005 0000 4500 1264 5830

Proszę tylko, aby w tytule przelewu koniecznie pisać: ONka z Olkusza