Moli@ Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Zuzia biega...leczenie przyniosło efekty :sweetCyb: Quote
zachary Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Cudowna wiadomość!!!! Wszyscy szczęśliwi :loveu: . Quote
buniaaga Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Zuzia biega...leczenie przyniosło efekty :sweetCyb: Super!!!!!!!!!!! Quote
Moli@ Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 A tak o Zuzi pisze jej Pańcia: "Witam, Zabiegi Irap jak najbardziej zakończone. Było trochę łez i pewne obawy, ale po pewnym czasie okazało się, że mamy nowego pieseła. Mała lata jak rasowy pershing. w ostatni weekend odwiedziłam rodziców i mama nie mogła wyjść z wrażenia jak pies dobrze chodzi, co tam chodzi, biega :)) narazie wstrzymujemy się z zabiegami jonoferezy dla małej. Jak zajdzie taka potrzeba to będziemy działać. Zabiegi nie są profilaktyką a jak narazie nie ma co leczyć. Więc może pieniążki przydadzą się innym bidulom. Powiem krótko po IRAP'ie to zupełnie inny pies. Chętnie wychodzi, zaczęła szaleć z zabawkami do tego stopnia, że trzeba ją trochę dyscyplinować, bo jednak choroba nie ustąpiła. Było to dla nas kilka nowych doświadczeń, które spowodowały pojawienie się paru siwych włosów i u małej i u Pańciostwa, znaczy u Pańci bo Pan łysy. Mała jest z nami, jest szczęśliwa, my jesteśmy szczęśliwi, więc chyba wszystko poszło tak jak miało pójść. Oby inne psiaki miały tyle szczęścia jak nasz pieseł i szybciorem trafiły do nowych domków. A jak popracujemy na zazdrośnictwem Zuzi to może pomyślimy o jakimś rodzeństwie, ale takim żeby Pan mógł z nim po osiedlu się pobujać, groźnego zabijakę takiego......... kundelka w typie pinczerek :P:P:P Dziękuję wszystkim za pomoc i dziękuję za moją Zuzinkę :) " [URL=http://www.tinypic.pl/u2op2afuei4i][/URL] Quote
Toska1 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Takie wieści z domu Zuzi to miód na nasze serca :loveu: głaski dla sunieczki i ukłony dla Państwa :) Quote
dreag Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Własnie wkleiłam wieści od Uli, a dopiero teraz zobaczyłam, że moli@ już to zrobiła, dzięki :) To takie tam... fajne zdjątka z mała w roli głównej :) Quote
Nette Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Wspaniałe wiadomości, bardzo sie cieszę :) Quote
doris66 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Az sie wzruszyłam......Przy okazji dziękuję Zuzinkowej cioci ( Dreag) za to, ze podzieliła sie pooztałymi Zuzinkowymi pieniażkami i wsparła Barrusia, który jest w hotelu u Kuny kwota 150zł. :calus: Quote
asiuniab Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 oby każda zła historia, która się wydarzyła mogła mieć takie zakończenie Quote
doris66 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Zapraszam na biżutkowy bazarek. dochód zostanie przeznaczony na sterylizacje Zojki. http://www.dogomania...czy/?p=15905636 Quote
Recommended Posts