Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak o Zuzi pisze jej Pańcia:

"Witam, 
Zabiegi Irap jak najbardziej zakończone. Było trochę łez i pewne obawy, ale po pewnym czasie okazało się, że mamy nowego pieseła. Mała lata jak rasowy pershing. w ostatni weekend odwiedziłam rodziców i mama nie mogła wyjść z wrażenia jak pies dobrze chodzi, co tam chodzi, biega :)) narazie wstrzymujemy się z zabiegami jonoferezy dla małej. Jak zajdzie taka potrzeba to będziemy działać. Zabiegi nie są profilaktyką a jak narazie nie ma co leczyć. Więc może pieniążki przydadzą się innym bidulom. Powiem krótko po IRAP'ie to zupełnie inny pies. Chętnie wychodzi, zaczęła szaleć z zabawkami do tego stopnia, że trzeba ją trochę dyscyplinować, bo jednak choroba nie ustąpiła. Było to dla nas kilka nowych doświadczeń, które spowodowały pojawienie się paru siwych włosów i u małej i u Pańciostwa, znaczy u Pańci bo Pan łysy. 
Mała jest z nami, jest szczęśliwa, my jesteśmy szczęśliwi, więc chyba wszystko poszło tak jak miało pójść. Oby inne psiaki miały tyle szczęścia jak nasz pieseł i szybciorem trafiły do nowych domków. A jak popracujemy na zazdrośnictwem Zuzi to może pomyślimy o jakimś rodzeństwie, ale takim żeby Pan mógł z nim po osiedlu się pobujać, groźnego zabijakę takiego......... kundelka w typie pinczerek :P:P:P Dziękuję wszystkim za pomoc i dziękuję za moją Zuzinkę :) "

[URL=http://www.tinypic.pl/u2op2afuei4i]u2op2afuei4i_t.jpg[/URL]

Posted

Własnie wkleiłam wieści od Uli, a dopiero teraz zobaczyłam, że moli@ już to zrobiła, dzięki :)

To takie tam... fajne zdjątka z mała w roli głównej :)

10616381_385036941644387_542262407771630

996136_340167999464615_85647532156881744

10632629_399835860164495_788603393533817

Posted

Az sie wzruszyłam......Przy okazji dziękuję Zuzinkowej cioci ( Dreag) za to, ze podzieliła sie pooztałymi Zuzinkowymi pieniażkami i wsparła Barrusia, który jest w hotelu u Kuny kwota 150zł. :calus: