dreag Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='doris66']Dreag uzbierane na bazarku pieniądze podzieliła po połowie dla Figi i Zuzi. Ale ja myslę że skoro Figa jest zdrowa, bezpieczna i na razie jej skarbonka nie swieci pustkami to to co było dla Figi - 135zł przeznaczmy dla Zuzi na operacje. Na zdrowie Zuziaczku. Bardzo bardzo serdeczne dzięki :loveu:. Dziś wpłynęły 2 wpłaty, w sumie 80zł, z tymi Figi to razem 205zł, czyli brakuje już tylko jakieś niecałe 200 zł:multi:. Joi, jak tam się macie przed zabiegiem? Przylecę oczywiście ;). Quote
Moli@ Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Myślę że pieniądze z bazarku na Melę też można przeznaczyć na zabieg Zuzi....... Quote
asiuniab Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 zuzinku widzisz, uda się:) kibicuję Ci wiernie:) Quote
dreag Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Zabieg Zuzi przełożony, bo nie dotarły materiały niezbędne do jego wykonania, wetka ma dzwonić, jak już będzie wszystko na miejscu. Moli@ napisał(a):Myślę że pieniądze z bazarku na Melę też można przeznaczyć na zabieg Zuzi....... Dziękuję :loveu:. Quote
dreag Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Na razie cisza, profesor jest w lecznicy w piątki, ciekawe czy to będzie TEN piątek ;). Quote
Moli@ Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Zuzia śmiga na spacerkach, przeskakuje zwalone pnie drzew na leśnych drogach.......czasami trudno dogonić ;).... spacerki coraz dłuższe Quote
dreag Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Czekamy nadal, sezon urlopowy, także w lecznicy... Zabieg najprawdopodobniej nie wcześniej jak za 2 tygodnie. A Zuzia miała wizytę ;). Przede mną w tygodniu też wizyta - przedadopcyjna :). Quote
zachary Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Wow, dreag! Zaciskamy kciuki, aby wizyta była pomyślna:lol:. Quote
Moli@ Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 dreag napisał(a):Czekamy nadal, sezon urlopowy, także w lecznicy... Zabieg najprawdopodobniej nie wcześniej jak za 2 tygodnie. A Zuzia miała wizytę ;). Przede mną w tygodniu też wizyta - przedadopcyjna :). Sympatyczni, młodzi.......jak u Venusik.......:lol: Zaciskam kciuki za szczęśliwe zakończenie......... Quote
doris66 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Jeśli ludzie tacy jak "Venusikowi";)....to jasno to widze:lol: Quote
dreag Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Odbyła się wizyta przedadopcyjna, ludzie bardzo fajni, decyzja przemyślana, przygotowują akcesoria na przyjęcie Zuzi :). Zuzia jedzie do nowego domku w piątek:multi:. Stamtąd na zabieg będzie miała rzut beretem ;). Zamieszka w bloku na I piętrze, w b. fajnym, zacisznym miejscu. Quote
Moli@ Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Wiedziałam, że wizyta to już tylko formalność ;) Zuzia dostanie spacerowy koszyczek, jak nóżki zabolą to będzie można odpocząć :multi: Quote
dreag Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Tak, czasem człowiek od razu nie ma żadnych wątpliwości przed oddaniem, a czasem cały czas zastanawia się czy dobrze robi... W tym wypadku ULGA :). Choć Ci, co mnie znają, wiedzą, że jestem nastawiona, że nawet najcudowniejsi mogą okazać się nie tacy, jak z pozoru ;). Nowi opiekunowie powiedzieli, że gdyby trzeba było w przyszłości powtórzyć zabieg, to zrobią to dla dobra psa, żeby zapewnić jej komfort życia. A tak z ciekawości - jak wygląda "koszyk spacerowy" :)? Quote
Moli@ Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 dreag napisał(a): A tak z ciekawości - jak wygląda "koszyk spacerowy" :)? Usztywnione dno, podłużny, szerokość i wysokość dostosowane do pieska tak aby psiak swobodnie siedział a główka wystawała.......trenowałam to wieki temu sprawdza się psiak jak załapie to bardzo chętnie sam wskakuje wręcz dopomina się ;) Quote
asiuniab Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 witam poproszę o nr konta, to grosik podeślę Zuzi jak obiecałam; Quote
Moli@ Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Zuzia pojechała do domu :lol::multi: ps.,leki przekazane, teraz kochana pancia będzie dbała o zdrowie panienki Edited July 8, 2014 by Moli@ Quote
dreag Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [FONT=Helvetica]Zuzia w SWOIM domku [/FONT]:multi:. [FONT=Helvetica]Miała jechać w piątek, żeby na weekend poświęcić jej więcej czasu, ale zrządzeniem losu okazało się, że pańcio dostał przymusowy urlop, [/FONT][FONT=Helvetica]więc nie chcieli czekać. [/FONT][FONT=Helvetica]Popędziliśmy do dt i teraz pewnie Zuzia obwąchuje nowe kąty :). [/FONT] [FONT=Helvetica]Na powitanie były smaczki i spacerek. Z chęcią wskoczyła do auta, jechała na rączkach. [/FONT] [FONT=Helvetica]Umowa podpisana, leki dane, niunia ubrana w nową czerwoną obróżkę z ćwiekami (taka laska[/FONT]:loveu:). [FONT=Helvetica]A to kilka fotek z akcji: [/FONT][FONT=Helvetica] [/FONT] [FONT=Helvetica] [/FONT] Quote
zachary Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ależ ona uśmiechnięta! Będzie miała super Calineczka(bo taka maleńka) i na pewno spodoba się jej na rączkach, w wózeczku...i we własnym domku!!! Quote
dreag Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Pierwsze wieści "[FONT=Helvetica]zjedliśmy kolację, zrobiliśmy rundkę po nowym osiedlu a teraz leżymy i odpoczywamy i chyba przyjdzie nam spać na podłodze, bo ktoś zajął całe łóżeczko"[/FONT] Quote
joi Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='dreag']Pierwsze wieści "[FONT=Helvetica]zjedliśmy kolację, zrobiliśmy rundkę po nowym osiedlu a teraz leżymy i odpoczywamy i chyba przyjdzie nam spać na podłodze, bo ktoś zajął całe łóżeczko"[/FONT] bosko :lol::lol::lol: Quote
zachary Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 A jak zdrowo będzie spać pańciostwo na podłodze:evil_lol:....Zuzia...:loveu: Quote
dreag Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 [FONT=Helvetica]"Po pierwszej nocy zastanawiałam się czy Niunia jest w ogóle w domu. Stres pewnie zrobił swoje i Zuzia spała jak zabita:) a rano ... jedni szykują się do pracy, a inni przewracają z boku na bok, takie życie" - ktoś musi zarabiać na smaczki, nie ? ;)[/FONT] Quote
Nette Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Bardzo się cieszę, że Zuzia w domku :loveu: Jeszcze tylko zabieg i życie jak w Madrycie :) Quote
Recommended Posts