Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doris66']Dreag uzbierane na bazarku pieniądze podzieliła po połowie dla Figi i Zuzi. Ale ja myslę że skoro Figa jest zdrowa, bezpieczna i na razie jej skarbonka nie swieci pustkami to to co było dla Figi - 135zł przeznaczmy dla Zuzi na operacje.
Na zdrowie Zuziaczku.
Bardzo bardzo serdeczne dzięki :loveu:.

Dziś wpłynęły 2 wpłaty, w sumie 80zł, z tymi Figi to razem 205zł, czyli brakuje już tylko jakieś niecałe 200 zł:multi:.

Joi, jak tam się macie przed zabiegiem? Przylecę oczywiście ;).

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabieg Zuzi przełożony, bo nie dotarły materiały niezbędne do jego wykonania, wetka ma dzwonić, jak już będzie wszystko na miejscu.

Moli@ napisał(a):
Myślę że pieniądze z bazarku na Melę też można przeznaczyć na zabieg Zuzi.......
Dziękuję :loveu:.

Posted

Czekamy nadal, sezon urlopowy, także w lecznicy... Zabieg najprawdopodobniej nie wcześniej jak za 2 tygodnie.
A Zuzia miała wizytę ;). Przede mną w tygodniu też wizyta - przedadopcyjna :).

Posted

dreag napisał(a):
Czekamy nadal, sezon urlopowy, także w lecznicy... Zabieg najprawdopodobniej nie wcześniej jak za 2 tygodnie.
A Zuzia miała wizytę ;). Przede mną w tygodniu też wizyta - przedadopcyjna :).

Sympatyczni, młodzi.......jak u Venusik.......:lol:
Zaciskam kciuki za szczęśliwe zakończenie.........

Posted

Odbyła się wizyta przedadopcyjna, ludzie bardzo fajni, decyzja przemyślana, przygotowują akcesoria na przyjęcie Zuzi :).
Zuzia jedzie do nowego domku w piątek:multi:. Stamtąd na zabieg będzie miała rzut beretem ;).
Zamieszka w bloku na I piętrze, w b. fajnym, zacisznym miejscu.

Posted

Wiedziałam, że wizyta to już tylko formalność ;)
Zuzia dostanie spacerowy koszyczek, jak nóżki zabolą to będzie można odpocząć :multi:

Posted

Tak, czasem człowiek od razu nie ma żadnych wątpliwości przed oddaniem, a czasem cały czas zastanawia się czy dobrze robi... W tym wypadku ULGA :). Choć Ci, co mnie znają, wiedzą, że jestem nastawiona, że nawet najcudowniejsi mogą okazać się nie tacy, jak z pozoru ;).
Nowi opiekunowie powiedzieli, że gdyby trzeba było w przyszłości powtórzyć zabieg, to zrobią to dla dobra psa, żeby zapewnić jej komfort życia.
A tak z ciekawości - jak wygląda "koszyk spacerowy" :)?

Posted

dreag napisał(a):

A tak z ciekawości - jak wygląda "koszyk spacerowy" :)?

Usztywnione dno, podłużny, szerokość i wysokość dostosowane do pieska tak aby psiak swobodnie siedział a główka wystawała.......trenowałam to wieki temu sprawdza się psiak jak załapie to bardzo chętnie sam wskakuje wręcz dopomina się ;)

Posted (edited)

Zuzia pojechała do domu :lol::multi:

ps.,leki przekazane, teraz kochana pancia będzie dbała o zdrowie panienki

Edited by Moli@
Posted

[FONT=Helvetica]Zuzia w SWOIM domku [/FONT]:multi:. [FONT=Helvetica]Miała jechać w piątek, żeby na weekend poświęcić jej więcej czasu, ale zrządzeniem losu okazało się, że pańcio dostał przymusowy urlop, [/FONT][FONT=Helvetica]więc nie chcieli czekać.
[/FONT]
[FONT=Helvetica]Popędziliśmy do dt i teraz pewnie Zuzia obwąchuje nowe kąty :). [/FONT]
[FONT=Helvetica]Na powitanie były smaczki i spacerek. Z chęcią wskoczyła do auta, jechała na rączkach. [/FONT]
[FONT=Helvetica]Umowa podpisana, leki dane, niunia ubrana w nową czerwoną obróżkę z ćwiekami (taka laska[/FONT]:loveu:). [FONT=Helvetica]A to kilka fotek z akcji:

[/FONT]
[FONT=Helvetica]

[/FONT]

[FONT=Helvetica]

[/FONT]

Posted

Pierwsze wieści "[FONT=Helvetica]zjedliśmy kolację, zrobiliśmy rundkę po nowym osiedlu a teraz leżymy i odpoczywamy i chyba przyjdzie nam spać na podłodze, bo ktoś zajął całe łóżeczko"[/FONT]

Posted

[quote name='dreag']Pierwsze wieści "[FONT=Helvetica]zjedliśmy kolację, zrobiliśmy rundkę po nowym osiedlu a teraz leżymy i odpoczywamy i chyba przyjdzie nam spać na podłodze, bo ktoś zajął całe łóżeczko"[/FONT]

bosko :lol::lol::lol:

Posted

[FONT=Helvetica]"Po pierwszej nocy zastanawiałam się czy Niunia jest w ogóle w domu. Stres pewnie zrobił swoje i Zuzia spała jak zabita:) a rano ... jedni szykują się do pracy, a inni przewracają z boku na bok, takie życie" - ktoś musi zarabiać na smaczki, nie ? ;)[/FONT]