Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wsio widziałam :p dzieńdoberek powiadam :p:loveu: Quote
justysiek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 i ja mowie czesc:Rose::sweetCyb::bigcool:fotki i filmiki swietne:loveu:my tez w niedziele bylismy na spacerku byla piekna pogoda:multi::evil_lol::eviltong: Quote
Cheritka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witam, witam, ale u Was wiosennie i wesoło. Zdjęcia z lasu super ;) A u nas coś nowego ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105091&goto=newpost Quote
Wyjątek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witanko :) Obejrzałam wszystkie foteczki :D Fajny taki spacerek i kolega fajniutki :D Quote
madziorna Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0409.jpg => Uwielbiam jego "uśmiech"... :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Zuzankowa! Śliczne lesne foteczki!:loveu: Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Super lesno - rude zdjęcia :multi: Po takim spacerze to pewnie Zuz juz nie ma ochoty na demolowanie, co??:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Widziałam wszystkie fotki :) :multi::multi: super znów zobaczyć tą śliczną mordkę Zuzki :) nie wiedziałam że z niej taki skoczny psiak...skacze przez przeszkody jak konik :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Wam :loveu::loveu::multi: Quote
e.v.a Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='basia2202']nie nie.... ;) to Bimbry były takie dobre, że nas przygarnęły na wycieczkę :multi: bo my ostatnio tacy mało wybiegani... :roll: było superowo!! :multi: u nas tez z tym kiepsko:roll: mam nadzieje ze w sobotę nie bedzie padac:roll: doberek z wieczora:multi: Quote
tygra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Widziaąłm foteczki z lasku, ale wielka panna wyrosła ci z maleństwa Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 witaneczko wieczorne :loveu: kolejny filmik z niedzielnej wycieczki:) Quote
e.v.a Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ooo ale Kijaszka ma Zuzka:cool3: a gdzie byłyscie na tym spacerku??:razz: Quote
agaciaaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Zuzkowe :multi: widziałam foteczki i filmy :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0398.jpg super wygląda z takim wywalonym jęzorem :loveu::loveu: Buziaaaki! :lol: :loveu: Quote
basia2202 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM!!:loveu: [quote name='apple']Się wstydłam myślałby kto... że i prawda :cool3: jakby co to wal przyjme wszystko na klate :evil_lol: zapamiętam! :eviltong: ;) [quote name='bGirl']jak dobrze WAS znowu widzieć Witanko witajcie u nas biało-czarni:) [quote name='Alicja']wsio widziałam :p prawidłowa postawa :evil_lol: ;) dzieńdoberek powiadam :p:loveu: i ja również powiadam :p [quote name='justysiek']i ja mowie czesc:Rose::sweetCyb::bigcool:fotki i filmiki swietne:loveu:my tez w niedziele bylismy na spacerku byla piekna pogoda:multi::evil_lol::eviltong: witajcie kochani:) cieszę się, że się podobała foto-video-relacja:p [quote name='Cheritka']Witam, witam, ale u Was wiosennie i wesoło. Zdjęcia z lasu super ;) hejka pudelki :multi: wiosna idzie, to musi być wiosennie;) :p Quote
basia2202 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Wyjątek']Witanko :) Obejrzałam wszystkie foteczki :D Fajny taki spacerek i kolega fajniutki :D eloł:) noo... kolega pierwsza klasa :p :loveu: lubią się z Zuzką :) [quote name='madziorna']http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0409.jpg => Uwielbiam jego "uśmiech"... :loveu: oj.. Madzik... bo się zauroczysz :eviltong: [quote name='Rybka_39']Cześć Zuzankowa! Śliczne lesne foteczki!:loveu: hej heeej :multi: jeszcze będą foteczki;) jeszcze nie wszystko wstawiłam:) [quote name='Bzikowa']Super lesno - rude zdjęcia :multi: Po takim spacerze to pewnie Zuz juz nie ma ochoty na demolowanie, co??:evil_lol: hehe... no raczej :eviltong: :evil_lol: padła na ryłko :cool3: i nie poruszyła żadnym odnóżem :evil_lol: myślę, że nawet nie pomyślała przez moment, że mogłaby coś rozwalić :cool3: Quote
basia2202 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='jonQuilla']Widziałam wszystkie fotki :) :multi: super znów zobaczyć tą śliczną mordkę Zuzki :) nie wiedziałam że z niej taki skoczny psiak...skacze przez przeszkody jak konik :) :evil_lol: Cześć Wam :loveu::multi: cześć Wam również:multi: a Was miło zobaczyć tu u nas :) a ta przeszkoda.... Zuzka skakała z tej strony gdzie łatwiej było;) znaczy się niżej:) to tylko tak wyglądało, że taaaka wysokość :cool3: aale... to jej pierwsze takie skoki, więc myślę, że nieźle poszło:) [quote name='KasiaSonia'] Śliczna Zuza :loveu: ooo... dzień dobryyy :multi: witamy serdecznie nową ciotkę :p [quote name='evaxon']u nas tez z tym kiepsko:roll: mam nadzieje ze w sobotę nie bedzie padac:roll: doberek z wieczora:multi: ja też mam nadzieję, że nie będzie padać... i w sob. i niedz. bo nad morie chcemy bryknąć :multi: doberek z ranka Efff:loveu: [quote name='tygra']Widziaąłm foteczki z lasku, ale wielka panna wyrosła ci z maleństwa hehee.... noooo.. cielątko się z niej niezłe zrobiło, coo? :eviltong: Bimbero przy Zuzce to normalnie kruszynka :evil_lol: [quote name='evaxon']ooo ale Kijaszka ma Zuzka:cool3: a gdzie byłyscie na tym spacerku??:razz: a w Twoich stronach Effciku gdzieś:) jakieś pabianickie lasy;) Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oj Pańcia nie kompiemy piesa w marcu...bedzie kichał:mad: Witaj wredna ty moja ti ti ti :loveu: Quote
basia2202 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć Zuzkowe :multi: widziałam foteczki i filmy :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0398.jpg super wygląda z takim wywalonym jęzorem :loveu: Buziaaaki! :lol: :loveu: no jęzor ma kilometrowy hehe :evil_lol: nie da się ukryć :eviltong: buziole kochani! :loveu: [quote name='apple']Oj Pańcia nie kompiemy piesa w marcu...bedzie kichał:mad: ja jej nie kąpałam:cool3: sama wchodziła :eviltong: i nie kichała!! ;) Witaj wredna ty moja ti ti ti :loveu: witaj gadzino :multi: :loveu: noo.. poodpowiadałam.. to znikam do pracy :roll: buziole i miłego dzionka wszystkim:) Quote
emdziolek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześc Basia, widziałam Zuzankową w agelitty:multi: I bimbry bimbrowe z zuzanka na leśnych ścieżkach i pływajace psy:razz::diabloti: Lece d szkoł, buśka miszczuniu:loveu: Quote
BeaC Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 cześć zuzkaowata Baśko widziałam fotaski:razz::razz::razz: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 cześć Basiu :multi::multi::loveu: ja na sekundkę :) kontrola tak zwana jak u wszystkich innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 basia2202 napisał(a): a w Twoich stronach Effciku gdzieś:) jakieś pabianickie lasy;) :crazyeye:jaja se ze mnie robisz?:mad: i nic nie powiedzialyscie:razz: Quote
Izabela124. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witanko Widzilam filmiki i foteczki z fajnej wyprayw, caluski Quote
Recommended Posts