Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basi nie ma a ja jej przyniosłam kwiatek na dzień kobiet :eviltong::eviltong:

mam nadzieję że będzie nadal taki ładny jak Basia wpadnie go odebrać :)

tutaj ciacha dla Zuzanki :) :loveu:

Posted

WITAJCIE RYBEŃKI WY MOJE WSZYSTKIE KOCHANE TĘSKNIĄCE :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

znalazłam chwilunię:)
dzięęęki, że tak do nas zaglądacie i nadal pamiętacie :multi::loveu:
ja niestety nadal mam zapiernicz... w pracy praca... w domu dodatkowa praca... i jeszcze jestem w trakcie zmiany pracy na inną... ale na razie sza ;) bo jeszcze nie wiem, co z tego wyjdzie....

w ogóle mam mnóóóstwo zdjęć (i domowych i psacerkowych)... tylko nie mam ich kiedy wstawić... ale postaram się tak po kilka chociaż;)
a poza zdjęciami... znowu zmartwienie z Zuzką:roll:
byliśmy wczoraj na suuuuuper spacerze leśnym z Bimbrami (kochani są tacy i nas przygarnęli :loveu:) - Zuzka taka bidna ostatnio... ja tyle pracuję, że nie ma czasu na szaleństwa... no więc pojechaliśmy na wycieczkę:)

piesy szczęśliwe... wyeksploatowane :eviltong: nawet pluskanie w bajorku zaliczyli... i prawie dały dyla za jelonkami :roll:
no ale cóż.... znając Zuzkę muszą być i minusy...

nachlali się wody z rowu w lesie (nie pierwszej świeżości... ) a potem jeszcze błoto z kałuży też było spróbowane... no i co? dzisiaj taka rewolucja żołądkowa, że dywan był rano do prania :placz:Zuzka strasznie nie swoja... nawet nie piszczała, że chce wyjść... ponura strasznie... ale nos zimny i mokry, więc chyba nie ma gorączki...
Bimbrowi nic nie jest... a Zuzka teraz cierpi... a mówiłam "zostaw!" - no nie posłuchała gadzina:shake: :-( mam nadzieję, że jak wrócę, to nie będzie cała wytytrana w swoich bombach cuchnących :roll:

poza tym nic się nie dzieje... mała dużo siedzi sama :-( bo ja pracuję :-( no i ostatnio chyba jej się znudziło, bo zrobiła taką totalną demolkę, że klękajcie narody... dawno nie było takiego popisu :roll: mam parę fotek w telefonie, to pokażę ;) (aaa!! mam nowy tel.!! hehe.. mogę fotki nim teraz pstrykać:) )

na szkolenia na razie nie było czasu, ale mam nadzieję, że może jakoś w nast. tygodniu uda się zacząć zajęcia...

no i... chyba póki co tyle, co mi tam do głowy przyszło;)
dzięki, że jesteście!! pamiętam o Wszystkich :loveu:
i wybaczcie, że tak nie mam kiedy zaglądać....

DLA WSZYSTKICH BUZIOLE!!
A OD ZUZANKOWEJ SOCZYSTY UŚLINIONY CAŁUS W NOCHALA :loveu:

Posted

Witanko!!!! :multi: no nareszcie Basiu dałaś znak życia ;) Poczytałam co tam u was :) Zuzance zdrówka życze a Tobie kobieto zatyrana wreszcie odpoczynku!!! :lol: Buuuuziaki :loveu:

Posted

Basia :multi::multi:

super że chociaż na chwilkę tutaj zaglądnęłaś

wycałuj i wyściskaj koniecznie ode mnie Panią Sponiewieraną :) :loveu::loveu:

czekam az będziesz miała wiecej czasu i powrzucasz fotki :multi:

Posted

hej hooo!! :multi: to ja znowuuu!! :loveu:
nie chce mi się już nic dzisiaj... paszcza mi się pruje... no to już nie popracuję...

zaglądłam powiedzieć, że Zuzka już ozdrowiała :multi: :p
przeczyściło ją rano i jak wróciłam, to już ładnie było:)
fakt, że sporo śpi... ale radosna jest trochę... i qpal był nienajgorszy już:)

a odpoczniemy... w weekend:)

Posted

hej
dobrze że wpadłaś chociaż na chwilkę
miziaki dla Zuzki:loveu::loveu::loveu:

dla Ciebie nieeeeeeee:razz:
:diabloti::diabloti:

Posted

Cześć Powrócona Barbaro!:loveu:

Ciesze się ze Zuzce juz nic nie jest...no tak to jest jak się pić nie umie...potem kaczor....czy po procentach czy po błotku wsio rawno:evil_lol:

Pozdrawiam!

Posted

Czesc Basiu ;):diabloti:to zajrzyj tez do nas bo juz cie tak dawno nie bylo:shake::-(:placz:a u nas nowe fotki itp, biedna zuzka ale jak juz dobzie to super:multi:i to zyczymy wszystkiego naj naj naj i pozdrawiamy:loveu:

Posted

heeej Kochani!! :loveu:

obrabiam foteczki leśne:) także cosik będzie;)

a zdjęcia demolkowe (mam tylko 3 chyba:cool3:) wstawię, jak zakumam, jak się przerzuca fotki z mojego nowego tel. na kompa... na razie nie miałam jeszcze kiedy się z tym zapoznać;)

justysiek - zaglądnę i do Was:) powolutku zaglądam do Wszystkich, na ile czas mi pozwala;) powoli nadrabiam zaległości blogaskowe :loveu: