zuzolandia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Basienkoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! kofom cie!!!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 hmm Basiu muszę powiedzieć że podpadasz mi :diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong: gdzie jesteś??? Quote
madziorna Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Basia jest straaaaasznie zarobiona, ale kazała Was wszystkich serdecznie POZDROWIĆ!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Basiu wracaj, bo uschniemy z tęsknoty... :razz: Quote
jonQuilla Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Basi nie ma a ja jej przyniosłam kwiatek na dzień kobiet :eviltong::eviltong: mam nadzieję że będzie nadal taki ładny jak Basia wpadnie go odebrać :) tutaj ciacha dla Zuzanki :) :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Basienko zapracowana wracaj, my tez civ pozdrawiamy Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Barbaro mówię po raz ostatni- ty wracaj ale JUŻ:mad: Quote
basia2202 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 WITAJCIE RYBEŃKI WY MOJE WSZYSTKIE KOCHANE TĘSKNIĄCE :iloveyou::iloveyou::iloveyou: znalazłam chwilunię:) dzięęęki, że tak do nas zaglądacie i nadal pamiętacie :multi::loveu: ja niestety nadal mam zapiernicz... w pracy praca... w domu dodatkowa praca... i jeszcze jestem w trakcie zmiany pracy na inną... ale na razie sza ;) bo jeszcze nie wiem, co z tego wyjdzie.... w ogóle mam mnóóóstwo zdjęć (i domowych i psacerkowych)... tylko nie mam ich kiedy wstawić... ale postaram się tak po kilka chociaż;) a poza zdjęciami... znowu zmartwienie z Zuzką:roll: byliśmy wczoraj na suuuuuper spacerze leśnym z Bimbrami (kochani są tacy i nas przygarnęli :loveu:) - Zuzka taka bidna ostatnio... ja tyle pracuję, że nie ma czasu na szaleństwa... no więc pojechaliśmy na wycieczkę:) piesy szczęśliwe... wyeksploatowane :eviltong: nawet pluskanie w bajorku zaliczyli... i prawie dały dyla za jelonkami :roll: no ale cóż.... znając Zuzkę muszą być i minusy... nachlali się wody z rowu w lesie (nie pierwszej świeżości... ) a potem jeszcze błoto z kałuży też było spróbowane... no i co? dzisiaj taka rewolucja żołądkowa, że dywan był rano do prania :placz:Zuzka strasznie nie swoja... nawet nie piszczała, że chce wyjść... ponura strasznie... ale nos zimny i mokry, więc chyba nie ma gorączki... Bimbrowi nic nie jest... a Zuzka teraz cierpi... a mówiłam "zostaw!" - no nie posłuchała gadzina:shake: :-( mam nadzieję, że jak wrócę, to nie będzie cała wytytrana w swoich bombach cuchnących :roll: poza tym nic się nie dzieje... mała dużo siedzi sama :-( bo ja pracuję :-( no i ostatnio chyba jej się znudziło, bo zrobiła taką totalną demolkę, że klękajcie narody... dawno nie było takiego popisu :roll: mam parę fotek w telefonie, to pokażę ;) (aaa!! mam nowy tel.!! hehe.. mogę fotki nim teraz pstrykać:) ) na szkolenia na razie nie było czasu, ale mam nadzieję, że może jakoś w nast. tygodniu uda się zacząć zajęcia... no i... chyba póki co tyle, co mi tam do głowy przyszło;) dzięki, że jesteście!! pamiętam o Wszystkich :loveu: i wybaczcie, że tak nie mam kiedy zaglądać.... DLA WSZYSTKICH BUZIOLE!! A OD ZUZANKOWEJ SOCZYSTY UŚLINIONY CAŁUS W NOCHALA :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nareszcie Basia sie odvzwala:multi::multi::multi: fajnie, ze u was wszystkow porzadku Quote
agaciaaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witanko!!!! :multi: no nareszcie Basiu dałaś znak życia ;) Poczytałam co tam u was :) Zuzance zdrówka życze a Tobie kobieto zatyrana wreszcie odpoczynku!!! :lol: Buuuuziaki :loveu: Quote
Fuga*** Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wróciłaś nareszcie! superancko! A Zuzol biedny, oj, biedny.... Quote
jonQuilla Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Basia :multi::multi: super że chociaż na chwilkę tutaj zaglądnęłaś wycałuj i wyściskaj koniecznie ode mnie Panią Sponiewieraną :) :loveu::loveu: czekam az będziesz miała wiecej czasu i powrzucasz fotki :multi: Quote
basia2202 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 hej hooo!! :multi: to ja znowuuu!! :loveu: nie chce mi się już nic dzisiaj... paszcza mi się pruje... no to już nie popracuję... zaglądłam powiedzieć, że Zuzka już ozdrowiała :multi: :p przeczyściło ją rano i jak wróciłam, to już ładnie było:) fakt, że sporo śpi... ale radosna jest trochę... i qpal był nienajgorszy już:) a odpoczniemy... w weekend:) Quote
Bzikowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Super, że Zuzu już zdrowiejsza:lol: Chcę zdjęcia demolkiiiii! Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 hej dobrze że wpadłaś chociaż na chwilkę miziaki dla Zuzki:loveu::loveu::loveu: dla Ciebie nieeeeeeee:razz::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cześć Powrócona Barbaro!:loveu: Ciesze się ze Zuzce juz nic nie jest...no tak to jest jak się pić nie umie...potem kaczor....czy po procentach czy po błotku wsio rawno:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witanko Basiu Czekamy na jakivs foteczki Quote
justysiek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czesc Basiu ;):diabloti:to zajrzyj tez do nas bo juz cie tak dawno nie bylo:shake::-(:placz:a u nas nowe fotki itp, biedna zuzka ale jak juz dobzie to super:multi:i to zyczymy wszystkiego naj naj naj i pozdrawiamy:loveu: Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 heeej Kochani!! :loveu: obrabiam foteczki leśne:) także cosik będzie;) a zdjęcia demolkowe (mam tylko 3 chyba:cool3:) wstawię, jak zakumam, jak się przerzuca fotki z mojego nowego tel. na kompa... na razie nie miałam jeszcze kiedy się z tym zapoznać;) justysiek - zaglądnę i do Was:) powolutku zaglądam do Wszystkich, na ile czas mi pozwala;) powoli nadrabiam zaległości blogaskowe :loveu: Quote
Recommended Posts