Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuziu, ma kulezanko z netu.
No przecie ja nie wiem, no rormarnie - nie wiem, bom ci ja duuuzy pies z malym rozumkiem. Ale - Zuziu - no Ty jestes artystka ludowa! No bo jak mozna bawic sie w killera i rozpruc kroliczka ( bo to chyba takie zwierzatko bylo?). Ty jestes jak ten Hannibal Lecter od tychowieczek co milczały i ryja nie darly, bo sie baly pewno..., co Jola kiedys film ogladala przez palce, bo ona sie bajala!
Ci Twoi Ludzie to maja z toba siedem swiatow!Ty Demolatorko!Im trzeba piety podgryzac, ze maja taka cierpliwosc do Cie! Ale to fajnie, bo Cie kochaja! I na Allegro nie sprzedaja, jak mnie, co mi caly czas Mója gada jak cos schrzanie.
Pamietaj jednak - Ludzie maja cierpliwosc, ale i ona sie kiedys moze skonczyc! A wtedy... chodu pod stół! Bo Ci doopsko przetrzepia!
Pozdrawiam Cie - i daj na wstrzymanie! Gutek.
psssssssssss.
http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0511.jpg zarabanista fota!!!!!

Posted

[quote name='basia2202']

ta małpka i inne maskotki oraz pled polarowy w gwiazdki śniegowe nie były Zuzki tylko mojee!! :angryy:

tyle zostało z mojego misia... :-( prezent... pierwszy prezent od mojego Mariusza! :roll:

to po co daje maskotki???:razz::razz::razz::razz::diabloti:

dobry:multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj Basiu, nie przesadzaj :razz: co to było 42 kg?! :evil_lol:

Ty nie bądź kochana taka hop do przodu :eviltong: :evil_lol:
20 kilo temu było ciężko dźwigać gadzinę... a teraz to już masakra :roll:
noo.. ale jak z Ciebie taki chojrak... to ja zapraaaaszam :eviltong: :evil_lol: Zuzka się nie pogniewa jak ją na rąsiach ponosisz :diabloti:

[quote name='sota36']

Zuziu, ma kulezanko z netu.
No przecie ja nie wiem, no rormarnie - nie wiem, bom ci ja duuuzy pies z malym rozumkiem. Ale - Zuziu - no Ty jestes artystka ludowa! No bo jak mozna bawic sie w killera i rozpruc kroliczka ( bo to chyba takie zwierzatko bylo?). Ty jestes jak ten Hannibal Lecter od tychowieczek co milczały i ryja nie darly, bo sie baly pewno..., co Jola kiedys film ogladala przez palce, bo ona sie bajala!
Ci Twoi Ludzie to maja z toba siedem swiatow!Ty Demolatorko!Im trzeba piety podgryzac, ze maja taka cierpliwosc do Cie! Ale to fajnie, bo Cie kochaja! I na Allegro nie sprzedaja, jak mnie, co mi caly czas Mója gada jak cos schrzanie.
Pamietaj jednak - Ludzie maja cierpliwosc, ale i ona sie kiedys moze skonczyc! A wtedy... chodu pod stół! Bo Ci doopsko przetrzepia!
Pozdrawiam Cie - i daj na wstrzymanie! Gutek.

święte słowa Gutek... święte słowa!! :cool3:
ciekawe, czy Zuzka się do tego zastosuje;) :evil_lol:

[quote name='Selket']Śliczna psinka i śliczne foteczki :loveu:
Miłęgo dnia ;)
dziękujemy bardzo:)
miłego wieczorku
:p

[quote name='Izabela124.']Witanko
Obejrzlam sliczne fotki, no i nowy banneros sliczny
hejka:)
fajnie, że się podoba:)

[quote name='justysiek']czesc kochana swietne fotki:loveu:a Zuzce zdrowka zycze:evil_lol:
hej hej...:)
a dziękujemy:)
ale ona zdrowa w zasadzie ;) no.. poza tym, że jeszcze kropelki zapuszczamy do oczków:)

Posted

[quote name='evaxon']to po co daje maskotki???:razz::diabloti:
dobry:multi:
kto dawał?? kto dawał?? :mad: :-o
ja nic nie dawałam... z końca łóżka je przyciągnęła... pół koca z łóżka wciągnęła do klatki... :roll: i do tej pory nie wiem, jak tak dużego miśka przeciągnęła przez pręty :mdleje:
witaj Efff:)

[quote name='jonQuilla']ale Zuzka ropierduche w tej klatce zrobiła :)
i ta jej skruszona minka :loveu:
no ja bym się gniewać na nią nie mogła :)

taa.. no mnie tylko ręce opadły... :roll:
pogadałam sobie... że boszz... co ona odwaliła... i że nogi z tyłka powinnam jej powyrywać... i tyle mojego :roll: widok mojego misia w strzępach tak mnie rozwalił, że nie miałam siły nawet nakrzyczeć jakoś specjalnie...:cool3:

Posted

[quote name='basia2202']kto dawał?? kto dawał?? :mad: :-o
ja nic nie dawałam... z końca łóżka je przyciągnęła... pół koca z łóżka wciągnęła do klatki... :roll: i do tej pory nie wiem, jak tak dużego miśka przeciągnęła przez pręty :mdleje:
witaj Efff:)

:grin: :grin: :grin: i po co tyle kasy na klatke wydawac

Posted

[quote name='basia2202']Ty nie bądź kochana taka hop do przodu :eviltong: :evil_lol:
20 kilo temu było ciężko dźwigać gadzinę... a teraz to już masakra :roll:
noo.. ale jak z Ciebie taki chojrak... to ja zapraaaaszam :eviltong: :evil_lol: Zuzka się nie pogniewa jak ją na rąsiach ponosisz :diabloti:

Ok wpadne :diabloti: kiedyś :eviltong: Sara 10 kg lżejsza a i tak nie dam rady :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon'] :grin: i po co tyle kasy na klatke wydawac
Ty to jednak wredotka jesteś :eviltong: :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ok wpadne :diabloti: kiedyś :eviltong:
zapamiętam to! :cool3: i żebyś mi się nie wykręcała :diabloti:
Sara 10 kg lżejsza a i tak nie dam rady :evil_lol::evil_lol:
hehe... cieeenias!! :turn-l::eviltong: tak szybko się poddałaaś? ee.. no cooo Ty :evil_lol:

Cheritka - dziękujemy za śliczną karteczkę z zajączkami :multi: :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']zapamiętam to! :cool3: i żebyś mi się nie wykręcała :diabloti:
hehe... cieeenias!! :turn-l::eviltong: tak szybko się poddałaaś? ee.. no cooo Ty :evil_lol:

Upssss :lol: :diabloti: na szczęście napisałam 'kiedyś' :eviltong: jak bede w Łodzi, nie omieszkam o Was zahaczyć ;) :evil_lol:

Nie śmiej sie ze mnie :placz: :eviltong:

Posted

BRY DZIONECZEK WSZYSTKIM!!:multi:
w ten kolejny śnieżny dzionek...:roll: :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Upssss :lol: :diabloti: na szczęście napisałam 'kiedyś' :eviltong: jak bede w Łodzi, nie omieszkam o Was zahaczyć ;) :evil_lol:
no raczej :cool3: :p

Nie śmiej sie ze mnie :placz: :eviltong:
ooojś tam... ;) tak się tylko uśmiechnęłam :evil_lol:

[quote name='apple']Czeee Babo:loveu: Jajco Ci przyniesłam to tak w podzięnce za rzeżuszkę:loveu:

pikne jajuchna :loveu:
jak sądzę... sama dziergałaś te wzorki? ;) :eviltong:

Posted

no powiem zem poczytala obejrzala i wlos mi sie na glowie zjezyl jeszcze bardziej bo toc mom jezozwierza juz na lepetynie.............una jest niesamowitooo..........a TY kochana mosz swiete nerwyyy.........abo sniete hihihihi ........

jo cie tu mocnoooo sciskom przedswiatecznie i buziole przesylom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jescio tu wrocem !!!

Posted

http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0488.jpg

też identyczną mamy:multi::multi::multi:

jest syuuuper wytrzymała. Lujka ma ja juz miesiac.i jeszcze jest

serio nie zeżarła jej:razz:

witaj basiu i Zuziu.......widziałam co się z misia porobiło......samo się porobiło???:cool1:
ale wiesz............ jak się ma młodego psa to się rzeczy CHOWAAA:razz:

się nie dziwie że rozpruła.......Lujka też najbardziej lubi zabawy w rozpruwanie:mad:
dlatego w lumpeksach kupuje jej stare miśki za gorsze i mam święty spokój

bo nasze wszystkie miśki juz zeżarła.......... ostatnio zeżarła lalke Zuzki, króra ta jej dała na pożarcie.7 minut L
uśkowej radochy 10 minut sprząta nia Zuzi

trzym sie .............jajecznie:loveu::loveu: