Selket Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ooo...wpadłam na chwilkę a tu urodzinki! Wszystkiego najlepszego!!!!!! Uff...ale pogoda, śnieg i śnieg..Nic tylko saenczki wyciągnąć i śmiagać :D Quote
Mi. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witanko:) My tu chyba pierwszy raz:oops::oops: W każdym razie od razu złoże życzenia:cool3:, niestety spóźnione... Wszystkiego Naj Zuzka:BIG::BIG::BIG: Quote
BBeta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [CENTER]Wszystkiego Najlepszego !!! :cunao: :BIG: :drink1: :popcorn: :drink1: :BIG: :cunao:[/CENTER] Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hello moja zlociutka Basienko!!! Wowowo ale sobie banerasa zrobilas fajnego gratki!!!!! Przepracowalam urodzinki Zuzkowej ale to nic szampona wypijem jak przyjadem ;-) koffom cie i pozdrowionka z sniegowego slunska posyłam ;-) Quote
agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A może by tak jakieś fotki? :razz: :loveu: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witajcie:loveu: Wieki mnie tu nie było:oops: A tu Zuzce roczek przybył :) Więc spóźnione ale najszczersze całusy w Zuzkowy nosek z okazji 1 urodzinek :buzi: Pozdrawiamy :loveu: witajcie Biśki :multi: dziękujemy za życzonka :loveu: [quote name='tygra']Ja też ze spóźnionymi ale szczerymi życzeniami :new-bday::BIG::laola: Zuzka wszystkiego naj najlepsiejszego dużo smakołyków, zdrówka i pociechy z Państwa :) podziękowania od Zuzanki dla Was Tygierki :) :loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Basiu :multi::loveu: w końcu przez te śniegi udało mi się do Was też dotrzeć :) nie powiem żeby łatwo było ale czego się nie robi z sympatii :) och.... kochana... chyba Ci to poświęcenie wynagrodzę całuskiem ;) :buzi: wzięłam saneczki...chodź pozjeżdżamy :) :evil_lol: oo... fajnieee.... :multi: a będziesz mnie wciągać na górkę? :eviltong: :evil_lol: [quote name='diabelkowa']spoznione 3 dni ale szczere zyczonka te cukierasy swietne !!! dziękujemy i na zdrowie! :evil_lol: nie sądziłam, że Ty też będziesz jadła psie cukierasy :roll: :diabloti: myślałam, ze będziesz wolała ciasto :eviltong: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Mi.']Witanko:) My tu chyba pierwszy raz:oops: W każdym razie od razu złoże życzenia:cool3:, niestety spóźnione... Wszystkiego Naj Zuzka:BIG: witanko po raz pierwszy... i oby nie ostatni ;) :multi: Zuzka całusa w podziękowaniu posyła :loveu: [quote name='BBeta'] Wszystkiego Najlepszego !!! :cunao: :BIG: :drink1: :popcorn: aleś nam tu ładnie potańczyła Beatko :p dziękujemy :loveu: [quote name='zuzolandia']Hello moja zlociutka Basienko!!! Wowowo ale sobie banerasa zrobilas fajnego gratki!!!!! Przepracowalam urodzinki Zuzkowej ale to nic szampona wypijem jak przyjadem ;-) koffom cie i pozdrowionka z sniegowego slunska posyłam ;-) ooo.. mła kofffana Rudooo!! :multi: :loveu: szampona Ci nie odpuszczę:cool3: ;) a jakiego wolisz? Timotei czy może Head&Shoulders? :eviltong: :evil_lol: całusy i czekamy tu nas Was!! pamiętaj!! (P.S. mamy dla Was niespodziewankę! ;)) [quote name='agaciaaa']A może by tak jakieś fotki? :razz: :loveu: co prawda miałam już sobie iść... bo coś mnie przeziębienie wzięło... :roll: no ale... czego się nie robi dla przyjaciół :loveu: mówisz Agatko i masz :p CIĄG DALSZY FOTEK URODZINOWYCH:) rozpakowujemy prezenta;) Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 fajna piłka... skacze... odbija się... :evil_lol: :multi: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 piłeczka bardzo się spodobała... Zuzka za nią skakała po całym mieszkaniu :evil_lol: i przynosiła, żeby znowu rzucać:loveu: ocho... no chyba coś się będzie działo...:cool3: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 no co ta pańcia tam majstruje:roll: achaa... wkładamy pyszności do piłeczki :multi: :loveu: no i się spodobało :evil_lol: oo.. coś się wysypało z piłeczki :multi: :p Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Zuzce tak się spodobało... tak kombinowała, jak wydostać smakołyki... że aż się zmarszczyła od myślenia :evil_lol: :diabloti: zjadłam wszystko ze środka :eviltong: teraz pożuję :evil_lol: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 akurat do pyska pasuje :p schowałam piłeczkę... kto znajdzie? :cool3: :evil_lol: NOO... TO BY BYŁO NA TYLE:) więcej fotek urodzinowych nie posiadam:cool1: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 łojoj ślicznotka na dobranoc :loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0504.jpg jakie czoło zmarszczone :evil_lol::evil_lol: będę Cię ciągła, będę :) :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 tak na dobranoc... zebrało mi się na wspomnienia... :loveu: pamiętacie jak Zuzka była malusią słodką słoninką? :eviltong: :evil_lol: ważyła wtedy ledwo ponad 5 kilo... a teraz wyrosła z niej 42-kilowa godzilla :cool3: :loveu: parę zdjęć wspominkowych, jak Zuzka do nas trafiła: :p Quote
agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']co prawda miałam już sobie iść... bo coś mnie przeziębienie wzięło... :roll: no ale... czego się nie robi dla przyjaciół :loveu: mówisz Agatko i masz :p dziękuje Basieńko :loveu::loveu::loveu: Jaki fajny prezent Zuzka dostała :) to zmarszczone czoło jest super :lol: :loveu: O mamo :mdleje: jaki słodki szczenior! :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0518.jpg i jeszcze jak usiadła! :mdleje: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0519.jpg Basiu... a zrób sobie teraz taką samą fotke.. z Zuzolką na rączkach :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 aż niewiarygodne że ona była taka malutka :) :evil_lol::evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0521.jpg malutki cudaczek :loveu::loveu: szczerze mówiąc nie wyglądała mi na pieska który wyrośnie na 42 kilową godzille ;) :evil_lol::evil_lol: ale przecież kochanego ciałka nigdy za wiele :) :loveu::loveu::loveu::loveu: cześć Wam :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć ty babo:loveu: żałująca rzeżuchy.....przyszłam se sama wziąć:diabloti: Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 a ja dziś w domku zostałam... marnie się czuję... jakieś przeziębienie mnie dopadło... trochę popracuję, nadrobię zaległości... trochę pośpię...:) i mam nadzieję, że jakoś dojdę do siebie:) [quote name='agaciaaa']dziękuje Basieńko :loveu: Jaki fajny prezent Zuzka dostała :) to zmarszczone czoło jest super :lol: :loveu: O mamo :mdleje: jaki słodki szczenior! :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0518.jpg i jeszcze jak usiadła! :mdleje: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0519.jpg Basiu... a zrób sobie teraz taką samą fotke.. z Zuzolką na rączkach :loveu: :evil_lol: jasssneee... :cool3: na rączki... :mad::cool3: a na operację kręgosłupa mi potem uzbierasz? jak mi tak coś strzeli w krzyżu dla przykładu... :eviltong: :diabloti: [quote name='jonQuilla']aż niewiarygodne że ona była taka malutka :) :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0521.jpg malutki cudaczek :loveu::loveu: szczerze mówiąc nie wyglądała mi na pieska który wyrośnie na 42 kilową godzille ;) :evil_lol: ale przecież kochanego ciałka nigdy za wiele :) :loveu: cześć Wam :multi::loveu: taa.. aż wierzyć się nie chce, że z takiej słodkiej kluchy wyrosło takie ciele :cool3: :evil_lol: chociaż... kopytka to od samego początku miała galante :cool3: :p Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='apple']Cześć ty babo:loveu: żałująca rzeżuchy.....przyszłam se sama wziąć:diabloti: oo... zosia samosia się znalazła :cool3: :eviltong: cześć wazelinko! :evil_lol: A JA MAM ZDJęCIA Z TELEFONU :p może jakość taka średnia... no ale są:) na początek... demolka, jaką ostatnio Zuzka zrobiła:roll: siedząc w klatce! :mad: widok z góry ta małpka i inne maskotki oraz pled polarowy w gwiazdki śniegowe nie były Zuzki tylko mojee!! :angryy: tyle zostało z mojego misia... :-( prezent... pierwszy prezent od mojego Mariusza! :roll: Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 a to z dzisiejszego porannego spaceru:) u nas też śniegu sporo :roll: Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 a tak wygląda pierdoła pospacerowa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='basia2202']jasssneee... :cool3: na rączki... :mad::cool3: a na operację kręgosłupa mi potem uzbierasz? jak mi tak coś strzeli w krzyżu dla przykładu... :eviltong: :diabloti: Oj Basiu, nie przesadzaj :razz: co to było 42 kg?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szalejesz z fotkami :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0530.jpg ach to Zuzkowe spojrzenie :loveu: Quote
Recommended Posts