jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 cześć Basiu :multi::multi::loveu: super że Zuzka już nie ma rewolucji żołądkowych i że w gruncie rzeczy ładnie się zachowała nie paskudząc wszystkiego w QQ :) wymiziaj ślicznotkę :loveu: Quote
basia2202 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 miś, motylek, lew, żyrafa :) słonik, kurczak, mix amstaffa :cool3: foczka, lisek i 2 bobry :) wszyscy mówią Wam DZIEŃ DOBRYYY!! :multi: :multi: :multi: a ja już do pracy spadam :roll: net wyłączam i nie gadam :diabloti: :evil_lol: całusyyy!! :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='basia2202']miś, motylek, lew, żyrafa :) słonik, kurczak, mix amstaffa :cool3: foczka, lisek i 2 bobry :) wszyscy mówią Wam DZIEŃ DOBRYYY!! :multi: :multi: :multi: a ja już do pracy spadam :roll: net wyłączam i nie gadam :diabloti: :evil_lol: całusyyy!! :loveu::loveu::loveu:Co ty jesz że tak rymujesz gadzinko :razz::diabloti: Quote
basia2202 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Co ty jesz że tak rymujesz gadzinko :razz::diabloti: hahahahaaa:evil_lol: japka!! :diabloti: bu! :diabloti: :cool3: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='basia2202']hahahahaaa:evil_lol: japka!! :diabloti: bu! :diabloti: :cool3: A to w takim razie miło mi było :scared: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 oooo Basi się rym/s/nęło :multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Przyszłam sie przywitać... i o zdrowie spytać :razz: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 witaneczko wieczorne dogo-cioteczki!! :multi::multi::multi: parę zdjątek zuzkowych przyniosłam :loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale kopareczka ;):loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0368.jpg Quote
teqquila Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Baska okrpna kobito wiesz ze siem focham na Ciebie :evil_lol::eviltong: Quote
madziorna Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sto lat! Sto lat! Niech żyje Basia nam!!! :new-bday: Basiu, ja Ci życzę jednego... żeby Zuzka była dla Ciebie taka dobra i cierpliwa, jak Ty dla niej... :bday::BIG: Quote
madziorna Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to pijemy za zdrówko dzisiejszej jubilatki... :drinking::knajpa::drinka: Quote
basia2202 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 witanko!!:multi: 30 lat mi minęło lalala :siara::loveu: skończyło się bycie piękną dwudziestoletnią :evil_lol: teraz będę piękną 30-letnią :B-fly: :cunao: [quote name='madziorna']Sto lat! Sto lat! Niech żyje Basia nam!!! :new-bday: Basiu, ja Ci życzę jednego... żeby Zuzka była dla Ciebie taka dobra i cierpliwa, jak Ty dla niej... :bday::BIG: [quote name='madziorna']No to pijemy za zdrówko dzisiejszej jubilatki... :drinking::knajpa::drinka: oooo.. dzięęęęęki Ci kochana moja!! :multi: :loveu: najlepsze życzonka to były!!:p [quote name='teqquila']Baska okrpna kobito wiesz ze siem focham na Ciebie :evil_lol::eviltong: a Ty gadzino jak się fochasz na mnie w moje urodziny...:cool3: to nie dostaniesz ciasta :diabloti: :eviltong: :evil_lol: dobrości dla Wszystkich!! :loveu: częstujcie się Kochani :p Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 sto lat !!!! sto lec!!! lece do pracy potem ci pospiewam bardziej!!!! zdrówka i szczęśćia !!! :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 STO LAT STO LAT niech żyje NAMMMMMMMMMMMM a ja dostałam cynka na skypku ;)że mój kontakt ma urodzinki :multi: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cześć Wam kochani :multi::multi: :loveu: co tu tak się słodzicie beze mnie :) pozwolę się poczęstować :eviltong::eviltong: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0368.jpg jaka rozdarta papa ;) :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :multi::multi::multi::multi: Witanko od nas też 100 LATet i więcek z pieskami w gromadzie. A tu dla czego oczy jej na wierzch wyszły :mad: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0331.jpg Quote
sota36 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Basienko!!!!!!!!! Z wrazenia skonczenia przez Cie '30" tki -( Boze, kiedy to bylo!!!!) wsystkiego wymarzonego!!!!! Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='sota36']Basienko!!!!!!!!! Z wrazenia skonczenia przez Cie '30" tki -( Boze, kiedy to bylo!!!!) wsystkiego wymarzonego!!!!! ciiiiiiiiiiiiiiii Jola ......My mamy 16 ;) Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 o zgrozo ale dupa ze mnie :oops::oops::oops: Basiu Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Przede wszystkim dużo miłości, zdrowia, radości z życia, jak najmniej trosk i jak najwięcej szczęścia :) Żebyś była zawsze pogodna na zewnątrz jak i wewnątrz :) Pieniążki też oczywiście się przydadzą :) aaa i pociechy z tej małej gadziny :eviltong: STO LAT STO LAT !!! :multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. Quote
Recommended Posts