Alla Chrzanowska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Lili8522 napisał(a):Jest, jest! Przegapiłam, przepraszam :oops: Najważniejsze, że jest:) Quote
Lili8522 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Cioteczki przychodzę z dobrą nowiną a mianowicie BINGO MA DOM :multi: Przez tydzień trwały rozmowy telefonicznie, wizyta PA aż w końcu dziś Binguś jest już w domu :) Wrócił z Bielska, mieszka w samym centrum z pięknym kocim towarzyszem :loveu: Najwazniejsze jest to żeby się dogadali, ale "testy" na kota też Binguś miał robiione i wyszły pozytywnie :cool3: Ale niespodzianka co? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Coś się ciotki marnie cieszą, chyba nikt nie dowierza :evil_lol: Nic nie pisałyśmy do ostatniej chwili, bo zamartwiałyśmy się jak wyjdzie konfrontacja z kotem. A tu bardzo pozytywne zaskoczenie :) Binguś wrócił w rodzinne strony, zamieszkał z rodziną z 16-letnim synem i pięknym kotem maine coon :) Dziękujemy Dexterce i jej TŻ za hotelowanie Bingusia, obdarzenie go wielką dawką miłości i ruchu, "kocie" testy i zaangażowanie! Dziękuję również tiggi bo dzisiaj razem ze mną z własnej nieprzymuszonej woli pojechała do hoteliku i dowiozła Bingo pod sam dom, nie biorąc za to ani złotówki :) Binguś był prze grzeczny - ciągle się cieszył, merdał ogonkiem i biegał za zabawkami. Kota zauważył, ale zupełnie zignorował :) Cudowny z niego psiur, miejmy nadzieję, ze DS bardzo szybko to doceni! Powodzenia kochany!!! Quote
Bogusik Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ale wspaniałe wiadomości! :smile: Binguś ma domek :multi: Konspiracyjne ciocie,jesteście niemożliwe ;) Ani słóweczka żadna nie napisała,co sie dla Bingusia szykuje...:mad: Quote
Gabi79 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Coś się ciotki marnie cieszą, chyba nikt nie dowierza :evil_lol: Nic nie pisałyśmy do ostatniej chwili, bo zamartwiałyśmy się jak wyjdzie konfrontacja z kotem. A tu bardzo pozytywne zaskoczenie :) Binguś wrócił w rodzinne strony, zamieszkał z rodziną z 16-letnim synem i pięknym kotem maine coon :) Dziękujemy Dexterce i jej TŻ za hotelowanie Bingusia, obdarzenie go wielką dawką miłości i ruchu, "kocie" testy i zaangażowanie! Dziękuję również tiggi bo dzisiaj razem ze mną z własnej nieprzymuszonej woli pojechała do hoteliku i dowiozła Bingo pod sam dom, nie biorąc za to ani złotówki :) Binguś był prze grzeczny - ciągle się cieszył, merdał ogonkiem i biegał za zabawkami. Kota zauważył, ale zupełnie zignorował :) Cudowny z niego psiur, miejmy nadzieję, ze DS bardzo szybko to doceni! Powodzenia kochany!!! Po cichutku kibicowałam BINGUSIOWI. Ale się cieszę, że ma wspaniały DS:multi::multi::multi: A czy będą wieści i fotki z DS? Quote
Lili8522 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gabi79 napisał(a):Po cichutku kibicowałam BINGUSIOWI. Ale się cieszę, że ma wspaniały DS:multi::multi::multi: A czy będą wieści i fotki z DS? Oczywiście, że będą :) a jak nie to same pójdziemy i obfocimy bo mamy go "pod nosem" :cool3: Quote
Gabi79 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Lili8522 napisał(a):Oczywiście, że będą :) a jak nie to same pójdziemy i obfocimy bo mamy go "pod nosem" :cool3: To wspaniale:loveu: Planujecie wyciągnąć ze schronu kolejnego psiaka? Quote
Lili8522 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gabi79 napisał(a):To wspaniale:loveu: Planujecie wyciągnąć ze schronu kolejnego psiaka? Na razie czekamy aż się Bingo zaklimatyzuje :) a później, myślę że trzeba pomóc następnemu... :roll: Quote
Gabi79 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Lili8522 napisał(a):Na razie czekamy aż się Bingo zaklimatyzuje :) a później, myślę że trzeba pomóc następnemu... :roll: Jasne, jak wypatrzycie kolejną bidę bardzo proszę o link do wątku:lol: Quote
Lili8522 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gabi79 napisał(a):Jasne, jak wypatrzycie kolejną bidę bardzo proszę o link do wątku:lol: Oczywiście z miłą chęcią zaprosimy :) :loveu: Quote
Gabi79 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Lili8522 napisał(a):Oczywiście z miłą chęcią zaprosimy :) :loveu: Super, z góry dziękuję!!! Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 o matulu, "przespałam" :oops: tak cudowną wiadomość :multi: powodzenia Bingo Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Na razie czekamy z niecierpliwością, żeby Binguś dogadał się z kotem bo to decydujące... Także kciuki ciągle potrzebne! Państwo mają dzwonić za 2-3 dni, więc czekamy :) Ja mam tylko kilka fotek z komórki z podróży - więc kiepskiej jakości. Ale są :) Tulimy się do cioci tiggi W samochodzie ;) I dumnie wypięta pierś w przerwie na siku ;) Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 trzymam kciuki bardzo mocno za nowe życie Bingusiaka :) Bingo, koty też ludzie, nie daj plamy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Dzwoniła dziś do mnie nowa Pani Bingusia - chłopak nam się udał, tyle powiem :) Pani stwierdziła, że po tych dwóch dniach już wie, ze nigdy w życiu go nie odda, ciągle jest zadowolony, grzecznie chodzi na spacerki, tylko stawia się do większych psów obszczekując je z góry na dół ;) I co najważniejsze, wyobraźcie sobie... że śpi z kotem w jednym łóżku!!!! :) :) :) Quote
Bogusik Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Wspaniałe wiadomości z nowego domku Bingusia :smile: I niech takie już pozostaną na zawsze :smile::kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Binguś ponoć jest dokładnie taki jakiego szukali i jakiego chcieli :) Jest przekochany, wesoły i wciąż chodzi za panią z merdającym ogonkiem :) Ideał nam się trafił! Quote
dexterka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 mój Binguś kochany wspaniale spisuje się w nowym domku. Oby tak dalej!!! Czekamy na zdjęcie z kotem , ciekawe czy są tej samej wielkości ??? :P Quote
Recommended Posts