Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już swą radość i wdzięczność dziewczynom wyraziłam na fb ale tu też napiszę że ogomnie się cieszę że ten nasz uroczy i przekochany Bingulec znalazł domeczek bo baaaaardzo długo na niego czekał ale się doczekał ;)
I tu też jeszcze raz podziękuję Pinczerce i Lili za wytrwałość i usilne starania by to słodkie psiątko domek znalazło :) Dzięki dziewczyny,jesteście wielkie !!! :loveu:

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Z rozpędu poleciała stała za czerwiec dla Bingusia:) Przeznaczcie ją dla innej "bidy".

gosiaczek1984 napisał(a):
Moje skromne 10zl za czerwiec tez przeznaczcie dla inmej psinki

Pieniążki już mam na koncie i zostaną przeznaczona dla innej potrzebującej psiny :) Dziękujemy :)

wiewoira napisał(a):
Ja już swą radość i wdzięczność dziewczynom wyraziłam na fb ale tu też napiszę że ogomnie się cieszę że ten nasz uroczy i przekochany Bingulec znalazł domeczek bo baaaaardzo długo na niego czekał ale się doczekał ;)
I tu też jeszcze raz podziękuję Pinczerce i Lili za wytrwałość i usilne starania by to słodkie psiątko domek znalazło :) Dzięki dziewczyny,jesteście wielkie !!! :loveu:

Kochany Bingulec w końcu się doczekał - należało mu się! :)

• 2 months later...
Posted

Binguś przyzwyczaił się do nowej rodzinki i kota, nawet śpi z nim w łóżku :cool3:
Państwo mówią że jest baaardzo kochany i ciągle domaga się pieszczot, jedyne
co jest nie tak to czasami w domu się posika :roll:

Mam zdjęcia ale strasznie rozmazane (dalej z niego parówek :diabloti:) jak chcecie to wstawię ;)

Posted

[quote name='Lili8522']Binguś przyzwyczaił się do nowej rodzinki i kota, nawet śpi z nim w łóżku :cool3:
Państwo mówią że jest baaardzo kochany i ciągle domaga się pieszczot, jedyne
co jest nie tak to czasami w domu się posika :roll:

Mam zdjęcia ale strasznie rozmazane (dalej z niego parówek :diabloti:) jak chcecie to wstawię ;)[/QUOTE]

Chcemy,chcemy ciocia,więc wstawiaj foteczki Bingusia :smile: