Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

01.04 informowałam o przeniesieniu deklaracji z Bono na Bingo i o wpłacie już na Bingo (5 zł). Na pierwszej stronie widzę, że nie jestem ujęta w deklaracjach stałych i nie jest również odnotowana moja wpłata. Czy to oznacza, że pieniądze nie dotarły? Wpłacałam na to samo konto, na które dla Bono

Posted

[quote name='Agnieszka103']01.04 informowałam o przeniesieniu deklaracji z Bono na Bingo i o wpłacie już na Bingo (5 zł). Na pierwszej stronie widzę, że nie jestem ujęta w deklaracjach stałych i nie jest również odnotowana moja wpłata. Czy to oznacza, że pieniądze nie dotarły? Wpłacałam na to samo konto, na które dla Bono[/QUOTE]

Najwyraźniej się nie zapisało mam od jakiegoś czasu problem z edycją - zapisywaniem postów na dogo.
Już poprawione.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękujemy za cudowne wiadomości dexterko - niech wariatowi lecą kg z doopki... :) Fajnie, że jest takim wesołym, pełnym energii psiakiem - odżył po wyjściu ze schroniska, bez dwóch zdań :) Wygrał szóstkę w Lotto, nie ma co!

Tylko z tym sikaniem nie ładnie... mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk i już się nie powtórzy ;)

A jak Czika - już się na niego nie marszczy? ;)

To siusiu to tylko jednorazowa wpadka była, coś mu się chyba pomieszało:P Zaspany był ..
Czika dośc szybko zaakceptowała nowego towarzysza w domu i nawet bardzo się lubią . Często zamieniają się miskami podczas jedzenia i to KILKA razy podczas jednego posiłku :P

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']P.S. Co Bingulec robi na posłaniu Dextera? ;)

[quote name='Lili8522']Ślicznotek! Zdjęcie oczywiście z zabawką :evil_lol:

Też mnie ciekawi co Dexter na okupacje jego posłania :D Podejrzewam, że nic o tym nie wie :diabloti:

Oczywiście dexter nic nie wie, nie dał by sobie tak łatwo legowiska zabrać :P Bingo zawsze korzysta z okazji jak Dexa nie ma i ładuje się na jegomiejsce by się tam pobawić, za twardo mu na podłodze hehe

[quote name='Gusiaczek']Biszkoptowe Cudo to Czika?

Tak to cudeńko jest u mnie na bdt , w poprzednim dt była prawie rok , troszeczkę tam rozrabiała i tak trafiła no nas
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.344463235616872.81321.138605206202677&type=1&comment_id=3448148&offset=0&total_comments=5
Swoim urokiem rozłożyła nas, miłośników dużych psów, na łopatki i tak się zastanawiamy czy ją aby nie.....:)

Do albumu Bingusia wrzuciłam kilka nowych zdjęć z kolegami- Kulfonem i Dolarem- którzy przyjeżdżają do nas "wybiegać się" :) A gdy już mamy nadzieję,że chłopaki się zmęczyli , idziemy do domu i zaczyna się szaleństwo:)

https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/PanKlucha

Posted

Hihi, taka wymiana misek musi wyglądać super! ;)

Czika jest urocza, przyznam, że i moje serce podbiła w trakcie wizyty u Was - taka delikatna sarenka... z charakterkiem ;)

Dziękujemy za zdjęcia Bingulca, ależ on szczęśliwy w tej zabawie!!! Pan Klucha :diabloti:

Posted

Wykupiłam Bingosiowi ogłoszenia za 3 zł, jak będą gotowe to tutaj wkleję :)

Skończyło się też wyróżnienie na tablicy, na której ma strasznie miało wyświetleń :-(
(co z tymi ludźmi? :placz:) może ktoś chciałby przeznaczyć pieniążki na ponowne wyróżnienie?
To 25 zł na miesiąc a zawsze zwiększy to jego szansę.

Binguś, gdzie ten Twój domek... :-(

Posted

Na początku jeszcze było kilka telefonów w jego sprawie (wprawdzie nic konkretnego, no ale dzwoniły...), a teraz cisza jak makiem zasiał... Czyżby już się zbliżał ten ciężki dla adopcji okres wiosenno-wakacyjny? :(

Posted

Madry Binguś, przed burzą trzeba uciekać :cool3:

Ciocia Dexterka się podśmiechuje z Bingusia chyba? :diabloti: a chłopak już jakby trochę smuklejszy? ;)
Ja widzę różnicę! Tylko jedną :evil_lol: Temu Panu po prawej uszu brakuje :evil_lol: