Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziakato']Najbardziej "wzruszający"to chyba ten wpis- kopiuję:
"odnaleziona latka dziwnym cudem pod krakowem ,HORROR Pani ktora przygarnela pieska za pobyt suni chce prawie 2 tys zl zwrotu kosztu pobytu suni w jej hoteliku bagatela niektorzy wlasciciele pieskow nawet tyle nie zarabiaj czyzby sunia mial...a iscie krolewskie warunki pobytu w hoteliku nadmienie ze to pobyt okolo niby 20 dniowy gdzie ciezarna sunia zostala poddana PSIEJ ABORCJI mam pytanie czy u szczennych zwierzat jest to dopuszczalne ?????? bo skoro mowimy o ochronie praw zwierzat to jak jest mozliwa sterylizacja ciezarnej suni czyz one nie maja prawa ??[COLOR=#3b5998]"[/COLOR][/QUOTE]

O matko... co za "specyficzne" babsko. :) Aż się oplułam herbatą ze śmiechu. :)

Posted

[quote name='devoner']witam z banerka przyszłam,kocham amstaffy bo to fantastyczna rasa,konto poproszę nie stać mnie na stałą,ale coś prześlę[/QUOTE]

Witaj u Kiary!

Konto jest w pierwszym poście, ale zaraz podeślę.

Posted

kochani proszę o pomoc , staruszka straciła sponsora i grozi jej powrót do schronu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247901-Kasja-najsmutniejsza-psia-babcia-Prosi-o-male%C5%84ki-cud?p=22021008#post22021008[/url]

Posted

[quote name='MALWA']Kto chciałaby wspomóc Krówkę grosikiem?[/QUOTE]

Cóż po chęciach jak w psiej kieszeni pustka i wiatr wieje:(