Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aiszuniu trzymam za Ciebie mocno kciuki!

Ja też!!!

Wczoraj na konto Aiszuni wpłynęła kwietniowa deklaracja od Karoliny C. (15,-) Dziękujemy serdecznie!!!

Posted

Zaciskam kciuki z całych sił.

I ja zaciskam kciuki, a poświąteczne życzenia ode mnie to dużo zdrówka i przede wszystkim wymarzony Dom dla kochanej sunieczki.

Bardzo dziękujemy, że myślicie o Aiszuni:):)

Posted

Aisza już po kontroli.

Obrzęki ładnie poschodziły ale niestety powiększyły się węzły chłonne ;-( Chirurgicznie nie da się usunąć "przyczyny" ( wetka mówi, że jest to postępujący proces nowotworowy ), możemy tylko niwelować skutki( w tym przypadku obrzęki. Mamy dokończyć opakowanie encortonu (jeszcze 6 dni), po czym Aisza ma go dostawać 2 razy w tygodniu - w przypadku obrzęku codziennie do ustąpienia.

Posted

Aisza już po kontroli.

Obrzęki ładnie poschodziły ale niestety powiększyły się węzły chłonne ;-( Chirurgicznie nie da się usunąć "przyczyny" ( wetka mówi, że jest to postępujący proces nowotworowy ), możemy tylko niwelować skutki( w tym przypadku obrzęki. Mamy dokończyć opakowanie encortonu (jeszcze 6 dni), po czym Aisza ma go dostawać 2 razy w tygodniu - w przypadku obrzęku codziennie do ustąpienia.

Posted

Stopniowe wycofywanie encortonu 20 przeżyłam z Karą. To był wielki błąd , Odradzam!!

Wycofywanie czy ogólnie podawanie tego sterydu ???

Ja generalnie jestem przeciwna wszelakim lekom. Jedną dolegliwość zaleczają, a wiadomo niszczą narządy etc. Ale w takim przypadku jak Aiszy to brak leków spowoduję, że obrzęk będzie się powiększał i pies zwyczajnie się udusi ;-( bo puchnie jej szyja - najpierw był to opuchlizna lewostronna, ostatnia była już obustronna.

Jeśli ktoś z Was zna specjalistę od nowotworów psich to proszę, skonsultujcie przypadek Aiszy:-(

Na dzień dzisiejszy Aisza czuję się świetnie - nie wykazuję żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje.

Dokupiłam dzisiaj opakowanie encortonu za 36 zł.

Posted

Jeśli ktoś z Was zna specjalistę od nowotworów psich to proszę, skonsultujcie przypadek Aiszy:-(

Na dzień dzisiejszy Aisza czuję się świetnie - nie wykazuję żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje.

Już konsultowałyśmy Kasiu i to samo usłyszałyśmy co Ty u siebie.

Ale będziemy pytać dalej.

Posted

Na konto Aiszuni wpłynęły kwietniowe deklaracje od agat21 20,- i Yoany 15,-

Dziękujemy bardzo serdecznie!!!

Bardzo pięknie dziękujemy:):)

Aiszo kochana zdrówka!!!

Oby jak najdłużej to paskudztwo siedziało cicho

Posted

Wieści odnośnie zdrowia dołujące, ale najważniejsze, że:

"Aiszka czuje się świetnie - nie wykazuje żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje." i oby tak jak najdłużej!

Żeby jeszcze Domu doczekała, teraz zacznę się martwić ehhh

Nie ma żadnych telefonów z ogłoszeń?