AgusiaP Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Aiszuniu trzymam za Ciebie mocno kciuki! Quote
Gabi79 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Aiszuniu trzymam za Ciebie mocno kciuki! Ja też!!! Wczoraj na konto Aiszuni wpłynęła kwietniowa deklaracja od Karoliny C. (15,-) Dziękujemy serdecznie!!! Quote
Radek Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Aiszunia jutro idzie na kontrolę do weta Zaciskam kciuki z całych sił. Quote
kolejna kobietka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 I ja zaciskam kciuki, a poświąteczne życzenia ode mnie to dużo zdrówka i przede wszystkim wymarzony Dom dla kochanej sunieczki. Quote
Mysza2 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Zaciskam kciuki z całych sił. I ja zaciskam kciuki, a poświąteczne życzenia ode mnie to dużo zdrówka i przede wszystkim wymarzony Dom dla kochanej sunieczki. Bardzo dziękujemy, że myślicie o Aiszuni:):) Quote
andegawenka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Encorton nie jest wycofany. Aisza dostaje go cały czas? Quote
AgusiaP Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Encorton nie jest wycofany. Aisza dostaje go cały czas? Nic mi o tym nie wiadomo Ninuś. Dostaje serię, kiedy opuchnie. Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Aisza już po kontroli. Obrzęki ładnie poschodziły ale niestety powiększyły się węzły chłonne ;-( Chirurgicznie nie da się usunąć "przyczyny" ( wetka mówi, że jest to postępujący proces nowotworowy ), możemy tylko niwelować skutki( w tym przypadku obrzęki. Mamy dokończyć opakowanie encortonu (jeszcze 6 dni), po czym Aisza ma go dostawać 2 razy w tygodniu - w przypadku obrzęku codziennie do ustąpienia. Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Aisza już po kontroli. Obrzęki ładnie poschodziły ale niestety powiększyły się węzły chłonne ;-( Chirurgicznie nie da się usunąć "przyczyny" ( wetka mówi, że jest to postępujący proces nowotworowy ), możemy tylko niwelować skutki( w tym przypadku obrzęki. Mamy dokończyć opakowanie encortonu (jeszcze 6 dni), po czym Aisza ma go dostawać 2 razy w tygodniu - w przypadku obrzęku codziennie do ustąpienia. Quote
AgusiaP Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Dziękujemy Kasiu za wiadomości. Aiszuniu walcz, proszę walcz, obyś jak najdłużej nacieszyła się jeszcze życiem u Kasi. Quote
andegawenka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Stopniowe wycofywanie encortonu 20 przeżyłam z Karą. To był wielki błąd , Odradzam!! Quote
Mysza2 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Stopniowe wycofywanie encortonu 20 przeżyłam z Karą. To był wielki błąd , Odradzam!! Ninuś nie wycofujemy. Kasia wyżej pisała. Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Stopniowe wycofywanie encortonu 20 przeżyłam z Karą. To był wielki błąd , Odradzam!! Wycofywanie czy ogólnie podawanie tego sterydu ??? Ja generalnie jestem przeciwna wszelakim lekom. Jedną dolegliwość zaleczają, a wiadomo niszczą narządy etc. Ale w takim przypadku jak Aiszy to brak leków spowoduję, że obrzęk będzie się powiększał i pies zwyczajnie się udusi ;-( bo puchnie jej szyja - najpierw był to opuchlizna lewostronna, ostatnia była już obustronna. Jeśli ktoś z Was zna specjalistę od nowotworów psich to proszę, skonsultujcie przypadek Aiszy:-( Na dzień dzisiejszy Aisza czuję się świetnie - nie wykazuję żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje. Dokupiłam dzisiaj opakowanie encortonu za 36 zł. Quote
AgusiaP Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Z całego serca jej życzę, żeby dlugoooo tak dobrze sie czuła. Quote
Yoana Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Oj Aiszunia, kiepskie te wiadomości :( Ja oczywiście tez trzymam kciuki za dobre samopoczucie. Quote
Gabi79 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Kasiu dziękujemy za wieści. Zaraz poleci przelew. Aiszuniu zdrówka!!! Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Kasiu dziękujemy za wieści. Zaraz poleci przelew. Aiszuniu zdrówka!!! Dziękuje :-) Wstawiam paragon Quote
Mysza2 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Jeśli ktoś z Was zna specjalistę od nowotworów psich to proszę, skonsultujcie przypadek Aiszy:-( Na dzień dzisiejszy Aisza czuję się świetnie - nie wykazuję żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje. Już konsultowałyśmy Kasiu i to samo usłyszałyśmy co Ty u siebie. Ale będziemy pytać dalej. Quote
Gabi79 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Na konto Aiszuni wpłynęły kwietniowe deklaracje od agat21 20,- i Yoany 15,- Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
Mysza2 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Na konto Aiszuni wpłynęły kwietniowe deklaracje od agat21 20,- i Yoany 15,- Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Bardzo pięknie dziękujemy:):) Aiszo kochana zdrówka!!! Oby jak najdłużej to paskudztwo siedziało cicho Quote
kolejna kobietka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Wieści odnośnie zdrowia dołujące, ale najważniejsze, że: "Aiszka czuje się świetnie - nie wykazuje żadnych oznak bólu - jest pogodna, radosna jak zwykle. Apetyt dopisuje." i oby tak jak najdłużej! Żeby jeszcze Domu doczekała, teraz zacznę się martwić ehhh Nie ma żadnych telefonów z ogłoszeń? Quote
Recommended Posts