AgusiaP Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Dzisiejsze wpłaty dla Aiszuni: Alla Chrzanowska 20,- (marzec) Gabi79 10,- (luty, marzec) Dziękujemy serdecznie!!! Ciekawe co u naszej ślicznotki? Pięknie dziękujemy! Quote
Mysza2 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U Aiszuni wszystko dobrze, nic niepokojącego (odpukać) się nie dzieje. I oby tak już zostało:):) Quote
AgusiaP Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 U Aiszuni wszystko dobrze, nic niepokojącego (odpukać) się nie dzieje. I oby tak już zostało:) :) Mocnooooo trzymam za Aiszunię kciuki ! Quote
Gabi79 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U Aiszuni wszystko dobrze, nic niepokojącego (odpukać) się nie dzieje. I oby tak już zostało:) :) Tak trzymaj Aiszuniu!!! Aisza bogatsza o 40,- - deklaracja za luty i marzec do Neelith. Dziękujemy serdecznie!!! Quote
Panna Marple Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 I ja też proszę o to, by już nic niepokojącego się nie działo. I o domek proszę... Quote
Radek Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U Aiszuni wszystko dobrze, nic niepokojącego (odpukać) się nie dzieje. I oby tak już zostało:) :) Musi tak zostać, nie ma innej możliwości:) Quote
kasiainat Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U Aiszuliny wszystko ok :-) Jak zwykle szaleje na spacerach :-) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Dziękujemy Kasi za wieści a wszystkim za odwiedziny :) Kochana poczciwa mordka. Wiosna za pasem, powygrzewa sobie Aiszunia kostki na słoneczku niedługo :) Quote
Nadziejka Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Jaka ona przecudna ta Aiszunia hohooooooooooooo rozliczam wkoncu bazareczek na cztery serdunka dla kazdenkiego serduszka bedzie po 82 zl 50 gr czy mam slac dziewczynki na num konta Gabi? http://www.dogomania.com/forum/topic/145369-male-opoznienia-w-wysyleczce-rozliczam-halle-berry-lotionksiazkislodyczecegielki-dla-frodziakrabciasumikaaiszuni-do-15-luty-g-2200/ 2 Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Jaka ona przecudna ta Aiszunia hohooooooooooooo rozliczam wkoncu bazareczek na cztery serdunka dla kazdenkiego serduszka bedzie po 82 zl 50 gr czy mam slac dziewczynki na num konta Gabi? http://www.dogomania.com/forum/topic/145369-male-opoznienia-w-wysyleczce-rozliczam-halle-berry-lotionksiazkislodyczecegielki-dla-frodziakrabciasumikaaiszuni-do-15-luty-g-2200/ Ewuniu, dziękujemy serdecznie w imieniu Aiszuni. Tak, na moje konto, ja jestem skarbnikiem ślicznotki Wczoraj wpłynęła marcowa deklaracja od Yoany (15,-) dziękujemy serdecznie!!! Quote
Mysza2 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Jaka ona przecudna ta Aiszunia hohooooooooooooo rozliczam wkoncu bazareczek na cztery serdunka dla kazdenkiego serduszka bedzie po 82 zl 50 gr czy mam slac dziewczynki na num konta Gabi? http://www.dogomania.com/forum/topic/145369-male-opoznienia-w-wysyleczce-rozliczam-halle-berry-lotionksiazkislodyczecegielki-dla-frodziakrabciasumikaaiszuni-do-15-luty-g-2200/ Ewciu, ślicznie Ci dziękujemy :):) A Aiszunia nie tylko cudna, ale pies ideał:):) Ewuniu, dziękujemy serdecznie w imieniu Aiszuni. Tak, na moje konto, ja jestem skarbnikiem ślicznotki Wczoraj wpłynęła marcowa deklaracja od Yoany (15,-) dziękujemy serdecznie!!! Ślicznie dziękujemy Yoana:):) Quote
kolejna kobietka Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 U Aiszuliny wszystko ok :smile: Jak zwykle szaleje na spacerach :smile: To najważniejsze :) Super zdjęcie :) Quote
agat21 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Może dzisiaj już cieplej, i Aisza może trochę pogrzać się w słonku? Quote
Gabi79 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Może dzisiaj już cieplej, i Aisza może trochę pogrzać się w słonku? Niestety jutro pogorszenie pogody, Aiszuni zostanie kanapa agat, deklaracja marcowa od Ciebie już na koncie Aiszuni, dziękujemy bardzo serdecznie!!! Na konto Aiszy wpłynęło także 82,50 z bazarku ewy gonzales http://www.dogomania.com/forum/topic/145369-male-opoznienia-w-wysyleczce-rozliczam-halle-berry-lotionksiazkislodyczecegielki-dla-frodziakrabciasumikaaiszuni-do-15-luty-g-2200/?view=findpost&p=16052733 Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie!!! Quote
Mysza2 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Bardzo dziękujemy Agat i Ewci Gonzales :):) Wiosna za pasem, to nic, że jeszcze się chłodne dni zdarzą, ale jaka perspektywa na pół roku:) :) Aiszunia kostki powygrzewa niedługo na słoneczku Quote
Gabi79 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Cioteczki kochane spójrzcie proszę Henio czeka na kogoś, kto go porzucił do maja 2014.... http://olx.pl/oferta/heniek-mieszka-przy-wiadukcie-CID103-ID91pW9.html#9d5d13aa9f;promoted Rozmawiałam telefonicznie z Panią, która go dokarmia. Kto wspomoże??? Nie wiem, czy zakładać mu wątek??? Quote
Mysza2 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dzwoniłam do Kasi. U Aiszuni wszystko dobrze, nic nie opuchło, nic nie urosło i tak trzymać:):) Quote
Gabi79 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dzwoniłam do Kasi. U Aiszuni wszystko dobrze, nic nie opuchło, nic nie urosło i tak trzymać :):) Wspaniale, niech Aiszuni zdrówko dopisuje!!! Quote
Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Cudna niusia cudna wiosenki juz wiosenki pragniemy sciskam za Aiszuniatko ogromnie Quote
Mysza2 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Korzystaj z życia i słoneczka Nietoperku :D Cudna niusia cudna wiosenki juz wiosenki pragniemy sciskam za Aiszuniatko ogromnie Dziękujemy, że zaglądacie do Aiszuni. Szkoda tylko, że nikt o nią nie dzwoni. Ale ja wierzę, że jeszcze komuś wpadnie w oko i znajdzie DS. Quote
Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 zagladamy z kciukamiiiiiiiii przecudne ucholinki kosmiczne kochane stokroc Quote
Recommended Posts