Gabi79 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Wpłynęła grudniowa deklaracja od Maruda666 20,- Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Pewnie tak kochana :) Tylko tak jak Paula pisze, doba by musiała być dłuższa :) Pewnie tak kochana :) Tylko tak jak Paula pisze, doba by musiała być dłuższa :) No właśnie. Zanim się wypisałam z FB to dziennie przychodziło ok 40 wiadomości z prośbami. Samo udostępnienie to pikuś, ale rozsyłanie każdej po wszystkich znajomych zabierało mnóstwo czasu. Wpłynęła grudniowa deklaracja od Maruda666 20,- Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Bardzo pięknie dziękujemy:) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Aiszuniu! Życzę Ci dobrych Świąt, dużo zdrówka, a Nowy Rok niech przyniesie Ci Twój własny Domek Quote
AgusiaP Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Dziewczynki ja też chciałam Wam złożyć życzenia :) gdyby nie udało mi się wejść przed Wigilią na Dogo ;) Zdrowych spokojnych Świąt życzę kochane :) :) :) a Aiszuni cudownego domku życzę :) Quote
Gabi79 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ja również życzę wszystkim Zdrowych, pogodnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt, a Aiszuni i wszystkim bezdomniakom wspaniałych domków!!! Na konto Aiszuni wpłynęła styczniowa deklaracja od Mysza2 - 20,- Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
halszka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 i ja przyszłam złożyć życzenia szybkiego znalezienia kochającego domku :) i Wszystkim którym nie jest obojętny los Aiszy - Pięknych Świąt :) Quote
Mysza2 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Kochani !!! Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt dla Was wszystkich, dla Waszych rodzin i podopiecznych. I tak by się chciało, żeby były też radosne dla tych wszystkich porzuconych biedaków. Quote
maarit Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wesołych Świąt :) (nie umiem inaczej dodawać zdjęć) [attachment=7530:maarit1.jpg] Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Aiszy w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
Gabi79 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Witam wszystkich już po Świętach!!! Wpłynęły deklaracje grudniowe od: Asia Lisowska 20,- i Ada-Vebby bardzo serdecznie dziękujemy!!! Przelałam Kasi za pobyt Aiszy w grudniu Quote
AgusiaP Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Witam wszystkich już po Świętach!!! Wpłynęły deklaracje grudniowe od: Asia Lisowska 20,- i Ada-Vebby bardzo serdecznie dziękujemy!!!Przelałam Kasi za pobyt Aiszy w grudniu Pięknie dziękujemy :) Quote
Mysza2 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No i dlaczego święta tak szybko zleciały, buuuu Quote
andegawenka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No i dlaczego święta tak szybko zleciały, buuuu Od jutra mam wolne aż do 6 stycznia :) Witaj Kangurku :) Quote
Gabi79 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No i dlaczego święta tak szybko zleciały, buuuu Też się zastanawiam i ubolewam nad tym Od jutra mam wolne aż do 6 stycznia :) Witaj Kangurku :) Zazdroszczę!!! Quote
AgusiaP Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Od jutra mam wolne aż do 6 stycznia :) Witaj Kangurku :) Ale Ci dobrze :) nic tylko pozazdrościć ;) Quote
Mysza2 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Od jutra mam wolne aż do 6 stycznia :) Witaj Kangurku :) Ja też tak chcę :( A z drugiej strony jak teraz tak się ciężko pozbierać to co byłoby 7-go stycznia:) Mam pytanie o wiek Aiszuni na OLX. http://olx.pl/oferta/aisza-psi-ideal-do-pokochania-od-zaraz-CID103-ID7HygP.html Quote
paula_t Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ja też nie wyobrażam sobie powrotu do pracy po tyyyylu dniach wolnego. Ale trzeba się cieszyć, bo patrzyłam na przyszły rok i praktycznie każde wolne przypada na weekendy (np. święta Bożego Narodzenia), buuuu :( Quote
AgusiaP Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Ja też tak chcę :( A z drugiej strony jak teraz tak się ciężko pozbierać to co byłoby 7-go stycznia:) Mam pytanie o wiek Aiszuni na OLX. http://olx.pl/oferta/aisza-psi-ideal-do-pokochania-od-zaraz-CID103-ID7HygP.html I wiek odstraszył :( cisza... Quote
AgusiaP Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Kochani wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę a tym, którzy będą spędzać ten czas na sali szampańskiej zabawy :) Quote
Mysza2 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 I wiek odstraszył :( cisza... Niestety cisza:( Quote
kolejna kobietka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Aiszko ten rok nie przyniósł ci Domku, ale w następnym nie ma innej opcji, musi się znaleźć ktoś wspaniały dla ciebie! :) Quote
Recommended Posts