AgusiaP Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Powiem Wam, że my też mamy starszą sunię u Kasi, starszą od Aischy... Ale w pełni sprawną i kochaną i ani jednego telefonu o nią :( Pewnie chodzi o Tosię :loveu: Mam nadzieję, że pomimo wieku dziewczynki znajdą super domki. Quote
Mysza2 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Piękne zdjęcia i fajny tekst :) Przyniesie Aiszuni szczęście, zobaczycie :) Oby tak się stało :) Quote
paula_t Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Zdjęcia po prostu cudne. A oczy Aiszy....hipnotyzujące...można w nie patrzeć i patrzeć...:) Quote
Gabi79 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (listopad, grudzień) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
AgusiaP Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (listopad, grudzień) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Kasieńko wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Cudna ta nasza Ayshunia i to jej spojrzenie :) Quote
Gabi79 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Cudna ta nasza Ayshunia i to jej spojrzenie :) Cudna, to prawda, tylko nikt oprócz ciotek z dogo się Aiszą nie zachwyca Ada-Vebby dziękujemy serdecznie za październikową deklarację (15,-)!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Cudna, to prawda, tylko nikt oprócz ciotek z dogo się Aiszą nie zachwyca Ada-Vebby dziękujemy serdecznie za październikową deklarację (15,-)!!!!! Mirusia, która wzięła jej córekę do siebie też się nią zachwyca. Nietety drugiego psa wziąć nie może ... Quote
Gabi79 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Mirusia, która wzięła jej córekę do siebie też się nią zachwyca. Nietety drugiego psa wziąć nie może ... No tak, zachwycają się tylko ci, którzy już mają w domu zwierzyniec i na większą gromadkę nie mogą sobie pozwolić..... życie. Aiszunia bogatsza o październikowe deklaracje od: Asia Lisowska 20,- Lida 30,- Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
kolejna kobietka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Szkoda bardzo, taka kochana sunia, fajnie jakby miała swój własny Dom. No nic, nie będę tracić nadziei i zaciskam nieustannie :kciuki: :) Quote
agat21 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Czasem takie długie czekanie kończy się domem :) Wierzmy wszyscy, że tak się stanie i u Aiszy :) Quote
AgusiaP Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Czasem takie długie czekanie kończy się domem :) Wierzmy wszyscy, że tak się stanie i u Aiszy :) Mocno trzymamy kciuki :) Quote
Mysza2 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ja mimo wszystko też wierzę, że ktoś się zakocha:) Quote
Yoana Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Wyprodukowałam posta i mi zeżarło, grrr :pissed: Aiszunia doczeka się swojego raju, a na razie na nieszczęśliwą nie wygląda (wręcz przeciwnie :D) , więc się nie martwimy :nono: :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Wyprodukowałam posta i mi zeżarło, grrr :pissed: Aiszunia doczeka się swojego raju, a na razie na nieszczęśliwą nie wygląda (wręcz przeciwnie :D) , więc się nie martwimy :nono: :evil_lol: U Kasi to ma jak w raju :):):) nie martwimy się :) ważne, że jest bezpieczna :):):) Quote
Panna Marple Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ja mimo wszystko też wierzę, że ktoś się zakocha:) Ja też wierzę! Quote
Mysza2 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zaglądajcie do naszych kocurów, które wyłapujemy z tego samego miejsca http://www.dogomania.com/forum/topic/143405-cztery-kociaki/#entry15852854 Quote
AgusiaP Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 To miejsce jest jakieś przeklęte :( Quote
Mysza2 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 To miejsce jest jakieś przeklęte :( Co prawda to prawda Quote
paula_t Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dziewczyny, kiedy ja już traciłam wszelką nadzieję na znalezienie domku dla swoich podopiecznych (jakoś tak wychodzi, że pomimo ogromu ogłoszeń wszystkie czekały wieeeele miesięcy), to podnosiłyście mnie na duchu i mówiłyście, że co się naczekają, to się naczekają, ale w końcu trafią na swojego człowieka...i sprawdzało się! Wierzę, że i w przypadku Aiszy to się spełni! :) Quote
Ada-Vebby Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dziewczyny, kiedy ja już traciłam wszelką nadzieję na znalezienie domku dla swoich podopiecznych (jakoś tak wychodzi, że pomimo ogromu ogłoszeń wszystkie czekały wieeeele miesięcy), to podnosiłyście mnie na duchu i mówiłyście, że co się naczekają, to się naczekają, ale w końcu trafią na swojego człowieka...i sprawdzało się!Wierzę, że i w przypadku Aiszy to się spełni! :) ..I ja w to wierzę ! Na pewno jest domek,który czeka na Kochaną Aiszunię :) Quote
Recommended Posts