Mysza2 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 [quote name='andegawenka']Nikt nie chce naszego kangurka? :roll:[/QUOTE] Nikt nawet nie zapyta. Na 5 letnie mówią, że stary a co dopiero Aiszunia. Ale nie poddajemy się:) Quote
AgusiaP Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 [quote name='andegawenka']Nikt nie chce naszego kangurka? :roll:[/QUOTE] Ninuś a gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? :) Quote
Radek Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 [quote name='Mysza2'] Na 5 letnie mówią, że stary a co dopiero Aiszunia. [/QUOTE] Starsze psiaki są cudowne i na pewno znajdzie się ktoś kto Aiszę pokocha i da jej cudowny dom. Quote
Mysza2 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 [quote name='Radek']Starsze psiaki są cudowne i na pewno znajdzie się ktoś kto Aiszę pokocha i da jej cudowny dom.[/QUOTE] Pewnie, że są cudowne, tylko ludzie są beznadziejni i egoistyczni Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 ale nie wszyscy ;), więc może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która zakocha się w naszej seniorce ;) Quote
andegawenka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='AgusiaP']Ninuś a gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? :)[/QUOTE] A tutaj Agusiu, na Roztoczu, tylko 140 km od Lublina. Zapraszam:) [IMG]http://i57.tinypic.com/2whi9z9.jpg[/IMG] Jeszcze jedna [IMG]http://i59.tinypic.com/21abos9.jpg[/IMG] Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='andegawenka']A tutaj Agusiu, na Roztoczu, tylko 140 km od Lublina. Zapraszam:) [IMG]http://i57.tinypic.com/2whi9z9.jpg[/IMG] Jeszcze jedna [IMG]http://i59.tinypic.com/21abos9.jpg[/IMG][/QUOTE] Pięknie, można odpocząć :):):) Dziękuję za zaproszenie ;) tylko szkoda, że to tak daleko pod nas :( Quote
andegawenka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Mniej niż 5 godzin jazdy autkiem własnym - pisze na mapy google :) Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='andegawenka']Mniej niż 5 godzin jazdy autkiem własnym - pisze na mapy google :)[/QUOTE] Ninuś będę pamiętała :) może kiedyś się spotkamy :):):) Quote
Mysza2 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='AgusiaP']Ninuś będę pamiętała :) może kiedyś się spotkamy :):):)[/QUOTE] Pewnie na świętego Nigdy, ale jakby co to ja się też wpraszam :diabloti: Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='Mysza2']Pewnie na świętego Nigdy, ale jakby co to ja się też wpraszam :diabloti:[/QUOTE] Gdybym jechała to na pewno z tobą :-D sama pewnie z tydzień bym jechała i czort wie czy bym dojechała:roll::evil_lol: Quote
Mysza2 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='AgusiaP']Gdybym jechała to na pewno z tobą :-D sama pewnie z tydzień bym jechała i czort wie czy bym dojechała:roll::evil_lol:[/QUOTE] No pewnie:) a ze mną to zaledwie 6 dni :evil_lol:, prowadził ślepy kulawego:evil_lol: Agunia nam to nawet GPS nie pomoże bo i tak się wyłączy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol:, Powinnyśmy spisywać nasze poczynania w kwestii podróży, powieść na miarę Chmielewskiej by napisał:). Ninuś, ale strzeż się, bo mimo rekordowego braku orientacji z terenie (gorszej już mieć nie można) jakoś dojeżdżamy :diabloti: Quote
andegawenka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Powiem gdzie koczuje bezdomny pies na Roztoczu to raz dwa traficie:evil_lol: Quote
Gabi79 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Wczoraj wpłynęly deklaracje sierpniowe od Asi Lisowskiej (20,-) i Ady-Vebby (15,-) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Przelalam Kasi za pobyt Aiszuni w sierpniu. Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='andegawenka']Powiem gdzie koczuje bezdomny pies na Roztoczu to raz dwa traficie:evil_lol:[/QUOTE] Chyba, że tak ;) Ale nie koczuje tam jakiś bidok?:roll: Quote
AgusiaP Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='Gabi79']Wczoraj wpłynęly deklaracje sierpniowe od Asi Lisowskiej (20,-) i Ady-Vebby (15,-) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Przelalam Kasi za pobyt Aiszuni w sierpniu.[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Panna Marple Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='Mysza2']No pewnie:) a ze mną to zaledwie 6 dni :evil_lol:, prowadził ślepy kulawego:evil_lol: Agunia nam to nawet GPS nie pomoże bo i tak się wyłączy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol:, Powinnyśmy spisywać nasze poczynania w kwestii podróży, powieść na miarę Chmielewskiej by napisał:). Ninuś, ale strzeż się, bo mimo rekordowego braku orientacji z terenie (gorszej już mieć nie można) jakoś dojeżdżamy :diabloti:[/QUOTE]O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti: Quote
Mysza2 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='Panna Marple']O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti:[/QUOTE] Aniu, to musimy zrobić zawody :lol:, ale nas trudno będzie przebić :evil_lol::evil_lol: Quote
AgusiaP Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Chyba jednak zajmujemy pierwsze miejsce w tym temacie :eviltong: Kiedyś się śmiałyśmy z Elunią, jak zawoziłyśmy sunie do Kasi, że nawet jak jest jedna droga to my i tak pobłądzimy:diabloti: Quote
Panna Marple Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 No to byłby z nas super zespół w trasie:diabloti:, bo ja jak na mapę patrzę, to wyobrażam sobie takie małe autko, żeby się umiejscowić i wiedzieć czy mam skręcać w lewo czy w prawo, bo inaczej to nic nie rozumiem. Nie wspominając już o widzeniu odległości: 50 metrów, 250 metrów...nie mam zielonego pojęcia ile to w realu:diabloti: Quote
agat21 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Rewelacyjne zawody by były! "Jazda na orientację" ;) :D Quote
Radek Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Też mógłbym się zgłosić do takich zawodów:evil_lol: Quote
Maciek777 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='Mysza2']Pewnie, że są cudowne, tylko ludzie są beznadziejni i egoistyczni[/QUOTE] [quote name='AgusiaP']ale nie wszyscy ;), więc może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która zakocha się w naszej seniorce ;)[/QUOTE] Rok temu miałem zaszczyt oddawać staruszki do potrójnej adopcji:p Istnieją jeszcze Ludzie na tym świecie:p [quote name='Panna Marple']O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti:[/QUOTE] Ja z kolei na odwrót - GPS mi wybitnie przeszkadza:roll: Zawsze wprowadza w błąd i prowadzi na około lub do lasu:evil_lol: Wolę sobie spojrzeć na satelitarne zdjęcia w google'u i zapisać kiedy gdzie i na co skręcić:) Quote
agat21 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 A ja się kieruję głównie mapą, GPS jest jako "głupi podpowiadacz" , ale za grosz mu nie wierzę, bo już kilka razy naiwnie go posłuchwaszy w wielkich opałach się znalazłam :evil_lol: A ze spraw wątkowych, to wysłałam podwójny przelew - za sierpień i wrzesień dla Aiszuni Quote
Gabi79 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='agat21']A ja się kieruję głównie mapą, GPS jest jako "głupi podpowiadacz" , ale za grosz mu nie wierzę, bo już kilka razy naiwnie go posłuchwaszy w wielkich opałach się znalazłam :evil_lol: A ze spraw wątkowych, to wysłałam podwójny przelew - za sierpień i wrzesień dla Aiszuni[/QUOTE] Dziękuję serdecznie!!! Jak "dolecą zaraz uzupełnię w rozliczeniu!!! Quote
Recommended Posts