Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Nikt nie chce naszego kangurka? :roll:[/QUOTE]
Nikt nawet nie zapyta.
Na 5 letnie mówią, że stary a co dopiero Aiszunia.
Ale nie poddajemy się:)

Posted

[quote name='Mysza2']
Na 5 letnie mówią, że stary a co dopiero Aiszunia.
[/QUOTE]

Starsze psiaki są cudowne i na pewno znajdzie się ktoś kto Aiszę pokocha i da jej cudowny dom.

Posted

[quote name='Radek']Starsze psiaki są cudowne i na pewno znajdzie się ktoś kto Aiszę pokocha i da jej cudowny dom.[/QUOTE]
Pewnie, że są cudowne, tylko ludzie są beznadziejni i egoistyczni

Posted

[quote name='AgusiaP']Ninuś a gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? :)[/QUOTE]

A tutaj Agusiu, na Roztoczu, tylko 140 km od Lublina. Zapraszam:)
[IMG]http://i57.tinypic.com/2whi9z9.jpg[/IMG]
Jeszcze jedna
[IMG]http://i59.tinypic.com/21abos9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='andegawenka']A tutaj Agusiu, na Roztoczu, tylko 140 km od Lublina. Zapraszam:)
[IMG]http://i57.tinypic.com/2whi9z9.jpg[/IMG]
Jeszcze jedna
[IMG]http://i59.tinypic.com/21abos9.jpg[/IMG][/QUOTE]

Pięknie, można odpocząć :):):)
Dziękuję za zaproszenie ;) tylko szkoda, że to tak daleko pod nas :(

Posted

[quote name='andegawenka']Mniej niż 5 godzin jazdy autkiem własnym - pisze na mapy google :)[/QUOTE] Ninuś będę pamiętała :) może kiedyś się spotkamy :):):)

Posted

[quote name='AgusiaP']Ninuś będę pamiętała :) może kiedyś się spotkamy :):):)[/QUOTE]
Pewnie na świętego Nigdy, ale jakby co to ja się też wpraszam :diabloti:

Posted

[quote name='Mysza2']Pewnie na świętego Nigdy, ale jakby co to ja się też wpraszam :diabloti:[/QUOTE]

Gdybym jechała to na pewno z tobą :-D sama pewnie z tydzień bym jechała i czort wie czy bym dojechała:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Gdybym jechała to na pewno z tobą :-D sama pewnie z tydzień bym jechała i czort wie czy bym dojechała:roll::evil_lol:[/QUOTE]
No pewnie:) a ze mną to zaledwie 6 dni :evil_lol:, prowadził ślepy kulawego:evil_lol:
Agunia nam to nawet GPS nie pomoże bo i tak się wyłączy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol:,
Powinnyśmy spisywać nasze poczynania w kwestii podróży, powieść na miarę Chmielewskiej by napisał:).
Ninuś, ale strzeż się, bo mimo rekordowego braku orientacji z terenie (gorszej już mieć nie można) jakoś dojeżdżamy :diabloti:

Posted

[quote name='andegawenka']Powiem gdzie koczuje bezdomny pies na Roztoczu to raz dwa traficie:evil_lol:[/QUOTE]

Chyba, że tak ;)
Ale nie koczuje tam jakiś bidok?:roll:

Posted

[quote name='Gabi79']Wczoraj wpłynęly deklaracje sierpniowe od Asi Lisowskiej (20,-) i Ady-Vebby (15,-) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!!

Przelalam Kasi za pobyt Aiszuni w sierpniu.[/QUOTE]
Ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']No pewnie:) a ze mną to zaledwie 6 dni :evil_lol:, prowadził ślepy kulawego:evil_lol:
Agunia nam to nawet GPS nie pomoże bo i tak się wyłączy w najmniej odpowiednim momencie:evil_lol:,
Powinnyśmy spisywać nasze poczynania w kwestii podróży, powieść na miarę Chmielewskiej by napisał:).
Ninuś, ale strzeż się, bo mimo rekordowego braku orientacji z terenie (gorszej już mieć nie można) jakoś dojeżdżamy :diabloti:[/QUOTE]O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti:

Posted

[quote name='Panna Marple']O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti:[/QUOTE]
Aniu, to musimy zrobić zawody :lol:, ale nas trudno będzie przebić :evil_lol::evil_lol:

Posted

Chyba jednak zajmujemy pierwsze miejsce w tym temacie :eviltong:
Kiedyś się śmiałyśmy z Elunią, jak zawoziłyśmy sunie do Kasi, że nawet jak jest jedna droga to my i tak pobłądzimy:diabloti:

Posted

No to byłby z nas super zespół w trasie:diabloti:, bo ja jak na mapę patrzę, to wyobrażam sobie takie małe autko, żeby się umiejscowić i wiedzieć czy mam skręcać w lewo czy w prawo, bo inaczej to nic nie rozumiem. Nie wspominając już o widzeniu odległości: 50 metrów, 250 metrów...nie mam zielonego pojęcia ile to w realu:diabloti:

Posted

[quote name='Mysza2']Pewnie, że są cudowne, tylko ludzie są beznadziejni i egoistyczni[/QUOTE]

[quote name='AgusiaP']ale nie wszyscy ;), więc może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która zakocha się w naszej seniorce ;)[/QUOTE]
Rok temu miałem zaszczyt oddawać staruszki do potrójnej adopcji:p Istnieją jeszcze Ludzie na tym świecie:p

[quote name='Panna Marple']O bardzo przepraszam, palmę pierszeństwa w temacie braku orientacji dzierzę ja:diabloti:. Nawet z GPS-em zawsze jest jakiś problem:diabloti:[/QUOTE]
Ja z kolei na odwrót - GPS mi wybitnie przeszkadza:roll: Zawsze wprowadza w błąd i prowadzi na około lub do lasu:evil_lol: Wolę sobie spojrzeć na satelitarne zdjęcia w google'u i zapisać kiedy gdzie i na co skręcić:)

Posted

A ja się kieruję głównie mapą, GPS jest jako "głupi podpowiadacz" , ale za grosz mu nie wierzę, bo już kilka razy naiwnie go posłuchwaszy w wielkich opałach się znalazłam :evil_lol:

A ze spraw wątkowych, to wysłałam podwójny przelew - za sierpień i wrzesień dla Aiszuni

Posted

[quote name='agat21']A ja się kieruję głównie mapą, GPS jest jako "głupi podpowiadacz" , ale za grosz mu nie wierzę, bo już kilka razy naiwnie go posłuchwaszy w wielkich opałach się znalazłam :evil_lol:

A ze spraw wątkowych, to wysłałam podwójny przelew - za sierpień i wrzesień dla Aiszuni[/QUOTE]

Dziękuję serdecznie!!!
Jak "dolecą zaraz uzupełnię w rozliczeniu!!!