łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 hejka ;) i dobre wiesci i nie , biedna Kajka ;( no ja sie nie znam ale jak Neronowi dawałam kości do jedzenia to z tyłka leciał mu piasek i nie mógł się wykupkać więc na logike też bym stwierdzila że mogą to być winne kości ale to tylko taka moja luźna dedukcja ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 i dobre wiesci i nie , biedna Kajka ;( no ja sie nie znam ale jak Neronowi dawałam kości do jedzenia to z tyłka leciał mu piasek i nie mógł się wykupkać więc na logike też bym stwierdzila że mogą to być winne kości ale to tylko taka moja luźna dedukcja ;) Aguś, za duża ilość kości powoduje, że pies "sra piaskiem". Kupa jest wtedy jasna i sypka. Marta, ale co sranie (za przeproszeniem :P) ma do wydzieliny z "pipki"?! Co zatkane gruczoły, mają wspólnego z uganiającymi się za suką psami?! Dziwna ta wetka :/ Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 No dokładnie , takie sypkie jasne coś :/ Tora, jak zje 2 dni z rzędu więcej kości, to też tak ma ;) Ale mnie to nie martwi, bo wiem czemu tak się dzieje :P Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 a ja ju z nie daje Neronowi kości bo mi Sebek nie pozwala :/ mówi że źle przegryzie zrobi się szpikulec na kości i sobie cos tam przebije w żołądku .... Quote
marta1624 Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 No właśnie a Kaja załatwia się bardzo dobrze (ba! Odkąd jest na barfie mam spokój z zatwardzeniami i saneczkowaniem ;)). Więc nie pytać czemu to stwierdziła... Prawdopodobnie sama nie wie co to. Czas chyba na kolejnego weta, niestety to mogę dopiero w przyszłym tygodniu bo szkoła... Liczę na to, że się nie pogorszy (dzisiaj już widzę że lepiej, nie wylizuje się tak i krostki powoli znikają. Oby przeszło do końca ;)). No i coraz więcej ma energii do zabawy- więc dieta chyba działa :) Na razie dostaje 400-450g dziennie barfu i garść smaczków, co chwilę sępi, no ale jest poprawa :) Quote
Oscar Patric Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Dobrze że jest poprawa, ale musisz zmienić jak nic weta Quote
marta1624 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Hejka :) Ja już po szkole, po egzaminie ;) I wykładowca oddawał referaty, muszę poprawić :p Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Hejka :) Ja już po szkole, po egzaminie ;) I wykładowca oddawał referaty, muszę poprawić :P Oj tam poprawki są fajne :D Quote
marta1624 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Hejka :) Tak, dojechałam :) I nie było tak źle (chociaż słuchałam muzyki i nawigacji jednocześnie, bo ja dróg nigdy nie pamiętam :D) Quote
marta1624 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 A mnie zaprowadziła :D Ale też co jakiś czas drogę kojarzyłam :D Ale mi się nie chce tego projektu pooprawiać, rany... Ale dam radę, bo chcę o stypendium znowu pisać ;) Quote
rashelek Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Przyzwyczai się do mniejszej porcji i przestanie sępić :) Poprawiał projekt, jak po stypendium to warto! :D Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 A mnie zaprowadziła :D Ale też co jakiś czas drogę kojarzyłam :D Ale mi się nie chce tego projektu pooprawiać, rany... Ale dam radę, bo chcę o stypendium znowu pisać ;) Warto Quote
marta1624 Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Hejka :) O tak, teraz się przydaje :D Ale na razie nie dla psów, teraz dostał chomik :p Ale w sumie chciałam pakę zwierzaka, tylko nie wiem czy warto... Czy lepiej sobie samemu pokupywać co się chce (zwłaszcza że chciałam do Bytomia jechać :D Tylko czy dojade :p) Quote
angineuuka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Psia paka, jak się nie boisz ;) ja za ta cene wolałabym sobie kupić to co wybiorę. P Quote
marta1624 Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 No właśnie trochę się boję... Bo za 60zł to już mam kilka zabawek wybranych, a smaki oprócz boscha to u mnie za bardzo nie idą... Dam fotki: Jedzenie: I pływanko oszołoma (który nigdy w oczku nie pływał): Quote
marta1624 Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Znikaj, znikaj :p Ale nie wyganiam! :D Quote
łamAga Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Wydawało mi że tutaj pisałam ale chyba nie kliknęłam wyślij hahahahahahha super fotki <3 ale miała Kajka pływanko :D Quote
Recommended Posts