Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka ;)

i dobre wiesci i nie , biedna Kajka ;( no ja sie nie znam ale jak Neronowi dawałam kości do jedzenia to z tyłka leciał mu piasek i nie mógł się wykupkać więc na logike też bym stwierdzila że mogą to być winne kości ale to tylko taka moja luźna dedukcja ;)

Posted

i dobre wiesci i nie , biedna Kajka ;( no ja sie nie znam ale jak Neronowi dawałam kości do jedzenia to z tyłka leciał mu piasek i nie mógł się wykupkać więc na logike też bym stwierdzila że mogą to być winne kości ale to tylko taka moja luźna dedukcja ;)

Aguś, za duża ilość kości powoduje, że pies "sra piaskiem". Kupa jest wtedy jasna i sypka.

Marta, ale co sranie (za przeproszeniem :P) ma do wydzieliny z "pipki"?!

Co zatkane gruczoły, mają wspólnego z uganiającymi się za suką psami?!

Dziwna ta wetka :/

Guest TyŚka
Posted

Poszłąbym naprawdę do innego weta.

Posted

No dokładnie , takie sypkie jasne coś :/

Tora, jak zje 2 dni z rzędu więcej kości, to też tak ma ;)

Ale mnie to nie martwi, bo wiem czemu tak się dzieje :P

Posted

a ja ju z nie daje Neronowi kości bo mi Sebek nie pozwala :/ mówi że źle przegryzie zrobi się szpikulec na kości i sobie cos tam przebije w żołądku ....

Posted

No właśnie a Kaja załatwia się bardzo dobrze (ba! Odkąd jest na barfie mam spokój z zatwardzeniami i saneczkowaniem ;)). Więc nie pytać czemu to stwierdziła... Prawdopodobnie sama nie wie co to.

Czas chyba na kolejnego weta, niestety to mogę dopiero w przyszłym tygodniu bo szkoła... Liczę na to, że się nie pogorszy (dzisiaj już widzę że lepiej, nie wylizuje się tak i krostki powoli znikają. Oby przeszło do końca ;)). No i coraz więcej ma energii do zabawy- więc dieta chyba działa :) Na razie dostaje 400-450g dziennie barfu i garść smaczków, co chwilę sępi, no ale jest poprawa :)

Posted

A mnie zaprowadziła :D Ale też co jakiś czas drogę kojarzyłam :D

Ale mi się nie chce tego projektu pooprawiać, rany... Ale dam radę, bo chcę o stypendium znowu pisać ;)

Posted

Hejka :)

O tak, teraz się przydaje :D
Ale na razie nie dla psów, teraz dostał chomik :p

Ale w sumie chciałam pakę zwierzaka, tylko nie wiem czy warto... Czy lepiej sobie samemu pokupywać co się chce (zwłaszcza że chciałam do Bytomia jechać :D Tylko czy dojade :p)

Posted

No właśnie trochę się boję... Bo za 60zł to już mam kilka zabawek wybranych, a smaki oprócz boscha to u mnie za bardzo nie idą...

Dam fotki:

Jedzenie:

DSC_1128.jpg

DSC_1130.jpg

I pływanko oszołoma (który nigdy w oczku nie pływał):

DSC_1143.jpg

DSC_1144.jpg

DSC_1145.jpg