kalyna Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Tak jak podejrzewałam ;) No to teraz badanie, leki i szybki powrót do zdrowia ;) Quote
marta1624 Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Mam taką nadzieję ;) Byliśmy u innej wetki, bardzo miła, z tego co widzę to zna się na rzeczy ;) I nie liczy żeby zedrzeć, a żeby pomóc ;) Jutro dam znać co dokładnie po badaniach :) Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Hejka :) Dzisiaj pobrana krew, wyniki dopiero będą. A jeszcze mocz do pobrania... Niestety, dzisiejsze "polowanie" nic nie dało, a najlepiej "zebrać" go rano. Jesteśmy na jutro umówieni, nie wiem jeszcze jak ale jej pobiorę ten mocz (siłą :p). Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Polowanie na mocz - powodzenia. Pomaga czasem chochelka :D. Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Dzięki Tyś, w akcie desperacji użyje wszystkiego :D Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 A i jeszcze jedno zalecenie, mało przyjemne- Kajka musi schudnąć +/- 6kg :/ Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 oooo kurcze , nie wyobrażam sobie jak bym miała suce mocz pobrać :/ Sebastian jak miał rottwailerkę to zrobił tak : po nocy poszedł z nią na spacer wiadomo że bedzie jej sie siku chciało , wział płaskie naczynie i jak kucła na siku to szybko jej je podstawił , suka raczej nie przerwie sikania ;) Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 No ja wyciełam lejek z butelki, rano będę za nią łazić :D Musimy dać radę :) Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Ale lejka możesz jej nie wsadzić pod tyłek , a poza ty do czegoś musisz to zebrać to za wysoko będzie .... Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Polecono mi chochelkę :D Ale z butelki wycięłam połowę, i takie cieńsze się zrobiło, jak szufelka ;) o takie coś: http://www.lecznica-fiolka.pl/jak-pobrac-mocz-od-psa/ Quote
marta1624 Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Póki nie padało wyszłam z mędziarzami na spacer, Kajka raz zaczęła sikać, podstawiłam butelkę, i... Zakończyła sikanie. "Uzbierałam" 5ml (mało trochę...), ale jeszcze spróbuje czatować ;) Quote
Erykowa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Trzymam kciuki,żeby się udało.Dobre,że choć trochę jest :) I daj znać po weterynarzu. A zrzucić 6 kg to chyba nie tak łatwo ;) powodzenia też. Quote
marta1624 Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Dzięki Erykowa :) Udało się 9ml uzyskać, uff ;) Teraz wyjeżdżamy (przy okazji zahaczymy o Biedronkę :D) Quote
łamAga Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Aaaaaaaaaa takie coś , no na to powinno sie udać ;) ciekawe czy kupisz cos w biedronce i czy to co mi sie najbardziej podobało :D Quote
kalyna Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Oooo zapowiadają się zakupy biedronkowe, ciekawe czy mieliście jakieś lepsze zabawki niż my...pełno widziałam gumowych zabawek na sznurku ale miękkie to mi się wydawało, dlatego odpuściłam :D Powodzenia z łapaniem siuśków :D Quote
Aleksa. Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Weszłam do biedry po pierś z kurczaka i zahaczyłam o te zabawki.. już szłam z taki czymś długim pluszowym.. :D myślałam, że to z 5 zł kosztuje, patrze na czytniku 10, to stwierdziłam, że szkoda kasy, bo mój pies pewnie by na nie spojrzał z miną 'czy myślisz ze bede się tym bawiła?' :D Quote
łamAga Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 To długie coś pluszowe miało w srodku takie cos szeleszczace ? chcaiałam to kupić młodemu , fajna zabawka :D ale najbardziej mi sie podobał taki jak by wąż z materiału wypchany czymś i na szyi miał takie gumowe coś do gryzienia :D a 5 zł to kosztowały chyba własnie te zabawki z kolby kukurydzy i z tektury hahahaha Quote
Recommended Posts