Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam taką nadzieję ;) Byliśmy u innej wetki, bardzo miła, z tego co widzę to zna się na rzeczy ;) I nie liczy żeby zedrzeć, a żeby pomóc ;) Jutro dam znać co dokładnie po badaniach :)

Posted

Hejka :)

Dzisiaj pobrana krew, wyniki dopiero będą. A jeszcze mocz do pobrania... Niestety, dzisiejsze "polowanie" nic nie dało, a najlepiej "zebrać" go rano. Jesteśmy na jutro umówieni, nie wiem jeszcze jak ale jej pobiorę ten mocz (siłą :p).

Guest TyŚka
Posted

Polowanie na mocz - powodzenia. Pomaga czasem chochelka :D.

Posted

oooo kurcze , nie wyobrażam sobie jak bym miała suce mocz pobrać :/

Sebastian jak miał rottwailerkę to zrobił tak : po nocy poszedł  z nią na spacer wiadomo że bedzie jej sie siku chciało , wział płaskie naczynie i jak kucła na siku to szybko jej je podstawił , suka raczej nie przerwie sikania ;)

Guest TyŚka
Posted

Myślę, że się Wam uda. Powodzenia ;)

Posted

Póki nie padało wyszłam z mędziarzami na spacer, Kajka raz zaczęła sikać, podstawiłam butelkę, i... Zakończyła sikanie. "Uzbierałam" 5ml (mało trochę...), ale jeszcze spróbuje czatować ;)

Posted

Trzymam kciuki,żeby się udało.Dobre,że choć trochę jest :) I daj znać po weterynarzu.

A zrzucić 6 kg to chyba nie tak łatwo ;) powodzenia też.

Posted

Oooo zapowiadają się zakupy biedronkowe, ciekawe czy mieliście jakieś lepsze zabawki niż my...pełno widziałam gumowych zabawek na sznurku ale miękkie to mi się wydawało, dlatego odpuściłam :D

Powodzenia z łapaniem siuśków :D

Posted

Weszłam do biedry po pierś z kurczaka i zahaczyłam o te zabawki.. już szłam z taki czymś długim pluszowym.. :D myślałam, że to z 5 zł kosztuje, patrze na czytniku 10, to stwierdziłam, że szkoda kasy, bo mój pies pewnie by na nie spojrzał z miną 'czy myślisz ze bede się tym bawiła?' :D 

Posted

To długie coś pluszowe miało w srodku takie cos szeleszczace ? chcaiałam to kupić młodemu , fajna zabawka :D ale najbardziej mi sie podobał taki jak by wąż z materiału  wypchany czymś i na szyi miał takie gumowe coś do gryzienia :D a 5 zł to kosztowały chyba własnie te zabawki z kolby kukurydzy i z tektury hahahaha