łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Nie no nie ma się co przemęczać :D moj kuzyn jada czekolade i popija ją piwem :P mnie by mogła skusić milka bąbelkowa :D Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Oj tak, więc odpoczywam :p Znaczy o 22 to się poświęcę i pójdę chomika zamknąć :p Bombelkową bym zjadła, ale białą :D Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 a tak to luzem biega chomiś ? ooo białej jeszcze nie jadłam <oblizuje się> :P Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Tak, w pokoju. Jemu szelek nie kupuje :D Z nitki mogę mu zrobić :p Oj, teraz to mi znowu smaka robisz... :D Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Hahahahahha zrób mu z muliny będą mocne :D dzisiaj się nigdzie nie kupi ale jutro można zrobić nalot na sklep :D Quote
kalyna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ooo czekolada... właśnie wcinałam z orzechami z Lidla, tania i przepyszna ;) Ja uwielbiam czekoladę z czipsami jeść. Albo na zmianę z ogórkami kiszonymi, ammmm mniam :) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 O matko Kalyna to Ty w wiecznej ciąży jestes że lubisz takie smaki :D Quote
kalyna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 O matko Kalyna to Ty w wiecznej ciąży jestes że lubisz takie smaki :D to trzeba mieć dobra flaki, żeby przeżyć takie jedzenie... w młodości jeszcze zupką pomidorową z paczki popijałam... No ale potem wylądowałam w szpitalu :lol: Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Hahahahahha dobra jesteś :D Ja jadłam sledzie w occie zagryzając frytkami z ketchapem ale wtedy miałam początek ciąży :P Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Ala, naprawdę dobra jesteś :D Aga nie mam tu muliny :( Przywiozę z bloków i będę brała Abika na sweet spacerki w pola :p Na pewno mi nie ucieknie... :p Quote
kalyna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ala, naprawdę dobra jesteś :D Aga nie mam tu muliny :( Przywiozę z bloków i będę brała Abika na sweet spacerki w pola :P Na pewno mi nie ucieknie... :P Tiaaa jak ja robię eksperymenty to często mamuśka nawet na to patrzeć nie może... ale pytam czy ktoś nie chce spróbować, coby na samoluba nie wyszła :lol: Ej z szczurkiem to by przeszło, ale chomiś no cóż ;) Quote
marta1624 Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Tiaaa jak ja robię eksperymenty to często mamuśka nawet na to patrzeć nie może... ale pytam czy ktoś nie chce spróbować, coby na samoluba nie wyszła :lol: Ej z szczurkiem to by przeszło, ale chomiś no cóż ;) Haha to możesz nie zauważyć różnicy w ciąży :D Chomiś miałby inne zdanie o tym spacerze jak myślę :p Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Marta tak jak mówisz Kalyna przegapi ciąże :P kup chomisiowi juliusy :D Quote
Oscar Patric Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 To chyba wszedzie zjeb...ana majówka jest :/ ja nie przepadam za czekoladą z dodatkami więc obżeram się chipsami serowymi :D i popijam piwem :D same puste kalorie , jutro bede miała kaca moralnego :D Ja to uwielbiam "wkładać" w siebie puste kalorie lol Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ja to uwielbiam "wkładać" w siebie puste kalorie lol Ojj ale Ty możesz sobie na to pozwolić bez kaca moralnego ;) Quote
marta1624 Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Ja znowu się kiełbachą opycham :D Aga patrz, a dopiero co zamówiłam "kilka" rzeczy dla Abika... Aż kurcze szelek nie wzięłam :( (:p :p :p) Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ja zjadłam platki na mleku i zaraz wybuchne :P Buuu to szybko napisz do nich może bedziesz mogła domówić :D Quote
marta1624 Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Ja teraz też się czuję jakbym miała wybuchnąć... Ehh, widzisz, nie mają julków :p No trudno, wystarczą mu zioła :D A z zamówieniem z zooplusa jeszcze domówię jedną karmę, ale to kiedyśtam :D Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ja zaniedbuje swoje zwierzaki , zamawiam im tylko karmę :P Quote
marta1624 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Do Tozu cię zgłoszę :p Znęcasz się nad biednymi zwierzątkami :p A u mnie ciekawie... Kaja chyba dostała cieczki, ma czerwone "tam" i leci z niej śluz, plus dostała uczulenia (6 krostek) w tamtych okolicach. Dodatkowo dzisiaj na spacerze spotkaliśmy 6 psich kumpli, którzy po niej chcieli skakać- Lucek też nagminnie na nią włazi. Tak więc jutro wet... :( Quote
angineuuka Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Czerwone ''tam'' xD Jak ma powiekszona to pewnie ma :p Luc jajeczny? Quote
Oscar Patric Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ojj ale Ty możesz sobie na to pozwolić bez kaca moralnego ;) Tak nie do końca, ostatnio mi się przytylo ;) Quote
marta1624 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Czerwone ''tam'' xD Jak ma powiekszona to pewnie ma :p Luc jajeczny? Oj tak miłej określić chciałam XP Tak, ma powiększone ;) I Lucyn jajeczny ;) Ale..... Kaja 2 lata temu miała sterylkę, a teraz coś takiego :OTak nie do końca, ostatnio mi się przytylo ;) Oj trochę się nam należy :D Hejka :) Hejj :) Gorąco... Quote
*Magda* Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Żeby nie było, że coś jej się tam dzieje złego :/ Quote
Recommended Posts