szajbus Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ares prosi o pomoc wszystkie cioteczki i wszystkich wujków Quote
Monia70 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dobranoc Aresku! Jutro cały dzien mnie u Ciebie nie będzie , bo będę w pracy ale bede pamietać. Quote
szajbus Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Widzę, ze są chętni do wpłacania na wózeczek. Koszt niewielki ( w porównaniu do tych zagranicznych), bo wstępnie ok 600 zł więc mam pytanie czy sprawa wózeczka posuwa sie do przodu? Czy ktoś już pobrał wymiary i ile nam brakuje mniej więcej do wózeczka. Quote
Irkowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jutro sprawdze konto Aresa.(jesli nie bede mogla sie dobic na dogo poprosze Neris albo Monie o wpis )sadze ze niestety brakuje duzo.Wolalabym zeby Pan Piotr wstrzymal sie z "robota" do czasu az sie nie uzbiera kaska...bo co ja zrobie w sytuacji kiedy zbiore naprzyklad 100zl i ani grosza wiecej ? otwarcie mowie ze nie bede w stanie pokryc tych kosztow...mam jeszcze do splacenia dlug za Polo,dlatego tak koszmarnie boje sie takiej sytaucji . Quote
Eva Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Monia70']Dziekujemy !!! A co to "duecik" ? Monia70 dzięki za zainteresowanie. DUECIK to para wspaniałych psiaków ( dwóch wiernych przyjaciół - w tym jeden bez kawałka łapki), które były skazane na śmierć. Jednak dzięki ich instynktowi i sprytowi oraz grupie cudownych DOGOMANIAKÓW udało się uratować ich od śmierci. Teraz przebywają w przytulisku. SZUKAMY dla nich dobrego domku, gdzie będą mogły być razem ze sobą i z kochającymi opiekunami. Naprawdę swoim trudnym , dotychczas, życiem zasłużyły na taki wymarzony, kochający domek. A oto link do ICH wątku ( polecam, naprawdę trzymajaca w napięciu lektura i zdjęcia cudownego DUECIKU - RUDASIA I MC. GAYWERA ): www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6363919 Quote
aneta-amicus Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Chcę wpłacić pieniądze, ale nie mam nr konta:-( Chrupek ma poroblemy z internetem, to może ktoś, kto już wpłacał, prześle mi na jakie konto przesłać pieniądze? Quote
Monia70 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dopiero wróciłam z pracy :cool1: JUz pisze prv aneta-amicus. Dostałąm od Chrupek ten nr.jej konta ale nie wiem czy moge podac na wątku czy tylko prv, więc wysyłam prv. Quote
Eva Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Aresiku, wpłaciłam dzisiaj 50 zeta na wózeczek dla Ciebie. Trzymaj się !!!! Napewno się uda !!!!! Quote
furciaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 czy i gdzie psiak jest ogloszony?? tylko allegro czy cos jeszcze? kasa dysponowac bede dopiero za jakis czas wiec na dobry poczatek moge zajac sie ogloszeniami... Quote
aneta-amicus Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Monia70 napisał(a):dopiero wróciłam z pracy :cool1: JUz pisze prv aneta-amicus. Dostałąm od Chrupek ten nr.jej konta ale nie wiem czy moge podac na wątku czy tylko prv, więc wysyłam prv. Dzięki, dostałam prv. A ja jestem w gorącej wodzie kąpana:oops: Z kontami jest różnie, lepiej podawać w wiadomościach prywatnych - nigdy niewiadomo kto to zauważy:p Quote
Neris Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czy do wszystkich którzy prosili doszły juz PM z numerem konta Chrupka? Dogo mi tak muli że nie wiem czy dobrze powysyłałam. Chrupek wczoraj wieczorem sprawdzała saldo i na razie nie ma jeszcze żadnych wpłat na wózek. Pewnie dzisiaj dojdą i jak tylko dostanę info - napiszę na wątku. Quote
Neris Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Adresu jako takiego to ja nie mam, wiem jak tam dojechać. Ale najpierw trzeba by się umówić, ta wetka może być w trasie u pacjentów. Zaraz do niej zadzwonię i zapytam czy mogę przekazywać jej dane dalej w świat. Quote
ewasuwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja też proszę o numer konta. Na kawałek, może na kółko sie dorzucam. Kochany psiurek. Niebo by się uchyliło. Quote
Gugusia7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja też proszę o numer konta!!!!!!!!! Dajcie póki mam pieniądze - plisssssssss Quote
Aga_Mazury Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Do mnie konto na priw doszło, dziekuję :) przelew zrobiony Quote
Monia70 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Aresku , pieseczku.Jak Ci minął dzień? Kto mógłby napisać coś o Aresku?????????????????????????????????? Quote
Eva Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Monia70 napisał(a):Aresku , pieseczku.Jak Ci minął dzień? Kto mógłby napisać coś o Aresku?????????????????????????????????? No , właśnie zbieramy pieniążki, a informacji o psiaku tak mało. Nikt GO :shake: nie odwiedza???? Quote
Neris Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja nie mam możliwości go odwiedzić bo nie mam auta a bez niego ciężko się tam dostać. Ares bardzo się przywiązał do swojej hotelowej opiekunki i tak sobie powoli żyją... Quote
furciaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to ja ponowie moje pytanie:cool1: czy Ares byl oglaszany na innych stronach czy tylko allegro? jesli potrzebne ogloszenia to moge pomoc... nic wiecej w chwili obeznej zrobic niemoge niestety... Quote
Recommended Posts