Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

Posted

Witam Cię Aresku :loveu:
Zobacz niepełnosprawny Oskarek znalazł domek, niepełnosprawny Milord też( za naszą garnicą) więc i na pewno do Ciebie też usmiechnie się szczęście i będziesz na swoim podwórku radosnie skakał !!

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek napisał(a):
kurde , mam jakis klopot z dogo.nie moge dodawac "mordek" , edytowac ...nic nie moge oprocz pisania wszystkiego w jednym ciągu ... co jest ?

U mnie jest OK

Posted

Chrupek napisał(a):
kurde , mam jakis klopot z dogo.nie moge dodawac "mordek" , edytowac ...nic nie moge oprocz pisania wszystkiego w jednym ciągu ... co jest ?

Ostatno są ciągle jakieś problemy z dogo...

Aresku w górę!

Posted

Odwiedzam skaczącego Aresika.
Jak Ci minął dzień?
Ktoś się widzial z Aresikiem?

Mam pytanie , czy ktoś dzwonił w sparwie wózka do p.Piotra Swięcickiego do Wrocławia??????????????http://www.dogxtension.eu/
Pan właśnie robił wózek dla mojego Dżekusia

• CHcę jutro zadzwonić, chyb , że juz ktos z nim rozmawiał :cool1:

• Posted

Biedny Ares! Jeju. Jestem pod wrażeniem jak pokornie zwierzęta znoszą swój los. Człowiek musi się wiele uczyc od zwierząt.
    Cudna mordulka. :dog:
    Z wózeczków to chyba najsprawniej psu na tym z dwoma kółkami. Hm tak mi się wydaje. Jak już będzie coś wiadomo o składce na wózek to ja się z pewnością dorzucę.Niech psinka śmiga 4X4 :painting:

Posted

Dopiero tu zajrzałam...Ale widzę, że Ares to wspaniały i śliczny psiak...Tyle ma woli życia...tyle walczy, by żyć... Jak będą potrzebne bazarki dla pieska...bo chyba jego leczenie trwa nadal? To ja mogę wesprzeć...:)

Posted

Aresik ma sponsora na hotel, jednak już na wózeczek musimy nazbierać.
    Dostawał wcześniej leki wspomagające odbudowę systemu nerwowego, już w tej chwili ich nie dostaje.

Posted

A ile pieniążków potrzeba na taki wózeczek dla Aresika? U mnie krucho z kasą, ale postaram się trochę pomóc. Proszę o szczegóły.