Monia70 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam Cię Aresku :loveu: Zobacz niepełnosprawny Oskarek znalazł domek, niepełnosprawny Milord też( za naszą garnicą) więc i na pewno do Ciebie też usmiechnie się szczęście i będziesz na swoim podwórku radosnie skakał !! Quote
Fundacja Medor Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 wierze w to głeboko ze i do areska usmiechnie sie los Quote
Irkowa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 kurde , mam jakis klopot z dogo.nie moge dodawac "mordek" , edytowac ...nic nie moge oprocz pisania wszystkiego w jednym ciągu ... co jest ? Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To może w panelu aministarcyjnym napisz... Quote
Zmysł Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Chrupek napisał(a):kurde , mam jakis klopot z dogo.nie moge dodawac "mordek" , edytowac ...nic nie moge oprocz pisania wszystkiego w jednym ciągu ... co jest ? U mnie jest OK Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Chrupek napisał(a):kurde , mam jakis klopot z dogo.nie moge dodawac "mordek" , edytowac ...nic nie moge oprocz pisania wszystkiego w jednym ciągu ... co jest ? Ostatno są ciągle jakieś problemy z dogo... Aresku w górę! Quote
Monia70 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Odwiedzam skaczącego Aresika. Jak Ci minął dzień? Ktoś się widzial z Aresikiem? Mam pytanie , czy ktoś dzwonił w sparwie wózka do p.Piotra Swięcickiego do Wrocławia??????????????http://www.dogxtension.eu/ Pan właśnie robił wózek dla mojego Dżekusia CHcę jutro zadzwonić, chyb , że juz ktos z nim rozmawiał :cool1: Quote
halbina Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Aresiku, wciąż wierzę, że uda ci się jak Oskarkowi... i znajdziesz dom... Oskar znalazł dom! Quote
Monia70 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jestem w trakcie rozmów z p.Piotrem.... Aresku, jak ja bym chciała widzieć Cie w domku :loveu: Quote
ewasuwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Biedny Ares! Jeju. Jestem pod wrażeniem jak pokornie zwierzęta znoszą swój los. Człowiek musi się wiele uczyc od zwierząt. Cudna mordulka. :dog: Z wózeczków to chyba najsprawniej psu na tym z dwoma kółkami. Hm tak mi się wydaje. Jak już będzie coś wiadomo o składce na wózek to ja się z pewnością dorzucę.Niech psinka śmiga 4X4 :painting: Quote
neverend Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dopiero tu zajrzałam...Ale widzę, że Ares to wspaniały i śliczny psiak...Tyle ma woli życia...tyle walczy, by żyć... Jak będą potrzebne bazarki dla pieska...bo chyba jego leczenie trwa nadal? To ja mogę wesprzeć...:) Quote
Neris Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Aresik ma sponsora na hotel, jednak już na wózeczek musimy nazbierać. Dostawał wcześniej leki wspomagające odbudowę systemu nerwowego, już w tej chwili ich nie dostaje. Quote
carolinascotties Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Neris - a czy Ares ma coś, co ochrania jego przednie stawy podczas chodzenia ? Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Monia70 rozmawiaj, rozmawiaj.... Milordzik napewno chętnie wesprze kolegę, który jeszcze nie ma domku Quote
Neris Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nie wiem czy Ares ma ochraniacze, musiałabym zapytać wetki, ale szczerze mówiąc nigdy nie widziałam żeby coś takiego nosił. Quote
gallegro Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Aresiku, jestem z Tobą... i mocno wierzę, że tak jak wiele innych niepełnosprawnych psiaków, poznasz jeszcze co to własny, kochający Pan... Quote
Eva Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A ile pieniążków potrzeba na taki wózeczek dla Aresika? U mnie krucho z kasą, ale postaram się trochę pomóc. Proszę o szczegóły. Quote
Recommended Posts