Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Ja nie mam możliwości go odwiedzić bo nie mam auta a bez niego ciężko się tam dostać.

Ares bardzo się przywiązał do swojej hotelowej opiekunki i tak sobie powoli żyją...

Ja mam możliwość go odwiedzić, ale nie wiem, gdzie. Od ponad dwóch tygodni dopytuję się o adres:shake:

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Furciaczek !
Chyba było tylko Allegro:shake:
Chyba musimy wziąć się same za Areska(ogloszenia) bo CHrupek ma problemy z dogo a Neris bez auta a chyba tylko One mogły cos powiedziec:cool1:

Posted

zmarnowalam 30 minut , ale udalo sie tutaj dobic... jesli mozecie pomoc z ogloszeniami bede wdzieczna , dawalam oglsozenia , ale dosc dawnowiekszosci oglsozen wygasla waznosc... Monia - czy udalo Ci sie dobic do P.Malgosi ? Zmysl - napisz do mnie na maila

Posted

Pani Małgosia nie odbiera moich telefonów.Przykro mi.
Również nie ma żadnego odzewu od siostry p.Małgosi, gdzie poprzez maila prosiłam o pomoc w kontakcie z p.Małgosia i przekazanie jak mierzyć Aresa oraz tel.do p.Piotra.Tu równiez mi przykro.
Jesli Zmysł byłby u Aresa i mógłby go zmierzyć to ja oraz p.Piotr służe wszelka pomocą jak to zrobic.

Aresku, jakos mi tak smutno....

Posted

Cudnie cudnie cudnie - to jest szansa że będzie mógł poruszać się mniej karkołomnie. Ja już sobie myślałam jak on będzie kicał jak zima nadejdzie.
Trzeba zdążyć przed nadchodzącymi zmianami pogodowymi.
Trzymam kciuki. :multi:

Posted

Super , że jest juz tyle wpłat !!

Neris napisał(a):
Można zaczynać pracę nad wózkiem...

:cool1: :cool1:
można, można ......
Ale nie mozna bo nie ma wymiarów....:shake:
lecę na nockę
Dobranoc Areskowi i wszystkim jego przyjaciołom.
Dziekuje , że jesteście.

Posted

Monia70 napisał(a):
Furciaczek !
Chyba było tylko Allegro:shake:
Chyba musimy wziąć się same za Areska(ogloszenia) bo CHrupek ma problemy z dogo a Neris bez auta a chyba tylko One mogły cos powiedziec:cool1:

Neris napisał(a):
Wiem że Chrupek ogłasza psy na kilkunastu portalach internetowych. NIe ma jej teraz w necie, jak się pojawi to wypytam o ogłoszenia Aresa.

dzieki dziewczyny za odpowiedz:)

Chrupek napisał(a):
zmarnowalam 30 minut , ale udalo sie tutaj dobic... jesli mozecie pomoc z ogloszeniami bede wdzieczna , dawalam oglsozenia , ale dosc dawnowiekszosci oglsozen wygasla waznosc... Monia - czy udalo Ci sie dobic do P.Malgosi ? Zmysl - napisz do mnie na maila

jesli niemacie nic przeciwko to porobie jakies ogloszenia... musze miec dane kontaktowe...

Posted

szajbus napisał(a):
Zmysł, w takim wypadku jedyna nadzieja w Tobie, ze wymierzysz Aresa

Obawiam się, że nic z tego nie będzie - wciąż nie mam namiarów. Wysłałem maila do Chrupka i cisza.

Posted

Neris napisał(a):
Chrupek mówiła mi wczoraj że z Tobą mailuje. Czy to znaczy że jakieś maile nie podocierały?

Żaden mail do mnie nie dotarł. Ja wysłałem od siebie i też nic.

Posted

Dzięki za konto na priv. Neris.:p
Dla Areska na jedno kółko chociaż- 40zł od Ewy i Grada :painting:
Przed chwilą przelałam netem więc pewnie dzień lub dwa i będzie na koncie.

Cieszę się ,że Milord też pomaga Aresikowi, bo Milordzik był też moim wirtualnym "podopiecznym", że jak już jeden piesek ma lepiej to przekazuje temu bardziej już potrzebującemu. Dzięki Aga i Milordziku.:ylsuper:

No to czekam na dobre wieści i liczę, że Aresikowi się spodoba wózeczek jak już będzie zmontowany i będzie wolał sobie pojeździ niż pokangurzuc.;)

Posted

Słuchajcie bez jaj, czy temu psu naprawdę jest potrzebna pomoc? Bo albo ja jestem z innej planety, albo dostaje oczopląs i czytam inaczej niż jest napisane. Z tego co wyczytałam to sporo osób jest zaangazownaych w to, żeby psina miała wreszcie wózeczek. Sprawa wózka dopięta prawie na ostatni guzik z panem, który podjął sie tego zadania. Inni wpłacaja pieniądze, ale problem w tym, żeby wymierzyć psa. Ludzie to jest po prostu śmieszne!!!!!
Znalazla się osoba, gotowa pobrać wymiary to nie ma kontaktu na osoby opiekujące sie psiakiem. Albo ja jestem nienormalna, albo tu coś nie gra.