zozola77 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='elik']Domek jest w Chrzanowie - mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Krakowem i Katowicami.[/QUOTE] wow !!! Huzar !!! jestem miło zaskoczona... bo to prawie po sąsiedzku w sensie miejscowowści...jak wszystko pójdzie oki..to mogę sie z kims wybrac na poadopcyjną...ale ciiiii na razie czekamy na wiesci z PRZEDadopcyjnej..to juz jutro...:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
paula_t Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Wchodzę na wątek, a tu takie wieści!:crazyeye: Super, że wpadłyście na pomysł, żeby podesłać Państwu Huzara. Trzymam mocno, mocno kciuki za wizytę PA! :) Quote
ania68 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Tak, kciuki potrzebne, ale jestem dobrej myśli :) Huzar może nie jest aż tak pięknym psem, ale za to charakter ma cudowny :loveu: Już nie mogę się doczekać jutra... Quote
Ayame Nishijima Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='ania68']Tak, kciuki potrzebne, ale jestem dobrej myśli :) Huzar może nie jest aż tak pięknym psem, ale za to charakter ma cudowny :loveu: Już nie mogę się doczekać jutra...[/QUOTE] Tak... Ze wszystkich psów u betkak Huzar ma najlepszy charakter. (Przyznaję to z niewielkim żalem, bo przecież to Mile powinnam chwalić, ale Mila jest złodziejką ;)) Huzar jest stabilny, uległy, bardzo bardzo szybko uczy się czego się od niego wymaga i bardzo chce zadowolić opiekuna. Jednocześnie jest przylepiasty :) Naprawdę pies idealny. Huzar, zrobiłeś ze swojej strony co mogłeś, żeby oczarować państwa. Trzymam za ten domek kciuki, bo ci się, chłopie, należy :) Quote
agnilas Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Tak... Ze wszystkich psów u betkak Huzar ma najlepszy charakter. (Przyznaję to z niewielkim żalem, bo przecież to Mile powinnam chwalić, ale Mila jest złodziejką ;)) Huzar jest stabilny, uległy, bardzo bardzo szybko uczy się czego się od niego wymaga i bardzo chce zadowolić opiekuna. Jednocześnie jest przylepiasty :) Naprawdę pies idealny. Huzar, zrobiłeś ze swojej strony co mogłeś, żeby oczarować państwa. Trzymam za ten domek kciuki, bo ci się, chłopie, należy :)[/QUOTE] No ja też zagladam niecierpliwie. Radek Balbina i Czarek tez trzymają kciuki cały czas. Quote
Ayame Nishijima Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 noooo... czekamy. Jak na szpilkach :) Quote
ania68 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Wieści są :) Wszystko w jak najlepszym porządku. Państwo bardzo odpowiedzialnie podchodzą do adopcji, o wszystko dopytują, aby Huzarowi było u nich jak najlepiej. Huzar będzie mógł pojechać jak tylko Pan uszczelni ogrodzenie, bo mieli włamanie i zniszczono im część siatki. Betkak ma zapytać jaki byłby koszt zaczipowania Huzara, poprosiłam ją o to. Co o tym myślicie? Quote
agnilas Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ciesze się że wizyta sie udała. ale czipowaniu jestem osobiście przeciwna. w Polsce nie ma bazy na te czipy i w sumie nic to nie daje że pies ma czipa ważniejsza jest adresówka na obroży a te czipy to takie znowu zdrowe nie są. mam złe doświadczenia z czipem u mojego psa z przed wielu lat Quote
edek Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Super wieści :multi:. Ja jestem za zaczipowaniem i adresatką, taką metalową i grawerowaną. Teraz chyba największa baza to safe animal. Ja płaciłam 50 zł za chipowanie. Quote
elik Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Fantastyczne wieści :) Jestem za wykorzystaniem wszystkiego, co umożliwi odnalezienie psa w razie jego zaginięcia. Quote
zozola77 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 no to super ze domek okej ..i oby sie Huzarowi spodobali :diabloti: jest jakis termin kiedy uporaja sie z ogrodzeniem?? Quote
Ayame Nishijima Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Na razie nie wiadomo, ale Ania68 ma prowadzić rozmowy. Też uważam, ze nie ma co skąpić i chip się przyda. Obrożę z adresatką pies może zgubić. Jaka jest chip, to przynajmniej jest nadzieja, ze ktoś poszuka. Quote
ania68 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ogrodzenie dzisiaj będzie skończone. Ustaliłam z panem Grzegorzem, że dowieziemy Huzara w sobotę po 14-tej. Ayame z Kazimierzy do Krakowa, a ja z Krakowa do Luszowic k/Chrzanowa. Ależ się ogromnie cieszę :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
gluchypies Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Wow, czyli już pojutrze Huzar będzie w swoim domku!!! :bigcool: Quote
Ayame Nishijima Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Na to właśnie wygląda... Elik odwaliła kawał dobrej roboty namawiając Państwa na naszego Mistrza Dobrych Manier, a Huzar - prezentując się z najlepszej strony. I pomysleć, ze tyle czasu siedział w Olkuszu, póxniej tak długo zero zapytań i nagle DOM! :) Quote
ania68 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Dobrze, że mamy Korki-naganiacze :) Elik-dziękuję :loveu: Ayame-dziękuję, że pomożesz w transporcie :loveu: Pan Grzegorz bardzo dobrze wypowiada się o Huzarze myślę, że gdyby nie mieli ze sobą kontaktu fizycznego, to nic by z tego nie było. Ale i tak cały czas się boję, że coś nieprzewidzianego może się stać, tfu,tfu,tfu, za siebie. Quote
agnilas Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ja tez sie troszkę boję. Czy można tego Pana Grzegorza porosić żeby przysyłał zdjęcia Huzara późńiej? Żeby było wiadomo że wszystko w porządku no i ja będę za nim tęskniła :roll: Quote
paula_t Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Boję się zapeszyć, więc póki co nie ekscytuję się za bardzo, ale bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pozytywnie i już w sobotę Huzarek będzie w nowym domu:) Quote
Ayame Nishijima Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Jasne, ze poprosimy o fotki :) No bo jakby tak inaczej! ;) I wszystkie będziemy za nim tęsknić. Quote
Marycha35 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kurczaki, ale fajocha z tym domkiem:) Oby wszystko się udało:):):):) Quote
Recommended Posts