Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ajw']...
Chyba że wysłałbym Ci tylko same zdjęcia i opisy rzeczy na maila a Ty je wstawisz?
Wtedy jak ktoś coś kupi to Ty będziesz mogła dopisywać tam różne rzeczy, bo to będą Twoje posty.
Co Ty na to?[/QUOTE]
Doskonale, przysyłaj :)
Super współpraca !!!

Edited by elik
Posted

[quote name='ajw']Elik ale wyślę jutro po południu, bo mam aparat, ale bez lampy :) i niefajne zdjęcia wychodzą przy takim świetle.[/QUOTE]
Ok. Lepiej poczekać a żeby zdjęcia były ładniejsze. Na razie rozkręcamy ten imieninowy bazarek więc nie ma pośpiechu.
[quote name='bea100']A w jakim wieku jest ta psinka? Ktoś coś wie?[/QUOTE]
Trudno ocenić ze zdjęcia, ale myślę, że może mieć około 2 lata. Z większym prawdopodobieństwem mógłby ocenić wet po oglądnięciu go.

Posted

[quote name='renatka_s']Zaglądam do psinki, trzymam kciuki, żeby udało mu się pomóc.[/QUOTE]

Zapraszamy też na bazarek. Link pioniżej

[SIZE=2][FONT=century gothic][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251204-WPADNIJ-G%C5%81OSUJ-wygraj-puchar-Bazar-do-28-02-2014-godz-22-00?p=21905321#post21905321"][COLOR=#0000ff]Wpadnij, zgłaszaj, głosuj, wygrywaj[/COLOR][/URL]

[/FONT][/SIZE]

Posted

Ten rudy jest tam tak samo długo jak nasz bezimienny :( Ale charakterek to on ma :( To właśnie on gryzie wszystkie psiaki :(
Myślę, że jeżeli naszemu bezimiennemu uda się pomóc, to następny powinien właśnie on.

Wczoraj porozsyłałam sporo zaproszeń, dziękuję tym, którzy zaglądnęli :Rose:

Ayame, czy masz już jakieś dane gdzie ewentualnie można by go umieścić?

Posted

Dzięki ania68, ten rudy jest bardzo pięknym psem ( a będzie jeszcze piękniejszy jak się o niego zadba), a bardzo wiele psów/dorosłych samców nie znosi tłoku samców obok ;). Jak będziecie go wyciagały, dajcie mi znać na pw.

Posted

[quote name='ania68']Ten rudy jest tam tak samo długo jak nasz bezimienny :( Ale charakterek to on ma :( To właśnie on gryzie wszystkie psiaki :(
Myślę, że jeżeli naszemu bezimiennemu uda się pomóc, to następny powinien właśnie on.

Wczoraj porozsyłałam sporo zaproszeń, dziękuję tym, którzy zaglądnęli :Rose:

Ayame, czy masz już jakieś dane gdzie ewentualnie można by go umieścić?[/QUOTE] Aniu, niewiem, jak jest teraz, ale ja widziałam jak rudzielec bawił się w boksie z tym "wilkiem", więc może nie jest aż tak źle? Za to warczy na ludzi, bardziej to mnie martwi:-(

Posted (edited)

[quote name='ania75']dziękuję za zaproszenie - dam 20 zł ale jednorazowo niestety :oops:[/QUOTE]
[B]Pięknie dziękujemy :Rose:[/B]

Może wpadniesz na bazarek dla niego ? :)

[quote name='margoth137']jestem u bidulki:([/QUOTE]

Serdecznie witamy i na bazarek na imię dla bezdomniaka z pięknymi nagrodami zapraszamy

[CENTER][SIZE=4][FONT=century gothic][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251204-WPADNIJ-GŁOSUJ-wygraj-puchar-Bazar-do-28-02-2014-godz-22-00?p=21905321#post21905321"][COLOR=#0000ff]Wpadnij, zgłaszaj, głosuj, wygrywaj[/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]

Edited by elik
Posted

Jestem u kolejnego olkuszaka. Stałej już nie dam rady, bo zadeklarowana po uszy jestem, ale jakiegoś grosika jednorazowo wpłacę:oops:
A jak już się uda chłopaka stamtąd wyciągnąć, to mogę pomóc przy ogłoszeniach :)

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Jestem u kolejnego olkuszaka. Stałej już nie dam rady, bo zadeklarowana po uszy jestem, ale jakiegoś grosika jednorazowo wpłacę:oops:
A jak już się uda chłopaka stamtąd wyciągnąć, to mogę pomóc przy ogłoszeniach :)[/QUOTE]

Zapraszam serdecznie i ogromnie dziękuję :) :)
Ogłoszenia i Twoje piękne zdjęcia bardzo mu się przydadzą :)

Edited by elik
Posted

Jestem i ja ;)
Zdjęcia i opisy rzeczy udało mi się zrobić dziś rano :), ale Internet mi szaleje, nie mogę wysyłać maili, ale będę próbować ;)

Posted

[quote name='ania68']Jestem u chłopaka :)[/QUOTE]
[quote name='ajw']Jestem i ja ;)...[/QUOTE]

Bardzo serdecznie Wam dziękuję. Wiem, że macie ogrom pracy, a jednak i temu biedaczkowi przyszłyście z pomocą :loveu:

[quote name='ajw']...Zdjęcia i opisy rzeczy udało mi się zrobić dziś rano :smile:, ale Internet mi szaleje, nie mogę wysyłać maili, ale będę próbować ;-)[/QUOTE]
W weekendy sieć jest zazwyczaj bardzo obciążona i pewnie dlatego te kłopoty. Poczekajmy :)

[quote name='Olena84']Na razie tylko jestem...[/QUOTE]
Witamy. To już bardzo dużo :)