brazowa1 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 czasem chca go prezentowac pracownicy schroniska,a moj kochany Koksiu,ucieka wtedy do budy. Quote
brazowa1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 nie wiem.Wszyscy sie głowia,czemu on nadal w schronie. Koks z nowa piłka. Quote
brazowa1 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 jest jeszcze "puchaty" po zimie,najbardziej podoba mi sie z zupełnie gladka,letnia sierścia. Quote
ponka1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jaki ładny na tych wiosennych fotkach, szkoda że nie może mieć codziennie spacerów. Quote
szuwar Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ładny to mało powiedziane - on jest śliczny!!! Quote
brazowa1 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 bylby jeszcze piekniejszy,gdyby byl wybiegany i umięsniony. Quote
brazowa1 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dostalam dzis SMSa,potem telefon-na temat Koksa,Jakas bardzo mila pani,poprosila o skontaktowanie sie ze mna,w jego sprawie.Nie wiem,ktora to taka mila,przyznac ,sie,Akuszko,to Ty?:cool3: Z bardzo fajna osoba rozmawialam,az strach sie bac.Po akcji z fioletka,juz ciezko mi zaufac i jeszcze w najblizszym czasie bedzie sie to odbijac. Jest klopot z alergia u TZta,wiec chca sprawdzic przed adopcja-nie na każdego psa reaguje.Nawet umowilysmy sie na ofiarowanie siersci Koksa po czasaniu :evil_lol: Dlatego spedze jutro z zainteresowanymi jak najwiecej czasu i bede gadac,az uszy popuchna :p Po cichu licze,ze to właśnie CI. Quote
akucha Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To nie ja!!!! Przyznać się ciotki, która ludzi znalazła? Quote
brazowa1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 czuje,ze bedziemy miec dobra adopcje,nawet jezeli nie bedzie to Koks.na razie pani jest zalamana,bo byla wczoraj u Koksa (przed boksem) i pies nawet nie zamerdal ogonem,nie byl nimi zainteresowany.Ha! a kto przychodzi z pustymi rękoma?:mad: w gosci do Koksa :lol: a swoja droga,jestem wdzieczna Tobie Ponko i wszystkim,ktorzy odwiedzali czasem Koksa,dzieki Wam,pies nauczyl sie proponowania zabawy osobom towarzyszącym-ma szaase zrobic bardzo dobre wrażenie. Quote
ponka1 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Koksik, trzymam kciuki, żebyś się spodobał, pogoda ładna, jak zobaczą na spacerze, to muszą ciebie docenić. Tak by było dobrze, żebyś wreszcie znalazł prawdziwą rodzinkę i na zawsze opuścił ten boks. Quote
szuwar Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 O rany, aż się boję trzymać kciuki... No przecież oni muszą wziąć Koksa. Muszą i już. Quote
brazowa1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 bardzo fajna osoba,tez sie boje miec nadzieje. Na razie musmy sprawdzic,czy Koks uczula. Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ludzie rokuja,ale ze wzgledu na alllergie TZta,musza sie skonsultowac jeszcze z dermatologiem,aby wywiedziec sie wiecej o odczulaniu-na wypadek,gdyby uczulenie pojawilo sie po adopcji-a tak taż może być. Quote
ponka1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 To dobrze, że to sprawdzą przed adopcją, to nie dywan który można usunąć. Koks musi mieć ludzi na stałe. Quote
brazowa1 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 mimo,ze ludzie bardzo fajni,domu nie bedzie.Wizyta u lekarza byla jednoznaczna-nie ma odczulania na psy (tylko na koty),wysokie ryzyko wystapienia uczulenia w przyszlosci,nawet na psa,ktory obecnie nie uczula i generalnie zalamka. Szkoda mi moze nie tyle Koksa,bo Koks o niczym nie wie,ile fajnych ludzi,ktorzy zostaja pozbawieni mozliwosci posiadania psa :( Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ma ktos z was doswiadczenie z alergikami,odczulaniem,moze polecić psolubnego speca od alergii? Bo szukaja jakiegos wyjscia,lekarza,ktory wiecej wie...To fajni ludzie-najbardziej podoba mi sie,ze nie unikaja trudnych tematow i nie dzialaja pod wpływem chwili,a "potem jakos sie ułozy". Koks przepieknie bawil sie z gośćmi i aż zal,ze u nich nie zamieszka. Quote
ponka1 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Koleżanka ma alergię m.in. na sierść, ale psy w domu były i są, tyle że teraz jest futrzak o pudlowatym włosie, którego nie gubi i pewnie reakcja łagodniejsza. Jednak silniej uczulają świnki morskie i koty. Quote
Recommended Posts