Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam dzis SMSa,potem telefon-na temat Koksa,Jakas bardzo mila pani,poprosila o skontaktowanie sie ze mna,w jego sprawie.Nie wiem,ktora to taka mila,przyznac ,sie,Akuszko,to Ty?:cool3:
Z bardzo fajna osoba rozmawialam,az strach sie bac.Po akcji z fioletka,juz ciezko mi zaufac i jeszcze w najblizszym czasie bedzie sie to odbijac.

Jest klopot z alergia u TZta,wiec chca sprawdzic przed adopcja-nie na każdego psa reaguje.Nawet umowilysmy sie na ofiarowanie siersci Koksa po czasaniu :evil_lol:

Dlatego spedze jutro z zainteresowanymi jak najwiecej czasu i bede gadac,az uszy popuchna :p
Po cichu licze,ze to właśnie CI.

Posted

czuje,ze bedziemy miec dobra adopcje,nawet jezeli nie bedzie to Koks.na razie pani jest zalamana,bo byla wczoraj u Koksa (przed boksem) i pies nawet nie zamerdal ogonem,nie byl nimi zainteresowany.Ha! a kto przychodzi z pustymi rękoma?:mad: w gosci do Koksa :lol:

a swoja droga,jestem wdzieczna Tobie Ponko i wszystkim,ktorzy odwiedzali czasem Koksa,dzieki Wam,pies nauczyl sie proponowania zabawy osobom towarzyszącym-ma szaase zrobic bardzo dobre wrażenie.

Posted

Koksik, trzymam kciuki, żebyś się spodobał, pogoda ładna, jak zobaczą na spacerze, to muszą ciebie docenić. Tak by było dobrze, żebyś wreszcie znalazł prawdziwą rodzinkę i na zawsze opuścił ten boks.

• 2 weeks later...
Posted

ludzie rokuja,ale ze wzgledu na alllergie TZta,musza sie skonsultowac jeszcze z dermatologiem,aby wywiedziec sie wiecej o odczulaniu-na wypadek,gdyby uczulenie pojawilo sie po adopcji-a tak taż może być.

Posted

mimo,ze ludzie bardzo fajni,domu nie bedzie.Wizyta u lekarza byla jednoznaczna-nie ma odczulania na psy (tylko na koty),wysokie ryzyko wystapienia uczulenia w przyszlosci,nawet na psa,ktory obecnie nie uczula i generalnie zalamka.
Szkoda mi moze nie tyle Koksa,bo Koks o niczym nie wie,ile fajnych ludzi,ktorzy zostaja pozbawieni mozliwosci posiadania psa :(

Posted

ma ktos z was doswiadczenie z alergikami,odczulaniem,moze polecić psolubnego speca od alergii?
Bo szukaja jakiegos wyjscia,lekarza,ktory wiecej wie...To fajni ludzie-najbardziej podoba mi sie,ze nie unikaja trudnych tematow i nie dzialaja pod wpływem chwili,a "potem jakos sie ułozy".
Koks przepieknie bawil sie z gośćmi i aż zal,ze u nich nie zamieszka.

Posted

Koleżanka ma alergię m.in. na sierść, ale psy w domu były i są, tyle że teraz jest futrzak o pudlowatym włosie, którego nie gubi i pewnie reakcja łagodniejsza. Jednak silniej uczulają świnki morskie i koty.