Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IRENKO, :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
A dla CIEBIE:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:
Dziś :klacz::klacz:
A 19.08 :drink1: :drink1: :knajpa: :cunao:

Posted

:lol: :lol: Dla nas wszystkie adopcje są wazne ale adopcja mawiego jest szczególna ,mieliśmy już Kaje colaczka niewidomego ale ona przynajmniej była młoda ,a mawi 5 lat w schronisku ,biedny niewidomy i w podeszłym wieku .
Cuda jednak sie zdarzaja ,a przede wszystkim są na tym swiecie cudowni ludzie ,którym los innych nie jest objetny ,a także skrzywdzonych przez innych ludzi zwierzat.:multi: :multi:

Posted

Potwierdzam!!!!
Mawi jedzie do domku. Pan Arkadiusz jest naprawdę super człowiekiem, o dzieci się nie martwię, bo są już duże 13 i 15 lat. Już sam fakt, że to właśnie dzieci wybrały Mawiego na swojego pupila świadczy o ich wychowaniu a decyzja o adopcji była bardzo przemyślana przez całą rodzinkę. Bardzo, bardzo się cieszę, że kolejny raz się udało i kolejny raz bardzo dziękuję wszystkim którzy mi pomagali.
Bardzo serdecznie dziękuję Lucynce, zawsze, do końca życia i jeszcze po będę Ci dziękować za pomoc. Tak jak chore dzieci mają Orkiestrę Jurka Owsiaka tak psiaki mają Lucynkę. Bez Lucynki żadna z nas nie mogłaby marzyć o wyciąganiu psich nieszczęść i ich ratowaniu. Dziękuję rownież Lucynce za to, że jest moją prowdziwą przyjaciłką która w momentach mojego załamania i dołów, kiedy wszystkie moje starania o znalezenie domu idą na marne potrafi mnie pocieszyć. Były właśnie takie momenty przy opiece nad Mawim, kiedy myślałam co mogę jeszcze zrobić: telewizja, gazety, plakaty, internet i co dalej?
Dziękuję również Beatce, Agusi i oczywiście dziewczynom z Niepołomic oraz wszystkim którzy mnie na tym wątku wspierali.
Mam nadzieję, że tak jak z każdym domkiem, tak również z Panem Arkadiuszem będę w kontakcie i będę mogła przekazywać same dobre wiadomości.
Czekam na 19 sierpnia i myślę, że nie mogłabym sobie wymarzyć lepszego prezentu na moje urodziny jak właśnie szczęśliwa adopcja Mawiego.
Jeszcze tylko bardzo serdecznie poproszę o kontakt w sprawie kontroli domu. Chodzi o Kędzierzyn Koźle. Czy ktoś jest na dogo i może pomóc?

Posted

Jeszcze 11 dni :multi: I Mawi pojedzie do domu :p

Irenko, masz racje, bez Lucynki, to bysmy sobie mogly pomarzyc
o wyciaganiu kolakow i innych bid ze schronisk :shake:

Mysle, ze wspolnie tworzymy w miare zgrana grupe ludzi ratujacych psy pokrzywdzone, starsze, niewidome ;) I nawzajem sie uzupelniamy :p

Posted

Irenko,
znalazlam na mapie dogo kontakt do witaminki, moze Ona mialaby kogos w Kedzierzynie lub sama sprawdzilaby dom (za paliwo bysmy oddali Jej kase):

Pawłowiczki
[SIZE=2](ok 19km od Kędzierzyna-Koźla)
*witaminka
gg 3749749
e-mail [email protected]

Dalam tez prosbe o pomoc na forum collie.

Posted

Na forum collie znalazlam z Kedzierzyna Kozla uzytkownikow:
madzia2 (lat 16)
nr gg:8324143.
Wiem, ze mlodziez duzo wie o swojej miejscowosci, jest szansa, ze moze zna tych ludzi, ktorzy chca Mawiego.

Jest tez iska (w moim wieku ;) )
[email protected]

Proponuje nawiazac kontakt z Madzia2, jest dosc aktywna na forum collie.
Moglaby zrobic wywiad na miejscu wsrod swoich.

Posted

Nie jesteśmy w stanie tego połączyć, bo w Gliwicach mamy jeszcze jeden dom do sprawdzenia, a na 15 musimy być już w Krakowie. Ja mam imieniny mamy a Beata teściowej. Chyba wiecie, że już jesteśmy prawie wyklęte z rodzin bo niczym innym się nie zajmujemy tylko pracą i psami.
Napiszę do Katrinko.