Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irenko, nie mow, ze to dr Stefanowicz :???: ale super gosciu :loveu:
Szkoda, ze u nas nie ma takich wetow :shake:

A Paulinka to wspaniala dziewczyna :iloveyou: dokonuje rzeczy niemozliwych z psami, ktore dlugie lata spedzily w schronisku :loveu:

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomyslalby kto, ze to Mawi, ktory 3 lata temu szczekal na wszystkich :crazyeye:
A to taka wielka przytulanka sie z niego zrobila :loveu:
Pewnie poczul sie wreszcie bezpieczny :p

Posted

Szczerze Wam się przyznam, że jak Mawi wtulił się wczoraj we mnie, to byłam zaskoczona. Dopiero później mogłam się cieszyć i moja radość jest ogromna. Mawi robi niesamowite postępy. Wczoraj była też Pani Magda z "Kundla" i nagrywała program z psiakami z Niepołomic. Bożenka mówiła, że Mawi wyjątkowo pięknie się prezentował.Teraz czekam na emisję.

Posted

Z Mawiego jest prawdziwy przystojniak.A te zdjęcia gdzie sie tak przytula są poprostu rewelacyjne.Widząc go takiego uradowanego ze szczęścia się poryczałam.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Irenko, mysle, ze moglybysmy dac Mawiego na allegro. Co Ty na to? Trzeba mu szukac dobrego domu, a to nie bedzie latwe zadanie :shake:

Nie będzie, ale jeśli dom znalazła i Kaja i Nika to Mawi też znajdzie.
Ja jestem tego pewna!!

Posted

Agusiu!
Ja myślałam, że już dałaś Mawiego na allegro.
Proszę Cię, jeżeli go nie ma to daj go szybko na allegro z tymi "przytulanymi" zdjęciami. Rozklejam już plakaty, w sobotę na wystawie psów, dzięki uprzejmości Lucynki W. będziemy rozdawać plakaty psiaków do adopcji z Krakowa (nie tylko collie). Mam nadzieję, że Mawi będzie miał szczęśliwy dom i kochających właścicieli.
Na koniec dodam, że po wtorkowej wizycie u dr. Stefanowicza jestem cała w siniakach. Mawi tak szalał w samochodzie, że zerwał tapcerkę, porysował lakier a mnie na pamiątkę zostawił te siniaki.
Teraz te siniaki idą na konto mojego TZ. Ale jakoś nikt nie chce uwierzyć.

Posted

Moze biedny Mawik myslal, ze go odwozisz do schroniska :shake: stad jego zachowanie :roll:
Na allegro go nie dawalam, bo chcialam poczekac na ostateczna diagnoze dr Stefanowicza, teraz wiemy na czym stoimy, wiec napisze od razu, ze pies jest niewidomy bez szans na operacje.

Posted

Mawi kochanie, dziś przywożę Ci nową koleżankę.
Tym razem to mix collie-Laura z Łodzi. Mam nadzieję, że przypadniecie sobie do gustu.
Będziemy wam szukać domków do skutku :loveu: .

Posted

Ja zdjęć niestety nie robiłam. W ogóle to przez Niepołomice przelecieliśmy jak po ogień, ale niestrety czas nas gonił niemiłosiernie.
Za to całe stado zdjęć wypstrykała Irenka.
I muszę się pochwalić, że mam zdjęcie z Mawim :loveu: .
On jest po prostu kochany a u dziewczyn w hoteliku czuje się jak pan na włościach :p .

Może Irenka kiedys wstawi to zdjątko tu na wątku :lol: .

Posted

Agusiu bardzo Ci dziękuję za pamięć i pomoc.
Wczoraj niestety nie udało mi się zrobić dobrych zdjęć Mawiego.
Wklejam tylko to z Ewunią po jej przyjeździe z Łodzi.

Posted

Wczoraj Mawi mnie zaskoczył. Jaki on jest elegancki dla "swoich dziewczyn" Jagusi i Laury. Naprawdę super! I zachowuję się już jak Kaja.
Chodzi po ogrodzie, biega. Najbardziej lubi teraz się przytulać. To jest jego priorytet. Kiedy już wejdzie do boksu, to idzie spać. A domku nie ma.
Domku gdzie jesteś?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Oj tak. Mawi to wielka przylepa :loveu: .
Widać to na zdjęciu a przecież on widział mnie pierwszy raz w życiu :p .

Nie wiem jak to jest, ale kazdy pies nawet z latka 'agresywny' zamienia sie po kilku dniach w hoteliku u Pani Bozenki w wielka przylepke...
Mawi wczesniej nie wykazywal zainteresowania czlowiekiem, nie za bardzo lubial sie przytulac, a teraz prosze jaka przylepka :loveu:

Irenko, na pewno znajdziemy domek dla Mawiego. Aukcja allegro ma duze powodzenie, jest duzo wejsc oraz jeden obserwator.