Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj nie przypuszczałam, że z Mawiego się taka przylepa zrobi.Widać, że w hoteliku sie rewelacyjnie czuje, on teraz dopiero pokarze jakim jest rewelacyjnym psem:)

Posted

Lazdy pies jest, ze tak napisze niedoceniany w schronisku. Dopiero w hoteliku czy tez w domu okazuje sie, ze to jest zupelnie inny pies ;)
Z Mawim jest, dzieki Bogu, tak samo :multi:

Posted

Dzisiaj wszystkie cioteczki będą mogły oglądać Mawiego w "Kundlu". Mam nadzieję, że zobaczycie jak pięknie się przytula. Pani Magda ma dzisiaj ostatni program przed wakacjami i cieszę się, że właśmie Mawi ma szansę pokazania się.

Posted

A ja nie zobacze programu, bo u nas go nie emitują...:placz: .

Trzymam kciuki za ciebie kochany Mawi.
O to jak wypadniesz w telewizji to nie bardzo się martwię, bo ty zawsze wygladasz pieknie :loveu: .

Posted

Mawi pieknie sie prezentowal :loveu: On jest taki kochany, tak sie przytulal do Paulinki :iloveyou: Niesamowita przemiana :multi:
Martwi mnie tylko to prawe oczko, wyraznie sie powiekszylo :shake:

Posted

Całusy od krakowskich zwierzaków. Link do programu:
http://ww6.tvp.pl/7400.dzialy
Trzeba wybrać datę 28.06.2007.
Pozdrawiam i proszę o pomoc w proteście przeciwko zaniechaniu emisji programu podczas wakacji. Roześlijcie to między znajomych z dogo i nie tylko. Podpisujcie swoim nazwiskiem i wysyłajcie na mail do dyr. Oddziału Krakowskiego TVP. Pismo na wątku foksi z Mielca.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52801&page=66&highlight=foksia+Mielec
Będę wdzięczna za Waszą pomoc.

Posted

Byłam wczoraj w Niepołomicach i ten mój ulubieniec pokazywał mi tylko pupę. Tak był zainteresowany swoimi dziewczynami, że nic tylko do nich ciągnął. Na dodatek przyjechał nowy psiaczek do hotelu, malutki Puszek z krakowskiego schroniska i wszystkie psiaki oszalały.Tylko Jagusia zachowywała stoicki spokój i jak to Jagusia spacerowała dostojnie po ogrodzie.

Posted

Wesoło maja pieseczki w Niepołomicach, wesoło :p .
A jeszcze weselej mają tam cioteczki gdy pieski szaleją :cool3: .

Uściski łapy od mojej suni dla wszytkich pensjonariuszy :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

.Mawi ślicznie prezentował sie w telewizji, strszny z niego przystojniak:)Teraz trzymam kciuki za wspaniały domek.
List do TVP Kraków wysłany

Posted

Mawi to wspanialy psiak ,serce sie ściska na mysl ,że ten psiak ,niewidomy ,bez człowieka spędził 5 lat w schronisku ,a mimo to ma tyle życia w sobie.Kaja ślepa colaczka znalazła wspaniały domek ale Mawi musi mieć wspanialszy bo juz bardzo długo na niego czeka.Gdzies to wspaniałe cudowne serce czeka na Mawiego tylko musimy do niego dotrzeć.I musimy sie spieszyć bo mawi nie jest młody i domku potrzebuje bardzo pilnie.

Posted

Beatko, a to prawe oczko to ostatnio troszke sie powiekszylo, czy mnie sie tak tylko wydaje?

Przemiana Mawiego z wystraszonego psa w ciasnym kojcu, na mniej wystraszonego w wiekszym kojcu i w koncu na przytulanke w hoteliku jest zadziwiajaca :p Nikt by sie tego w schronisku nie spodziewal ;)

Posted

Mnie tez troszke zmartwiło to oczko. Oboje z TZ zaraz po powrocie do domu z Nipołomic zaczęlismy się zastanawiać czy to nie będzie postępowało.
Nawet nie wiedziałam, że ono sie już powiekszyło przez jakiś czas.

Posted

Ewa, ja widzialam Mawiego w maju w schronisku, to oba oczka byly jednakowe. Jednak na filmiku nakreconym przez Pania Magde z Kundla wyraznie widac, ze prawe oczko jest powiekszone. Oby wszystko bylo
w porzadku.