Ulka18 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Podnosze Mawika. Moze go ktos zauwazy na pierwszej stronie :p Quote
dona20 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Oj nie przypuszczałam, że z Mawiego się taka przylepa zrobi.Widać, że w hoteliku sie rewelacyjnie czuje, on teraz dopiero pokarze jakim jest rewelacyjnym psem:) Quote
Ulka18 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Lazdy pies jest, ze tak napisze niedoceniany w schronisku. Dopiero w hoteliku czy tez w domu okazuje sie, ze to jest zupelnie inny pies ;) Z Mawim jest, dzieki Bogu, tak samo :multi: Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dzisiaj wszystkie cioteczki będą mogły oglądać Mawiego w "Kundlu". Mam nadzieję, że zobaczycie jak pięknie się przytula. Pani Magda ma dzisiaj ostatni program przed wakacjami i cieszę się, że właśmie Mawi ma szansę pokazania się. Quote
Reno2001 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A ja nie zobacze programu, bo u nas go nie emitują...:placz: . Trzymam kciuki za ciebie kochany Mawi. O to jak wypadniesz w telewizji to nie bardzo się martwię, bo ty zawsze wygladasz pieknie :loveu: . Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Ewuniu! Zobaszycz program. Jest do ściągnięcia z internetu. Jak tylko będzie wersja do pobrania, to wkleję link. Quote
Ulka18 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mawi pieknie sie prezentowal :loveu: On jest taki kochany, tak sie przytulal do Paulinki :iloveyou: Niesamowita przemiana :multi: Martwi mnie tylko to prawe oczko, wyraznie sie powiekszylo :shake: Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Agusiu! Nie zapeszam, dwie osoby chętne, ale muszą uzgodnić adopcję z rodziną. Zobaczymy co z tego będzie. Quote
Lucyja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Oj to trzymamy mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
dona20 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja też bardzo mocno trzymam kciuki.Może ktoś podać link do programu bo z chęcią bym sobie Mawiego obejrzała. Quote
irenaka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Całusy od krakowskich zwierzaków. Link do programu: http://ww6.tvp.pl/7400.dzialy Trzeba wybrać datę 28.06.2007. Pozdrawiam i proszę o pomoc w proteście przeciwko zaniechaniu emisji programu podczas wakacji. Roześlijcie to między znajomych z dogo i nie tylko. Podpisujcie swoim nazwiskiem i wysyłajcie na mail do dyr. Oddziału Krakowskiego TVP. Pismo na wątku foksi z Mielca. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52801&page=66&highlight=foksia+Mielec Będę wdzięczna za Waszą pomoc. Quote
Ulka18 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Irenko, oby chociaz jeden domek zdecydowal sie na adopcje Mawiego. Trzymamy kciuki za domek dla Mawiego i Foksi :kciuki: List od TVP Krakow juz wyslalam. Quote
Reno2001 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mawi :loveu: , Jagusia :loveu: , Klark :loveu: trzymam za was kciuki. Wasze domki na pewno się odnajdą ... Quote
Ulka18 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mawi sie pokazuje wszystkim na pierwszej stronie :roll: Quote
irenaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Byłam wczoraj w Niepołomicach i ten mój ulubieniec pokazywał mi tylko pupę. Tak był zainteresowany swoimi dziewczynami, że nic tylko do nich ciągnął. Na dodatek przyjechał nowy psiaczek do hotelu, malutki Puszek z krakowskiego schroniska i wszystkie psiaki oszalały.Tylko Jagusia zachowywała stoicki spokój i jak to Jagusia spacerowała dostojnie po ogrodzie. Quote
Reno2001 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Wesoło maja pieseczki w Niepołomicach, wesoło :p . A jeszcze weselej mają tam cioteczki gdy pieski szaleją :cool3: . Uściski łapy od mojej suni dla wszytkich pensjonariuszy :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Ulka18 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Mawi widze, ze sie rozkrecil na calego i widac, ze dobrze czuje sie w Niepolomicach :loveu: Na allegro ma 3 obserwatorow :roll: Quote
Ulka18 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ciekawe czy ci chetni juz porozmawiali z rodzinami i czy domek dla Mawiego sie wykluwa :???: Quote
dona20 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 .Mawi ślicznie prezentował sie w telewizji, strszny z niego przystojniak:)Teraz trzymam kciuki za wspaniały domek. List do TVP Kraków wysłany Quote
Ulka18 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Aukcja Mawiego cieszy sie popularnoscia, obejrzalo ja prawie 2500 osob. Jest 3 obserwatorow :p Mam nadzieje, ze ktorys z nich sie zdecyduje na adopcje. http://www.allegro.pl/item209276048_przemily_collie_przytulak_mawi.html Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mawi to wspanialy psiak ,serce sie ściska na mysl ,że ten psiak ,niewidomy ,bez człowieka spędził 5 lat w schronisku ,a mimo to ma tyle życia w sobie.Kaja ślepa colaczka znalazła wspaniały domek ale Mawi musi mieć wspanialszy bo juz bardzo długo na niego czeka.Gdzies to wspaniałe cudowne serce czeka na Mawiego tylko musimy do niego dotrzeć.I musimy sie spieszyć bo mawi nie jest młody i domku potrzebuje bardzo pilnie. Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Beatko, a to prawe oczko to ostatnio troszke sie powiekszylo, czy mnie sie tak tylko wydaje? Przemiana Mawiego z wystraszonego psa w ciasnym kojcu, na mniej wystraszonego w wiekszym kojcu i w koncu na przytulanke w hoteliku jest zadziwiajaca :p Nikt by sie tego w schronisku nie spodziewal ;) Quote
Reno2001 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mnie tez troszke zmartwiło to oczko. Oboje z TZ zaraz po powrocie do domu z Nipołomic zaczęlismy się zastanawiać czy to nie będzie postępowało. Nawet nie wiedziałam, że ono sie już powiekszyło przez jakiś czas. Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ewa, ja widzialam Mawiego w maju w schronisku, to oba oczka byly jednakowe. Jednak na filmiku nakreconym przez Pania Magde z Kundla wyraznie widac, ze prawe oczko jest powiekszone. Oby wszystko bylo w porzadku. Quote
Recommended Posts