Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko,
pamietaj kochana, ze w Mielcu jest jeden kolaczek do adopcji i na forum collie tez chyba sa jakies czekajace na domki. Licze po cichu, ze moze Jagulka sie spodoba.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Irenko,
pamietaj kochana, ze w Mielcu jest jeden kolaczek do adopcji i na forum collie tez chyba sa jakies czekajace na domki. Licze po cichu, ze moze Jagulka sie spodoba.

Ulka zaraz zadzwonie do Irenki ,bo walaśnie wczoraj rozmawialysmy że bedziemy potrzebowac za Laure bo jak pani z Wroclawia przyjedzie i wezmie Laure to musimy miec cos dla pani z Katowic bo tam juz dzieci czekaja na Laurę ale domek z wroclawia wydaje sie odpowiedniejszy(dom z ogrodem ,Laura bedzie mieszkac w domu)
Jagulka znajdzie napewno domek i to najwspanialszy ,i w razie braku funduszy napewno nie opósci hoteliku tak,że o to sie nie martw.W najgorszymn wypadku jak by nie poszala w sierpniu to we wrzesniu pojedzie ze mna do kundla ,pani Magda napewno sie zgodzi bo wie ,że psiaki z niepolomic czekaja juz dlugo i zawsze jak z nia rozmawiam to pyta czy udalo sie cos adoptowac z niepolomic

Posted

Agusiu!
Nie ma w tej chwili miejsc. Mam nadzieję, że skoro już się ruszyło z tymi adopcjami to będziemy mogli coś pomyśleć jak tylko się zwolni miejsce.
Pewnie nie widziałaś jeszcze kolaczka który też czeka na dom u Lucynki w schronisku.

Posted

Dzisiaj jest wielki dzień dla Mawiego. Cieszę się, że wczoraj Laura pojechała do domku, bo może to faktycznie oznacza przełamanie złej passy. Mawi ma szansę na cudowny dom i myślę, że to dzisiaj wykorzystam. Często jest tak, że już po pierwszej rozmowie czuję jaki człowiek dzwoni i na co go stać. Mam nadzieję, że w przypadku Mawiego też się nie pomylę. Wczoraj Mawi miał super humor i dobrze się bawiliśmy.
Zobaczcie jaki szczęśliwy.

Posted

Rzeczywiscie Irenko :multi: To nie ten sam wylekniony pies, to Mawi taki jaki sie kryl w srodku tej skorupy :loveu: , ktora pękla w Niepolomicach dzieki wspanialej opiece i kochanym Cioteczkom :Rose:

Trzymamy kciuki za dzisiejsze spotkanie :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Szkoda, że tego nie można zobaczyć na zdjęciu.
Mawi uwielbia jak się cały czas do niego mówi i właśnie w takiej sytuacji zrobione są te zdjęcia. Ja potrafię "zagadać" każdego psiaka.

Trzymaj kciuki koniecznie, bo bardzo mi się dom i ludzie podobają.
Oby się udało!!!!

Posted

A dlaczego wujek romi_lew nie pokazuje się w Niepołomicach?
Czy to ładnie tak zaniedbywać psiaki?
Nawet z Laurą się nie pożegnał! Chyba wymyślę jakąś karę dla wujka, może koszenie ogródka w Niepołomicach?

Posted

Sytuacja wygląda następująco:
Pan z którym rozmawiałam w sprawie adopcji Mawiego przyjechał z dwoma synami (bez mamy). Mawi strasznie się im spodobał (czy komuś może się Mawi nie podobać?), ale ponieważ muszą jeszcze uzgodnić i przekonać mamę umowa jest taka, że do wtorku dają odpowiedź tak lub nie. Mam nadzieję, że trzech panów zdoła przekonać jedną kobitkę.
Jeżeli będę miała potwierdzenie adopcji to dam znać. Umowa jest również taka, że ponieważ cała rodzina jedzie na urlop Mawiego zabiorą ok. 20 sierpnia.