Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irenko,
napisalam do p.kierownika prosbe o szczepienie tego mixa kolaka.
Wszystkie psy mialy byc szczepione przeciw wirusom, ale nie wiem kiedy przyjdzie te 500 szczepionek, wiec lepiej nie czekac.

Zdjecia niewidomego kolaka z Orzechowcow mam obiecanego od Beci.
Dobrze byloby, zeby trafil do hoteliku i zeby sie spodobal w tym drugim domku 'po Mawim'.

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tej chwili dojechałam. Już spieszę z doniesieniami.
Mawi pojechał do domku ok. 16. Teraz czekam z niecierpliwością na wiadomości o tym jak dojechali, ale to jeszcze pewnie potrwa. Cała rodzinka bardzo mi się podoba, bardzo odpowiedzialni i wrażliwi ludzie. Mam obiecane zdjęcia z nowego domku Mawiego. Mam nadzieję, że dotrzymają słowa. Chłopcy zabrali Mawiego na spacer i byli zachwyceni jak pięknie Mawi chodzi na smyczy. Kupiłam Mawiemu psie pierniczki które uwielbia. Wklejam zdjęcia całej rodzinki i mam nadzieję, że będę z domkiem Mawiego w stałym kontakcie.

Posted

Rzeczywiscie fajna rodzinka....ludzie przy kosci sa spokojni, nienerwowi, bardziej stonowani (wiem po sobie ;) ), wiec Mawiemu powinno byc tam dobrze...zeby sie tylko przyzwyczail i poznal otoczenie, zeby sie poczul pewnie :kciuki:

Jesli jutro domek potwierdzi, ze wszystko jest OK, to bedzie to adopcja stulecia :multi: :multi: :multi: Ja jeszcze na wszelki wypadek potrzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

[SIZE="3"]Dziekuje Paulince za sliczne wyczesanie Mawiego. Oraz Pani Bozence i Paulince za opieke nad Mawim oraz jego socjalizacje w ciagu jego pobytu w hoteliku :Rose: :Rose: :calus:

[SIZE="3"]Dziekuje Irence i Beatce za troske i pomoc w opiece oraz za wszystko co zrobily, zeby znalezc domek Mawiemu :calus: :Rose: :calus:

[SIZE="3"]Lucynce W. za to, ze jest tak wspaniala, ze ciagle i nieustannie wspiera kolaki finansowo, nas psychicznie i duchowo i zawsze dobrym slowem. Bez Lucynki wyrwanie Mawiego ze schroniska, pozostaloby w sferze naszych marzen. :calus: :Rose: :calus:

Posted

Pan Arkadiusz już wczoraj napisał SMS, ale krótki.
Mawi był bardzo grzeczny podczas podróży. Bałam się, jak ją zniesie bo kiedy byłam z nim pierwszy raz u dr. Stefanowicza to zrobił totalną demolkę w samochodzie. A teraz jechał samochodem ze skórzanymi siedzeniami i gdyby to się powtórzyło to aż strach pomyśleć.
Ale chyba fakt, że Mawi wiedział, że jedzie do domu spowodował, że był bardzo grzeczny a w dodatku cała kanapa była dla niego i pewnie czuł się bardzo ważny. O 21.30 Mawi jeszcze robił spacer po ogrodzie.
Mam nadzieję, że noc była spokojna.

Posted

Ta adopcja pokazuje że są jeszcze ludzie w Polsce którzy z całego serca kochają zwierzęta i adoptują niewidomego psa. Tym bardziej cieszy że są między nimi również młodzi ludzie (dzieci Tych Państwa) którzy są czuli na niedolę zwierząt. Bardzo dobrze to świadczy o nowych właścicielach Mawiątka. Potrafią Oni od maleńkości wpajać swoim dzieciom że pies to nie rzecz tylko stworzenie które czuje i kocha....i to jeszcze jak kocha :loveu:!!!
Brawo do nowych właścicieli Mawiątka :Cool!: