irenaka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Agusiu! Nie denerwuj się tym oczkiem. Podczas wizyty u dr. Stefanowicza rozmawiałam na ten temat. Doktor mnie zapewniał, że to jest "normalne", ponieważ to drugie oczko już jest w zaniku i dlatego wygląda tak jakby prawe było w tej chwili bardziej powiększone. A tak nie jest. Z czasem i to drugie będzie zanikać, ale to nie boli. A teraz nowe wiadomości. Od wczoraj Mawi ma w kojcu "swoją" dziewczynę Laurę, która jest w Mawim zakochana. Musieliśmy ją przenieść ponieważ Jagusia z Laurą przestały się akceptować. Teraz Mawi jest naprawdę zadowolony i zachowuje się idealnie. Trochę mnie martwi, że przstał mieć apetyt, ale może jest to spowodowane cieczką Jagusi, a może chce sobie zrobić kurację odchudzającą. Wklejam zdjęcia jeszcze z piątku, ale są naprawdę cudne. Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Irenko, dziekuje za pocieszajace wiadomosci :calus: Martwilam sie tym oczkiem, czy cos w glowce sie nie robi rakowatego i nie wybrzusza oczka przez to. Czekamy zatem na zdjecia :p Quote
Reno2001 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja sie też uspokoiłam, bo to oczko Mawiego mi po głowie chodziło, A psiaki razem wygladaja cudnie. Może kiedy Jaga przestanie mieć cieczkę to znów pogodzi sie z Laurą? Ja w to wierzę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Byłam wczoraj w Niepołomicach i widać ,że Mawi jest zadowolony z towarzystwa Laury . Irenko ale musisz przyjechac bo widać ,że psiaki tęsknia za toba . Quote
Ulka18 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zdjecia Mawiego wyslalam do schroniska. Mam nadzieje, ze sie podobaly. Quote
irenaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Jutro jadę do moich psiaków, tak bardzo, bardzo się za nimi stęskniłam. Quote
Ulka18 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Irenko, pomiziaj prosze Mawiego ode mnie :glaszcze: Mam nadzieje, ze Mawi wkrotce znajdzie domek :kciuki: Quote
Ulka18 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Irenko, jak widze Mawi ma czerwona obrozke na szczescie :loveu: To piekny pies, gdyby mial zdrowe oczka, to pewnie dawno mialby juz dom :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Irenko, jak widze Mawi ma czerwona obrozke na szczescie :loveu: To piekny pies, gdyby mial zdrowe oczka, to pewnie dawno mialby juz dom :roll: Ludzie boja sie niewidomych psów , a przecież one maja super węch i słuch i brak wzroku w nizym im nie przeszkadza, Mawi juz tak długo czeka na domek i tylko my to wiemy ,ze jest on teraz w hoteliku on mysli ,ze jest w domku bo wszyscy o niego dbaja i ma ogródek po którym sobie drepcze, na pewno jest szczęsliwy, a bedzie szczęśliwszy jak będzie miał swoich ludzi na wyłączność. Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Masz racje Beatko. Mawi na pewno mysli, ze to jego prawdziwy dom z kochanymi ludzmi do miziania i ogrodem do dyspozycji. Mam nadzieje, ze znajdziemy Mawiemu taki sam domek jak ten hotelik. Quote
irenaka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Cioteczki przyznam szczerze, że nie wiem, co się dzieje. Jakieś chyba fatum wisi nad Niepołomicami.Proponuję sabot czarowic, może za dobrze do tej pory szły te adopcje i teraz nie tylko Mawi czeka, ale również reszta psiaków. Momentami się zastanawiam, co jeszcze można zrobić aby szukać tych kochających domów. Wczoraj Mawi był w Wyborczej i jedyny telefon był od Pani która chciała mi sprezentować małego kotka. Nadal cisza w sprawie Mawiego i nie tylko Mawiego. Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Rzeczywiscie, ubiegle wakacje byly lepsze, wiecej bylo adopcji. A w tym roku klapa taka wielka :( Jesli nawet prasowe ogloszenia nie przynosza domow :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 irenaka napisał(a):Cioteczki przyznam szczerze, że nie wiem, co się dzieje. Jakieś chyba fatum wisi nad Niepołomicami.Proponuję sabot czarowic, może za dobrze do tej pory szły te adopcje i teraz nie tylko Mawi czeka, ale również reszta psiaków. Momentami się zastanawiam, co jeszcze można zrobić aby szukać tych kochających domów. Wczoraj Mawi był w Wyborczej i jedyny telefon był od Pani która chciała mi sprezentować małego kotka. Nadal cisza w sprawie Mawiego i nie tylko Mawiego. Ci ludzie sa okropni nie wysterylizuja swoich zwierzat , a potem prezenty chca robić.Obecnie w schronisku jest ze 30 malych kotków ,a dwa znalazłam w niedzielę pod bramka schroniska .Trzeba było tej pani powieziec ,ze jak bys chciała kotka to w schronisku do wzięcia sa cały czas właśnie przez głupote ludzką . Quote
Ulka18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dalam Mawiego ponownie na allegro. Ma juz jednego obserwatora. Quote
irenaka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Agusiu! Dziękuję, jesteś niezastąpiona. Wczoraj wycałowałam od Ciebie Mawiego i resztę "towarzystwa" z Niepołomic. Jak zwykle zrobiłam zdjęcia wszystkim, tylko nie Mawiemu. Przytula się długo, całuję i pieszczę ale kiedy podchodzę z aparatem pokazuje mi pupę. I co Wy na to? Chyba doszedł do wniosku, że nie będzie "robił za gwiazdę". Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 irenaka napisał(a):Agusiu! Dziękuję, jesteś niezastąpiona. Wczoraj wycałowałam od Ciebie Mawiego i resztę "towarzystwa" z Niepołomic. Jak zwykle zrobiłam zdjęcia wszystkim, tylko nie Mawiemu. Przytula się długo, całuję i pieszczę ale kiedy podchodzę z aparatem pokazuje mi pupę. I co Wy na to? Chyba doszedł do wniosku, że nie będzie "robił za gwiazdę". No nie wiem co o tym myśleć ,bo mi Mawi pozuje i pupy nie pokazuje :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mawiego od wczoraj obejrzalo prawie 140 osob... http://www.allegro.pl/item214685905_przemily_collie_przytulak_mawi.html Quote
Recommended Posts