Norkowa Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Ciociu dziękuję za obecność i ciepłe słowa:) Nadzieja umiera ostatnia a ja naprawdę mocno wierzę, że Muszka będzie mieć swój domek:) Quote
Xibalba Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ja już nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje, taka fajna ta Muszka, ale jak to mówią 'za długie czekanie dobre śniadanie', więc wierzę, że to co najlepsze jeszcze przed Muszką :) Quote
gluchypies Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 No szkoda. Trzymam kciuki nadal za kochaną Muszkę! Na pewno w końcu trafi na swojego najlepszego ludzia! :) Quote
Norkowa Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Dziękuję za odwiedzinki i kciuki:D też nadal mam nadzieję:) Quote
Norkowa Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Muszka dostała dziś prezent od swojej kochanej Cioci opiekunki- kolejny miesiąc hotelowania:D Quote
agat21 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Coś Muszeńka nie może trafić na swego ludzia.. Ale na wiosnę muszki się budzą i latają ;) Quote
Norkowa Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Coś Muszeńka nie może trafić na swego ludzia.. Ale na wiosnę muszki się budzą i latają ;) Ciociu mam nadzieję, że to akurat idealnie pasuje do Muszki naszej i na wiosnę Muszka poleci do domku:D no może pojedzie:D Quote
Norkowa Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 A dodatkowo dodam, że powoli przygotowuję bazarek dla Muszki i Frodka Cioci Xibalby:) niestety będzie on w wersji KT :( nie dam rady upilnować licytacji podczas 12 godzinnej nieobecności potem robi się mętlik:( Ale myślę, że i taki ucieszy się jakimś zainteresowaniem:) Quote
Norkowa Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Witam się dziś z radosną nowiną:) Muszka nadal szuka domku- ale Bostonek z drugiego mojego wątku: MA DOM!:) Więc chociaż póki co jemu się poszczęściło:D Czekam na domek dla Musi teraz:) Quote
Norkowa Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Jakie dobre wieści - Muszce też się uda Mam nadzieję:D Zbieram się do bazarku jak sójka za morze:D Ale w końcu muszę ruszyć z nim:) Quote
Xibalba Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Trzymamy kciuki za Bostona :) Oby następne miesiące pokazały, że to TEN dom :) W Muszce też się ktoś w końcu zakocha, idzie wiosna a więc i nowe, miejmy nadzieję, że lepsze :) 1 Quote
jola&tina Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Śliczny włochacz!! Na pewno ktoś się w niej zakocha, tylko musimy poczekać cierpliwie. Quote
Xibalba Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ale fajny banerek :) skradnę sobie, ale chyba już jutro, dziś już nie kontaktuję :) Quote
Norkowa Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Oj piękna Muszka piękna:) A banerek- nie umiałam zrobić takiego jak u Was:| więc jest taki:D Cioteczki zdradzam się- dziś rozmawiałam z Panem bardzo zainteresowanym adopcją Muszki. Pan z Pszczyny, wizyta PA w trakcie ugadywania przez Ciocię Makilę:) Pan brzmi bardzo rozsądnie, mają domek z ogrodem, niedawno odszedł ich ukochany piesek (bardzo podobny do Muszki)- szukają towarzystwa. Muszka bardzo im się podoba, chcieliby ją już nawet dziś:D Także będę informowała na bieżąco- jak pójdzie wizyta PA, jak z transportem itd:) Trzymajcie proszę kciuki- może to akurat TEN dom!:) Quote
jola&tina Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Piękna wiadomość na zakończenie weekendu! Kciuki trzymamy! Quote
Norkowa Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Dziękuję bardzo- mam nadzieję, że wreszcie się uda:D Quote
Norkowa Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Trzymam kciuki mocno! Jeszcze nie dziękuję na wszelki wypadek:D Quote
Norkowa Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Witam się pięknie:) Cioteczki dziś o godzinie 17.00 odbyła się Muszkowa wizyta PA u Państwa o których już pisałam:) Wizyta wypadła podobno wyśmienicie:D Z tego co zrozumiałam , o ile dobrze zrozumiałam, na wizycie była ciocia ewu. Państwo bardzo chcą Muszkę już adoptować, wypadli bardzo dobrze- widać, że zaangażowani bardzo:) Więc decyzja z mojej strony zapadła- Muszka pojedzie do tych Państwa:) Teraz kwestia transportu- Państwo dadzą znać czy sami pojadą po Muszkę. Jeżeli nie dadzą rady ja się zaoferowałam, że pojadę- Kielce-Wieliczka-Pszczyna-Kielce:) Chyba, że uda mi się znaleźć kogoś kto jedzie w tamte strony:) Ale sądzę, że mało prawodpodobne:D Zresztą wolałabym albo, żeby Państwo ją zabrali- na neutralnym gruncie zaczną się już poznawać, ja jako pośrednik też już ją zestresuję (Muszka praktycznie mnie nie zna:D). Ale jeżeli już będzie trza to wolę sama jechać i mieć pewność, że nikt nie wypuści jej w świat:D Kochani ja czekam na info od Pana w sprawie transportu:) Trzymajcie mocno kciuki:) Muszka w prezencie od Cioci Makili dostaje budkę w której lubi spać (odkupię nową:D) oraz obrożę ze smyczą:D Dziękuję i będę informować dalej:D 1 Quote
jola&tina Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 No i śliczna Muszka też doczekała się Swojego Domu!!! Trzymamy kciuki. Pisz co i jak !!!!! Quote
Norkowa Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Obiecuje przekazywać wszystko co wiem:D Jak ja się cieszę niemiłosiernie:D Quote
Recommended Posts